Shopped: H&M Bestelling

| Sanne Shopped

De online shop van H&M is een grote verleiding. Elke keer als de nieuwe collectie er is, neem ik me voor nu niks te bestellen. Maar na dat 2x te hebben gedaan en elke keer grote spijt te hebben, kan ik er niet meer tegen. Ik maak mezelf altijd wijs dat ik het echt nodig zal hebben.

Maar nu geef ik mezelf wel een beetje gelijk. Een paar maanden terug heb ik heel mijn kledingkast uitgezocht. En dat doe ik regelmatig maar nu echt streng. Ik had zoveel kleding die ik geweldig vond maar nooit droeg omdat het me toch niet stond, ik het niet kon combineren of het veel te kort was. (Argh, kleding valt al zo snel te kort!) Ik heb wel 10 vuilniszakken weg gegooid. Dus mijn kast is nogal leeg op het moment. En wat ik nog heb is nog steeds erg kort.

Normaal koop ik alles altijd van Divided. Maar Divided gaat tot maat 42 en valt vrij klein. De andere lijnen vallen echt veel groter. Een L is vaak al snel te groot. Dus proberen niks meer te kopen van Divided. Alhoewel ze soms echt geweldige dingen hebben..

Ik heb de bestelling ongeveer anderhalve week geplaats en volgende week ergens moet hij binnen komen.


Mooi, draagbaar shirtje. Ik heb heel veel shirtjes met leuke printjes, streetstyle. Maar ik merk dat ik me toch vaker wat ‘volwassener’ wil kleden.


Ik ben gek op cardigans! Ik heb ze in allerlei kleuren. Maar een lange is natuurlijk helemaal fijn.


Een simpel jurkje. Maar die vind ik juist het leukst! Die draag ik lekker vaak en kan ik leuk combineren.


Ik hoop dat deze een beetje leuk staat. Want hij is wel supertof! Zeker onder een saai jurkje staat dit heel tof.


Basic wit shirtje, altijd goed. Lekker lang. En voor op mijn..


..lieve zachtroze tulen rokje. Isn’t it cute? :D


En deze omdat je altijd zo moet nadenken over welke schoenen je aan doet onder een jurkje of rokje. Deze passen heel goed bij mijn lieve rokje. Maakt het geheel toch nog een beetje stoer.

Binnekort aanfoto’s van de outfits. Vind het altijd zo jammer als het tegenvalt..

13 Comments

13 Comments on Shopped: H&M Bestelling

 1. Myrthe
  27 november 2009 at 07:52 (15 jaar ago)

  leuk hoor :D alleen zal ik je zeggen dat zwarte lange vest is echt mijn grootste miskoop ooit!!!
  hoe je hem ook wast iedere keer dat hij uit de wasmachine komt is ie weer gekrompen!!! heel jammer..
  hoop dat t bij jou niet gebeurd

  Beantwoorden
 2. Shannon
  27 november 2009 at 08:39 (15 jaar ago)

  Ahhh dat eerste shirtje heb ik in het zwart!
  Heb een paar weken geleden ook op de site zitten kijken en toen een bestelling gedaan van bijna €200,- (tip kijk NOOIT bij de SALE daar wordt je giga hebberig van haha). Helaas wel flink wat terug moeten sturen aangezien de maten altijd anders vallen dan wat ik verwacht :-(

  Het rokje is echt super schattig!!! En de cardigan hoe duur was die (kan hem namelijk niet vinden in de shop :-$)?

  Beantwoorden
 3. dionne
  27 november 2009 at 08:58 (15 jaar ago)

  ik heb de pailleten legging ook!!! hij is egt super tof! (je moet er alleen nog wel een legging onder doen want anders kriebelt hij heel erg :p)
  egt een super leuke bestelling

  Beantwoorden
 4. britt
  27 november 2009 at 11:58 (15 jaar ago)

  Het lange shirt die paarse heb ik in het zwart maar de hals is wel heel breed. Ik doe er altijd een zwart topje en hetvest is super ik heb hem ook in het zwart en ik heb er nog een besteld in het grijs:D

  Beantwoorden
 5. Elsemieke
  27 november 2009 at 13:26 (15 jaar ago)

  Leuk! Hoop dat het allemaal goed valt. En ik ben zeer benieuwd naar het rokje, hij is echt cute!

  Beantwoorden
 6. Manon
  27 november 2009 at 13:30 (15 jaar ago)

  Wat veel :O! En wat leuk :D!! Vooral dat rokje (met de schoenen :P) en de cardigen vind ik superleuk. Ik ben benieuwd hoe ze zullen bevallen!

  Xxx Manon

  Beantwoorden
 7. A*
  27 november 2009 at 21:18 (15 jaar ago)

  Hihi ik doe altijd bestellingen van tegen de 300euro en hou meestal voor 50 euro wat over. Valt me vaak ook zo tegen! Rokje vind ik wel erg leuk maar lijkt me niet echt zo mooi bij een wat voller figuur, cute is ie wel. Dat jurkje heb ik ook, waarschuw je alvast voor de pasvorm, de mouwen zijn erg nauw.

  Beantwoorden
  • Sanne
   27 november 2009 at 22:19 (15 jaar ago)

   @A: Heb ik een voller figuur dan? ;) Ik vind t trouwens grote onzin dat jurkjes of rokjes niet kunnen bij vollere mensen. :)

   Beantwoorden
 8. Manon
  28 november 2009 at 12:08 (15 jaar ago)

  @A: nou zeg, alsof mensen met een wat voller figuur alleen maar jeans en t-shirts zouden kunnen dragen :O! Echt hoor, wat een opmerking…

  Beantwoorden
 9. A*
  28 november 2009 at 13:37 (15 jaar ago)

  Nou mensen rustig aan zeg, volgens mij word ik verkeerd begrepen! Ik heb ZELF een voller figuur, en vind dat gewoon minder mooi staan. Zat zelf namelijk ook te denken om het rokje te bestellen… Anyway, Sanne laat je het ook showen als je de bestelling binnen hebt?

  Beantwoorden
  • Sanne
   28 november 2009 at 20:48 (15 jaar ago)

   @A: ik bedoelde t als grapje. ;) Ja ik zal foto’s showen :) en ik zou gewoon de kleding kopen die je leuk vind, hoor. Zolang het niet te kort of te strak valt; niks mis mee.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>