Primark aankopen

| Sanne Shopped

Woensdag zouden Linda en ik samen gaan shoppen. Onder andere stond Primark op ons lijstje. Maar helaas liepen onze plannen in het water. Omdat ik toch nog een kerstoutfit ‘nodig’ had en ik stiekem ook weer eens heel graag naar de Primark wilde, ging ik met mijn vriend.


Een schattig jurkje met polkadots. I love polkadots! Waarschijnlijk word dit mijn kerstoutfit. Maar ik heb hem nog niet aangehad en weet ook nog niet goed hoe ik hem moet combineren. Hij was 13 euro.


Geruitte blouse, altijd goed. 9 euro.


Helaas komt hij niet echt over op de foto, maar ik ben hier zo blij mee. Ik was al zolang op zoek naar een stoer nepleren jasje. Hij is zo stoer met studs. 23 euro.

Is dat alles? Soort van wel, ja. Vorige keren sloeg ik veel meer dingen in. Maar ik heb nog wat ondergoed, spulletjes voor mijn vriend, simpele zwarte handschoenen en een babypyamapak gekocht. (Wat zijn die dingen lelijk maar wat zitten ze lekker. :’D) Het was vandaag dan ook verschrikkelijk druk. Misschien ook niet heel slim om een paar dagen voor Kerst, ‘s middags, in een vakantie de primark te bezoeken.

Verder zag ik bij Zara echt te lieve jurkjes en rokjes. Ik paste een glitterig blauw rokje met rits, die wat hoger in de taille zat en een beetje lossig. Ik vond hem zo ontzettend leuk. Maar ik weet niet wat het is met de Zara en mij. Ik kom er bijna nooit, als ik er een keer kijk vind ik iets wat ik helemaal geweldig vind, belanden we samen in de paskamer, past het niet! Vervolgens ben ik weer een paar maanden boos, haha. Echt heel jammer. Sowieso lukt het me nooit om een fijne, leuke kerstoufit te vinden. Hoe doen jullie dat?

11 Comments

11 Comments on Primark aankopen

 1. Britt
  24 december 2009 at 08:38 (14 jaar ago)

  Dat blousje is echt leuk!!
  Ik ga vandaag naar de primark! hopelijk vind ik wat leuks!

  Beantwoorden
 2. A*
  24 december 2009 at 10:47 (14 jaar ago)

  Leuk!!! Die kleren van Zara zitten mij ook altijd raar, vooral de broeken :(

  Beantwoorden
 3. Deez
  24 december 2009 at 10:56 (14 jaar ago)

  Wat een leuke koopjes :)
  Van Zara vindt ik juist altijd super zitten, maar ik heb XS en die kleren daar vallen nog al smal vindt ik.

  Beantwoorden
 4. Mirjam
  24 december 2009 at 11:21 (14 jaar ago)

  Zara heeft gewoon geen normale maten….
  Heb zelf maat 42 en pas daar ook echt nooit wat. Als ik daar iets vind in maat 46(!) dan zit het zelfs voor geen meter. Ligt dus niet aan jou :)

  Beantwoorden
 5. Astrid
  24 december 2009 at 11:23 (14 jaar ago)

  Ja Zara heeft echt rare maten en vormen soms, het ligt niet aan jou dus :D
  leuk jurkje!

  Beantwoorden
 6. susanna
  24 december 2009 at 11:45 (14 jaar ago)

  leuke kleertjes

  miss kun je het jurkje met datjasje of een cardigan (lang vest) combineren

  maja xD

  Beantwoorden
 7. Danique
  24 december 2009 at 11:56 (14 jaar ago)

  Ah dat jurkje is hartstikke leuk! Die kun je na kerst ook nog prima aan.
  Ik heb ook een jurkje gekocht, waar ik wel heel blij mee ben. Heel leuk voor kerst, maar ik heb wel LANG getwijfeld.
  Het is altijd wel wat, kerstkleding shoppen..
  Je leren jasje vind ik ook vet!

  Beantwoorden
 8. Kirsten
  24 december 2009 at 11:56 (14 jaar ago)

  Die blouse heb ik ook, leuke spulletjes :)

  Beantwoorden
 9. Elsemieke
  24 december 2009 at 13:39 (14 jaar ago)

  Ik heb ook altijd moeite met kerstjurkjes vinden… Heb er nu een, maar is niet typisch kerst. Of ik heb een leuke, en dan koop ik ‘m toch niet omdat ik het nog te vroeg vind ofzo, en dan heb ik later spijt!

  Beantwoorden
 10. elise
  24 december 2009 at 14:58 (14 jaar ago)

  laat eens je vriendje zien!

  Beantwoorden
 11. Jill
  24 december 2009 at 16:37 (14 jaar ago)

  HaaYY,
  Super is Primarkt he? Ik woon er vlakbij dus ik kom daar best vaak.
  Ik heb echt super leuke kleren van de Newlook daar hebben ze echt super leuke kleren voor kerst ik ben er echt goed geslaagd.
  Maar Zara heeft inderdaad hele gekke maten.
  xx
  Jill>Beautystarss

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>