Mijn lieve broer, Nils.

| Sanne's Life

Ten eerste wil ik jullie hartelijk bedanken voor de vele lieve berichten. Het doet me echt ontzettend goed dat mensen mee leven en aan me denken.

Nils woonde sinds 30 december 2008 op zichzelf. Dat ging goed. Hij genoot ontzettend van zijn plekje met zijn eigen spulletjes. Hij had epilepsie. Hij had medicijnen die er voor zorgde dat zijn aanvallen vooral ‘s nachts kwamen. Dat waren er zo’n 4/5 per nacht. Daar merkte hij niet veel van. Toen hij hier nog thuis woonde, heb ik hem 2 keer gevonden dat hij een zware aanval had waar hij niet uit kwam. Hij had het benauwd en reageerde amper. Dan belde ik snel de huisarts die hem iets gaf en dan kwam hij langzaam weer bij. Waarschijnlijk is ditzelfde vannacht of vanochtend gebeurd. Mijn moeder gaat elke zaterdagochtend boodschappen doen. Toen hij zijn telefoon niet opnam en de deur niet open deed, ging ze zelf naar binnen. Daar vond ze mijn broer naast zijn bed aan. Hij reageerde niet en lag op zijn buik. Maar toen ze voelde dat hij nog warm was heeft ze binnen no time 112 gebeld. En heel snel was er ambulance, politie en brandweer. Binnen 5 minuten was ik er met mijn vader en Dwight. Wij hebben op de gang staan wachten omdat er zo’n 15 mensen met hem bezig waren en hij lag op de gang. Na ongeveer 3 kwartier kwam een politieagent het slechte nieuws aan mijn vader vertellen. Ik ben over het balkon naar binnen geklommen omdat ik mijn broer liever niet meer wil zien. Tenminste, niet dood. Dat heeft er onder andere mee te maken dat hij door zijn epilepsieaanval verkrampt en opgezwollen is. Ook heeft hij waarschijnlijk zijn tong kapot gebeten dus zijn lippen zijn dik en er komt bloed uit zijn mond.

Heel de dag zijn er al mensen bij ons. Vrienden en familie. Het is erg fijn dat er steeds mensen zijn en zoveel mensen wat laten horen. Dat doet een mens zoveel goed. Het doet vooral veel pijn om zijn vrienden, opa, oma.. dit trieste nieuws te laten weten. Zij kennen hem bijna allemaal langer dan ik.

Hij word donderdag om 14.00 begraven in besloten kring.

Nils wilde nooit als een patient behandeld worden. Hij wilde zijn eigen leven leiden. Niemand moet hem dan ook herinneren als de jongen met die ziekte, epilepsie. Maar de jongen die iedereen hielp met computerproblemen, tot diep in de nacht zat te gamen met zijn vrienden, gek was op Disney, Freddy Krueger en gek was op eten.

Nils bekeek altijd mijn filmpjes. En als we elkaar zagen zei hij er altijd wat over.

Hij had een jaar geleden een kat, Bogey, uit het asiel gehaald. We hebben hem gelijk in huis genomen en hij is nogal van streek. En we hebben nog 2 katten dus dat word nog een beetje vechten. Maar hoe dan ook, hij blijft hier.

Lievelievelieve Nils, ik hoop dat je gister na te hebben gegamed met Arjan lekker en gelukkig in slaap bent gevallen en dat je deze ochtend niet hebt mee gemaakt. Iedereen praat over je als een levensgenieter en iemand die iedereen wil helpen. Met jouw humor. We missen je nu al. Ik zal zorgen dat nevernooit iemand jou vergeet!

97 Comments

97 Comments on Mijn lieve broer, Nils.

 1. Marieke
  6 februari 2010 at 22:35 (11 jaar ago)

  heeel erg sterkte !
  lijkt me erg zwaar !:$
  xx

  Beantwoorden
 2. Myrthe
  6 februari 2010 at 22:40 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Ik wil je als eerst condoleren.
  Ik ken je niet, ik kende deze site niet eens. Maar vanmorgen kwam ik toevallig een youtube flimpje van je tegen, ik heb hem gekeken en vond je het een super leuke spontane meid. Toen ik daarna op misslipgloss.nl keek zag ik bij haar twitter iets in de zin van ‘sterkte en wat erg’ staan naar jou. Dus ik dacht, even kijken hoe en wat en daar las ik wat er met jou broer was gebeurd. Ik schrok me dood, onbewust was ik er de hele dag mee bezig en toen ik daarnet nog een keer op je twitter keek sprongen de tranen in m’n ogen.
  Ik wil jou en je familie ontzettend veel sterkte wensen en hopelijk vinden jullie heel veel steun bij elkaar.

  xx. Myrthe

  Beantwoorden
 3. Fem90
  6 februari 2010 at 22:45 (11 jaar ago)

  Ik heb tranen in m’n ogen van dit stukje, mooi geschreven..
  Lieve Sanne, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst aan jou en je familie met dit verlies.
  Ik heb de neiging om je een knuffel te geven ook al ken ik je niet en kan dat niet zomaar..
  Ik ben sprakeloos. Sterkte in deze moeilijke tijd!
  Liefs Femke

  Beantwoorden
 4. Linda
  6 februari 2010 at 22:51 (11 jaar ago)

  Jeetje San, wat heftig om te lezen… :(
  Kusje meis

  Beantwoorden
 5. Elske
  6 februari 2010 at 23:00 (11 jaar ago)

  Ik heb echt een brok in mijn keel. Ik vind het zo erg voor jullie!
  Heel veel sterkte!

  Beantwoorden
 6. Yentl
  6 februari 2010 at 23:03 (11 jaar ago)

  Lieve lieve Sanne!
  Wat verschrikkelijk, heel heel veel sterkte, voor jou, je famillie en vrienden.
  Gecondoleerd..

  xxxx Yentl

  Beantwoorden
 7. Kizzy-online
  6 februari 2010 at 23:17 (11 jaar ago)

  Wat verschrikkelijk. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe!!

  Beantwoorden
 8. Kim
  6 februari 2010 at 23:51 (11 jaar ago)

  Tranen in m’n ogen.. wat erg =[
  Raar eigenlijk dat dat zo plots kan gebeuren, zomaar opeens weg =[
  Sterkte <3
  xx

  Beantwoorden
 9. issy
  7 februari 2010 at 00:15 (11 jaar ago)

  De tranen lopen echt over mn wangen, wat is dit verdrietig om te leven :(
  Nogmaals heel erg veel sterkte Sanne en ik vind het echt superknap van je dat je dit op dit moment nu kunt schrijven!

  Beantwoorden
 10. Cees
  7 februari 2010 at 00:52 (11 jaar ago)

  Aaaw Sanne ik moet echt huilen als ik dit lees. Ik heb twee zussen en mag er niet aan denken hoe het zou zijn als ze er niet meer zouden zijn. Ik wens je ontzettend veel sterkte toe, dit had echt nooit mogen gebeuren. Dikke knuffel!! xxx

  Beantwoorden
 11. Cecarolien
  7 februari 2010 at 00:58 (11 jaar ago)

  En toen had ik ook vochtige ogen.., wat schrijf je mooi over je broer,.. en wat ontzettend knap dat je op dit moment nog de juiste woorden kan vinden..

  Nogmaals heel erg veel sterkte..!

  Liefs,

  Beantwoorden
 12. Tess
  7 februari 2010 at 01:10 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne
  gecondoleerd met je verlies &ik wens je alle sterkte van de wereld toe.
  xx

  Beantwoorden
 13. Annemiek
  7 februari 2010 at 02:16 (11 jaar ago)

  Drie jaar geleden is mijn beste vriendin (na lang ziekzijn) overleden, het blijft moeilijk. Dit is zo plotseling en dan ook nog je broer. Vreselijk. Ik zou graag allemaal hele mooie dingen willen zeggen maar verder dan heel veel sterkte kom ik niet..
  Dus nogmaals: Heel veel sterkte, knuffel.

  Beantwoorden
 14. Gonny
  7 februari 2010 at 08:46 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd lieve Sanne (ook voor jouw familie). Ik wens jullie heel veel sterkte toe…dikke knuffel

  Beantwoorden
 15. Jessica S
  7 februari 2010 at 08:50 (11 jaar ago)

  Ahw wat heftig :( Maar gelukkig heb je zo te lezen veel mensen om je heen die je allemaal steunen. Nogmaals echt héél erg veel sterkte.
  Veel liefs, jessica.

  Beantwoorden
 16. linsey
  7 februari 2010 at 09:04 (11 jaar ago)

  Ach sanne!
  wat vreselijk!
  heel veel sterkte..
  en ook aan de rest van de familie/vrienden.

  liefs

  Beantwoorden
 17. Judith
  7 februari 2010 at 09:12 (11 jaar ago)

  Sanne!
  Gecondoleerd!! Mijn broer heeft ook epilepsie, maar gelukkig niet zo zwaar. Hoop dat dit hem nooit overkomt.

  Sterkte..

  Beantwoorden
 18. Babs
  7 februari 2010 at 09:16 (11 jaar ago)

  oh jeetje,
  ben sprakeloos hiervan.
  sanne, nogmaals heel veel sterkte

  Beantwoorden
 19. Vanessa
  7 februari 2010 at 09:21 (11 jaar ago)

  Jeetje meid, wat erg, woorden schieten me tekort.
  Heel veel sterkte voor jou en je familie,

  liefs Vanessa

  Beantwoorden
 20. joline
  7 februari 2010 at 09:27 (11 jaar ago)

  heel veel sterkte voor jou en je familie.
  ik weet niet wat ik moet zeggen :$. alleen at ik het heel erg voor je vind
  ik leef met je mee
  groetjes joline

  Beantwoorden
 21. Desiree
  7 februari 2010 at 09:36 (11 jaar ago)

  Wat verschrikkelijk! Woorden schieten te kort. Gecondoleerd!

  Beantwoorden
 22. Britt
  7 februari 2010 at 09:41 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  Heel veel sterkte voor jou, vrienden en familie.

  Liefs,

  Beantwoorden
 23. mywaytoloveyou
  7 februari 2010 at 10:28 (11 jaar ago)

  wat erg! nogmaals, gecondoleerd en wens jou en je familie de komende tyd veel sterkte toe!

  liefs xx

  Beantwoorden
 24. lion
  7 februari 2010 at 10:32 (11 jaar ago)

  Heftig om te lezen!
  woorden schieten te kort.
  heel veel sterkte san,famillie en vrienden!
  ik denk aan je.
  Xx

  Beantwoorden
 25. jiskaaaa
  7 februari 2010 at 10:37 (11 jaar ago)

  Ik wil je heel veel sterkte wenesen.
  De trnen sprongen in me ogen.
  Vooral omdat mijn broer naast me zat, en ik er niet aan kon denken,
  hem te missen.
  Helaas is het leven soms oneerlijk.
  Hij mocht niet van je weggepakt worden.
  Woorden schieten te kort.
  Heel heel veel sterkte lieve sanne!

  Beantwoorden
 26. Daisy
  7 februari 2010 at 10:37 (11 jaar ago)

  Nogmaals sterkte, en ik vind het echt heel knap hoe je dit ‘verhaal’ hebt kunnen schrijven. Volgens mij ben ik niet de enige, als ik zeg dat ik aan je denk. Ook al ken ik je slechts van WAB.nl.

  Beantwoorden
 27. Lotte
  7 februari 2010 at 10:40 (11 jaar ago)

  heel erg veel sterkte!!

  Beantwoorden
 28. Maike
  7 februari 2010 at 10:43 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Ik weet hoe je je voelt, vorig jaar heb ik ook iemand verloren die heel dicht bij mij stond, verloren, alleen heeft hij een golfstick in zijn nek gekregen en geen epileptische aanval. Ik weet hoe het is om zo iemand te verliezen, dat doet heel veel pijn. Ik wens je heel veel sterkte, en sterkte met het verlies van je broer.

  Gecondoleerd.

  Beantwoorden
 29. kelly beautydream
  7 februari 2010 at 10:53 (11 jaar ago)

  Wow hier word ik stil van.
  Gecondoleerd. Ik ga niet zeggen dat ik dit gevoel herken, niemand kan weten hoe jij dit voelt en ervaart. Je hebt recht op je verdriet, al is het misschien moeilijk om dit te uiten. Luister vooral heel erg goed naar jezelf, en doe waar jij je goed bij voelt. Ik wil je onwijs veel sterkte wensen, dit verdriet kun je niet in je eentje dragen.
  Ook sterkte aan je familie.

  Beantwoorden
 30. Alice
  7 februari 2010 at 11:14 (11 jaar ago)

  Hey,

  Al een paar weken kom ik bijna dagelijks op deze site. Make-up interesseert me eigenlijk niet echt, maar ik vind jullie filmpjes erg leuk. Een paar minuten geleden bekeek ik jullie site weer en lees ik dit heftige bericht. Gek, hoe iemand die je niet kent, je zo kan raken. Ik wil jou, Sanne, heel veel sterkte wensen, ook alvast voor komende donderdag.

  liefs,
  Alice.

  Beantwoorden
 31. Jenieke
  7 februari 2010 at 11:15 (11 jaar ago)

  Heel veel stertke in deze moeilijke tijd met het gemis van je broer Sanne!

  Beantwoorden
 32. Lilly
  7 februari 2010 at 11:20 (11 jaar ago)

  Sanne wat heb je dit mooi geschreven ik zat er helemaal in met het lezen!Ik vind het goed van je dat je je zo sterk houd en ik kreeg zelfs bijna wat tranen over hoe je het schreef!Heeeeeel veel sterkte!

  Beantwoorden
 33. xx.Y.
  7 februari 2010 at 11:34 (11 jaar ago)

  jeetje wat erg!!
  heel veel sterkte sanne!
  Ook voor je familie.
  xx.

  Beantwoorden
 34. Leonie
  7 februari 2010 at 11:57 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Gecondoleerd met dit grote verlies.
  Ik wens je veel sterkte toe.

  Liefss

  Beantwoorden
 35. linsey
  7 februari 2010 at 12:03 (11 jaar ago)

  pff heftig man , echt heel veel sterkte!

  Beantwoorden
 36. Marijke
  7 februari 2010 at 12:21 (11 jaar ago)

  heel veel sterkte meid! zat hier echt met tranen in mijn ogen na dit te lezen! sterkte!!

  Beantwoorden
 37. Demi
  7 februari 2010 at 12:23 (11 jaar ago)

  Wat erg!
  Geconduleerd!
  en heel veel sterkte, ook voor je familie!

  Beantwoorden
 38. Hannah
  7 februari 2010 at 12:29 (11 jaar ago)

  Ik vind het echt heel erg voor jou en je familie,
  Heel veel sterkte ermee!

  Beantwoorden
 39. Chiara
  7 februari 2010 at 12:32 (11 jaar ago)

  Heel erg veel sterkte Sanne voor jou en je familie! Wat een verschrikkelijke tijd moet het voor jullie zijn!

  Beantwoorden
 40. Marjolein
  7 februari 2010 at 12:40 (11 jaar ago)

  one word: STERKTE!

  Beantwoorden
 41. Hanne
  7 februari 2010 at 12:42 (11 jaar ago)

  Sterkte lieve Sanne, het is verschrikkelijk om iemand te verliezen. En “de buitenwereld” verwacht precies dat je er na een maand ofzo al over bent. Maar dat ben je natuurlijk nooit. Geniet van alle leuke herinneringen aan jouw broer en dat je ze nooit mag vergeten.
  Knuffel

  Beantwoorden
 42. Ceetje
  7 februari 2010 at 13:01 (11 jaar ago)

  Wat verschrikkelijk
  Woorden schieten tekort

  Beantwoorden
 43. Sanne
  7 februari 2010 at 13:06 (11 jaar ago)

  heel veel sterkte!

  Beantwoorden
 44. glamourista
  7 februari 2010 at 13:23 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  ik vind het zo erg voor jou en je familie dat dit gebeurd is :( Maar ik denk echt dat je een geweldig lieve zus bent, en zoals je over hem schrijft, dat is heel mooi. Hopelijk kunnen jullie het een plaatsje geven over een tijdje… veel sterkte lieve meid!

  Beantwoorden
 45. Michelle
  7 februari 2010 at 13:42 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte!

  Beantwoorden
 46. dionne
  7 februari 2010 at 13:45 (11 jaar ago)

  hee sanne
  ik reageer hier niet zo vaak. maar ik vind het echt heel rot voor je.
  ik ben vorig jaar ook iemand verloren die heel dicht bij mij stond dus ik weet hoe rot je je zult voelen om dit moment
  ik wens je in ieder geval heel veel sterkte in deze moeilijk periode!!
  heel veel liefs,

  xx

  Beantwoorden
 47. Elsemieke
  7 februari 2010 at 13:54 (11 jaar ago)

  Wat een heftig verhaal, heel mooi geschreven. Ik heb het ademloos gelezen. Je bent volgens mij een hele lieve zus voor hem geweest, en hij een hele lieve broer voor jou. Heel veel sterkte voor jou en je familie met dit verschrikkelijke en veel te vroege verlies!

  Liefs xx

  Beantwoorden
 48. Fleur
  7 februari 2010 at 15:10 (11 jaar ago)

  Wat erg!
  Heel veel sterkte, neem maar goed de tijd om dit te verwerken.
  Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, maar gecondoleerd!
  Liefs, Fleur.

  Beantwoorden
 49. Kirsten
  7 februari 2010 at 15:15 (11 jaar ago)

  Heel mooi geschreven ik zit hier zelfs met tranen in mijn ogen. Zo erg dat zulke dingen gebeuren met zulke jonge mensen. Ik reageer niet zo vaak, maar hier moet ik wel even reageren. Ik heb gewoon zo’n medelijden met je, ik ben zelf altijd bang geweest dat ik iemand die dicht bij me staat kwijt zal raken, daarom heb ik met je te doen.

  Veel sterkte en ik hoop dat je er overheenkomt en dat je het een plekje kan geven, neem daar goed de tijd voor.

  Beantwoorden
 50. Ashley
  7 februari 2010 at 15:38 (11 jaar ago)

  sterkte&gecondoleerd Sanne!

  liefs,

  Beantwoorden
 51. Lotte
  7 februari 2010 at 15:53 (11 jaar ago)

  Lieve Sanne,
  Heel erg veel sterkte met dit verlies,
  ik krijg er serieus helemaal kippenvel
  en woorden schieten tekort.

  Veel succes & sterkte donderdag,
  we zullen allemaal aan je denken,

  Veel liefs

  Beantwoorden
 52. Teske
  7 februari 2010 at 16:02 (11 jaar ago)

  Damn, San, ik kreeg kippenvel bij het lezen van je verhaal. Ik zei het al op twitter, maar alsnog zóveel sterkte toegewenst. Ik kan me niet voorstellen hoe vreselijk dit voor je moet zijn. Neem genoeg rust en tijd voor jezelf zodat je dit hopelijk een plekje kan geven. Succes meis. <3

  Gecondoleerd.
  x Teske

  Beantwoorden
 53. Sila
  7 februari 2010 at 16:28 (11 jaar ago)

  Oh, ik had een paar dagen jullie site niet bekeken en toen las ik dit verhaal
  heel veel sterkte toegewenst

  Gecondoleerd.

  xx Sila

  Beantwoorden
 54. Sabine
  7 februari 2010 at 17:11 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte Sanne!
  gecondoleerd.

  X Sabine

  Beantwoorden
 55. Joyce
  7 februari 2010 at 17:13 (11 jaar ago)

  Ik vind het echt heel erg wat er gebeurd is! Op zo’n jonge leeftijd :( Ik wil jou en je familie nogmaals heel, heel veel sterkte toewensen!

  Heel veel liefs, Joyce

  Beantwoorden
 56. Dionne
  7 februari 2010 at 17:15 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd en heel veel sterke met dit verlies!

  Beantwoorden
 57. babette
  7 februari 2010 at 17:18 (11 jaar ago)

  heel veel sterkte met alles !

  Beantwoorden
 58. Felicia
  7 februari 2010 at 17:22 (11 jaar ago)

  Ontzettend veel sterkte voor jou en je familie, Sanne!

  Beantwoorden
 59. Mathilda
  7 februari 2010 at 18:28 (11 jaar ago)

  Heel veel sterte meid!
  Moest huilen toen ik het las!

  Liefs Mathilda

  Beantwoorden
 60. Naomi
  7 februari 2010 at 19:02 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte Sanne, voor jou en je familie!!
  Ik kan mij niet voorstellen hoeveel verdriet dit zal geven, maar ik weet hij blijft voor altijd in jullie harten!

  Beantwoorden
 61. Lisette
  7 februari 2010 at 19:26 (11 jaar ago)

  Ik schrok wel toen ik dit zo las zeg,
  echt heel erg..
  Ik wens jou en je familie echt super veel sterkte!

  Beantwoorden
 62. Sabine
  7 februari 2010 at 19:35 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte & Gecondoleerd Meid..
  Groetjes Sabine

  Beantwoorden
 63. Raquel
  7 februari 2010 at 19:36 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte Sanne!

  Beantwoorden
 64. Milou
  7 februari 2010 at 19:39 (11 jaar ago)

  Ik wens jou en je familie erg veel sterkte toe met dit grote verlies.
  Gecondoleerd.

  Beantwoorden
 65. Annelies
  7 februari 2010 at 19:53 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd Sanne.
  Heel veel sterkte toegewenst voor jou en je familie in de moeilijke periode.

  Beantwoorden
 66. mirte
  7 februari 2010 at 20:04 (11 jaar ago)

  Ik wil je veel sterke wensen in deze moeilijke tijd,
  ook voor je familie!
  gecondoleerd.

  liefs

  Beantwoorden
 67. Esmee
  7 februari 2010 at 20:06 (11 jaar ago)

  Ik wens jou en je familie heel erg veel sterkte in deze moeilijke tijd. Ik hoop dat je veel steun zal vinden in de mensen om je heen.

  Liefs Esmee

  Beantwoorden
 68. Michelle
  7 februari 2010 at 20:07 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd!

  Beantwoorden
 69. Aldith
  7 februari 2010 at 20:54 (11 jaar ago)

  Gecondoleerd!
  En heel veel sterkte gewenst.
  Dit is voor mij ook lastig,
  omdat ik er net iemand in mijn omgeving is overleden aan zelfmoord.
  Lastig, maar ik weet dus wat je voelt,
  ookal is het toch anders!

  xx Aldith

  Beantwoorden
 70. charlotte
  7 februari 2010 at 20:57 (11 jaar ago)

  Ik heb tranen in mijn ogen.
  Als ik dit soort dingen hoor weet ik eingelijk nooit zo goed wat ik moet zeggen want het lijkt allemaal zo overbodig.
  Maar ik wens jou en je familie veel sterkte

  Beantwoorden
 71. Jessica
  7 februari 2010 at 21:18 (11 jaar ago)

  Iedere keer als ik aan je denk krijg ik kippenvel en springen de tranen in mijn ogen. Meis vind het zo verschrikkelijk rot voor jou, je familie, jullie vrienden en iedereen die Nils verder gekend heeft.

  Het doet zo veel pijn om iemand die zo jong is en zo dicht bij je staat te laten gaan, onbegrijpelijk en onbeschrijfelijk.

  Ik wil jullie allen nogmaals heel erg veel sterkte wensen..

  Beantwoorden
 72. Suzy
  7 februari 2010 at 23:09 (11 jaar ago)

  Jeetje Sanne, wat vreselijk :( Gecondoleerd en ik wens jou (en ook je familie en je broers vrienden natuurlijk) heel erg veel sterkte toe…..

  Dikke knuffel,
  Suzy

  Beantwoorden
 73. Liza
  7 februari 2010 at 23:41 (11 jaar ago)

  Jeetje, wat vreselijk! Ik ben echt geschrokken en zit met tranen in mijn ogen.
  Ik wens jou en je familie echt heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  Liefs Liza.

  Beantwoorden
 74. Lizzy
  8 februari 2010 at 08:37 (11 jaar ago)

  Heftig,ik wens je heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. Gecondoleerd!

  Beantwoorden
 75. Emma
  8 februari 2010 at 08:38 (11 jaar ago)

  Pfff kippenvel meid! Heel veel sterkte en gecondoleerd, van zo’n verhaal schrik ik altijd. Het leven kan zo maar ophouden, onverwacht en zonder waarschuwing. Succes met het geven van een plaatsje aan dit verlies!

  Beantwoorden
 76. Monica
  8 februari 2010 at 09:44 (11 jaar ago)

  Sterkte in deze zware tijd, meid!

  Beantwoorden
 77. chocoholic
  8 februari 2010 at 10:48 (11 jaar ago)

  Wat een verschrikkelijk bericht! Ik ken je helemaal niet alleen van je filmpjes en deze blog. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte. Natuurlijk ook aan alle anderen die Nils gekend hebben!

  Beantwoorden
 78. mariette
  8 februari 2010 at 12:42 (11 jaar ago)

  Sanne heel veel sterkte met het verwerken van deze verschrikkelijke gebeurtenis! Heel veel sterkte voor jou, je familie, je vrienden en alle bekenden die Nils kende!

  Beantwoorden
 79. Anouk
  8 februari 2010 at 15:44 (11 jaar ago)

  Wat heftig Sanne
  Ik wens jou en je familie en vrienden heel veel sterkte.
  Zo’n onverwachte klap moet dit voor je zijn. Hij is veel te vroeg gegaan.

  Epilepsie is echt een rotziekte. Hopelijk heeft hij er weinig van gemerkt in zijn slaap.

  Heel veel sterkte meissie!

  Beantwoorden
 80. Margo
  8 februari 2010 at 16:34 (11 jaar ago)

  Veel sterkte en gecondoleert!

  wat vreselijk zeg:(

  xxx

  Beantwoorden
 81. L
  8 februari 2010 at 18:08 (11 jaar ago)

  In deze donkere dagen van pijn en verdriet willen wij, whatabeauty bezoekers,
  je even zeggen wij vergeten je niet!
  Sterkte Sanne.

  Beantwoorden
 82. ×iris
  8 februari 2010 at 18:48 (11 jaar ago)

  lievelievelievesanne,
  echt heel veel sterkte met dit!
  echt!
  en iedereen snapt natuurlijk wel waarom er niet word gepost of wat dan ook!

  super veel sterkte
  en we houden van je!

  dikkekus . (LL’

  Beantwoorden
 83. Esmeralda
  8 februari 2010 at 21:35 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte<3

  Beantwoorden
 84. Carmen
  10 februari 2010 at 15:59 (11 jaar ago)

  echt super veel sterkte (K)

  Beantwoorden
 85. Melissa
  12 februari 2010 at 20:21 (11 jaar ago)

  Ik had het op Twitter gelezen, en jeetje meid wat erg voor je! Ik wens je heel veel sterkte, ik weet hoe moeilijk het is om iemand waar je zo van houdt te verliezen!

  Beantwoorden
 86. Sushi
  13 februari 2010 at 10:55 (11 jaar ago)

  Ik bezoek af en toe jullie site en daarom lees dit nu pas, maar wat verschrikkelijk! Heel veel sterkte gewenst Sanne, ook aan je familie.

  Beantwoorden
 87. esmay
  13 februari 2010 at 11:11 (11 jaar ago)

  Ik zie dit berichtje nu pas!
  Wat erg!

  Heel veel sterkte sanne!
  xoxo

  Beantwoorden
 88. Stefanie
  13 februari 2010 at 13:07 (11 jaar ago)

  Heel veel sterkte toegewenst aan jou & je familie!

  Beantwoorden
 89. Dina
  14 februari 2010 at 00:52 (11 jaar ago)

  Meis, ik wens jou en je familie heel veel strekte toe!
  Gecondoleerd.

  Liefss

  Beantwoorden
 90. FELICIA
  14 februari 2010 at 13:32 (11 jaar ago)

  Sanne, heel veel sterkte!
  ook aan de famillie
  ik kreeg echt kippenvel toen ik het las
  gecondoleerd.

  Beantwoorden
 91. martine
  15 februari 2010 at 16:52 (11 jaar ago)

  Wat erg om op zoon jonge leeftijd je broer te missen!
  heel veel suc6 de komende tijd!

  Beantwoorden
 92. Lienie
  21 februari 2010 at 00:17 (11 jaar ago)

  Het is pas sinds kort dat ik deze site een beetje volg maar vind het heel naar wat er is gebeurt. Ik wens je heel veel sterkte en vooral veel mooie en goede herinneringen aan je broer!

  Xx

  Beantwoorden
 93. Zaynab
  9 mei 2011 at 22:08 (10 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Bedankt voor je reply. Dit maakt het allemaal veel duidelijker. Ik moest huilen tijdens het lezen van dit verhaal. Misschien laat, maar gecondoleerd en veel sterkte!

  xx

  Beantwoorden
 94. lott
  12 mei 2011 at 19:29 (10 jaar ago)

  :O All i can say R.I.P<3
  sterkte Sanne,XxxLot

  Beantwoorden
 95. anouk
  13 mei 2011 at 12:08 (10 jaar ago)

  superlief(L)
  veel sterkte

  Beantwoorden
 96. Eileen
  19 juni 2011 at 15:11 (10 jaar ago)

  sorry dat ik het zo laat lees maar OMG wat erg!!
  ik vind het echt heel rg voor je.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>