Bourjois volume glamour mascara

| Beauty or Bummer?

Door Sanne:

Prijs: €11,90
Inhoud: 12 ml.
Verkrijgbaar bij: Etos, Douglas en andere Bourjois verkooppunten.
Wat belooft het: ‘Ultra volume mascara double eyelash volume. Extra long lasting’
Verpakking: Sjiek
Wat doet het met je wimpers: het maakt je wimpers langer, maar niet overdreven. Het ziet er natuurlijk maar mooi uit. Deze mascara is zo fijn. Absoluut een aanrader voor de mensen die altijd snel hun make up aanbrengen. Deze mascara klontert echt nevernooit. En het borsteltje werkt erg prettig.


Cijfer: Dit is de enige mascara die ik opnieuw heb gekocht. Nu al voor de 3e keer. Ik wil mijn mascara snel aangebracht hebben, geen klonters, een borsteltje wat fijn werkt en geen overdreven ‘mascara effect’. Hij is (tot nu toe) absoluut mijn favoriet. Alleen vind ik het soms jammer dat hij niet net wat meer volume geeft. Maar dat is ook het enige minpuntje. Daarom een 9!

5 Comments

5 Comments on Bourjois volume glamour mascara

 1. Emma
  25 juli 2009 at 09:03 (15 jaar ago)

  Ik blijf trouw aan mijn essence mascara’s, al ziet deze er wel heel mooi uit. Misschien als ik weer eens een beetje geld heb!

  Beantwoorden
 2. kersss1
  25 juli 2009 at 10:12 (15 jaar ago)

  mooi natuurlijk idd en dat is vaak lastig te vinden. nog een tip is de volume express van maybelline!

  Beantwoorden
 3. hoi
  25 juli 2009 at 12:09 (15 jaar ago)

  ik gebruik de sexy curls van rimmel die vind ik erg goed alleen maakt hij niet zo heel erg goed zwart. ook gebruik ik de colossal mascara van maybelline best vaak die is zeker weten een aanrader!

  ik heb deze mascara ook geprobeerd allene ik ben er allergisch voor :S

  Beantwoorden
 4. Eva
  25 juli 2009 at 16:48 (15 jaar ago)

  Ik ben nu helemaal weg van max factor masterpiece, vind hem echt fantastisch. Dat ik hem nu pas ontdekt heb: schandalig!

  Beantwoorden
 5. Pien
  24 november 2009 at 17:27 (15 jaar ago)

  Ik hou ook echt van mijn essence mascaratjes, lekker cheap en best okee. Jij hebt trouwens echt geen mascara nodig: love for your lashes!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>