Beautyhoekje

| Sanne's Stash

Sanne

Er is een plekje op mijn kamer waar ik veel tijd doorbreng en waarvan ik geniet om naar te kijken. En dat is mijn ‘beautyhoekje’! Tsja oke, het is eigenlijk gewoon een bureau, voorzien van alle IKEA gemakken, maar het is wel MIJN plekje. And I love it!

Sinds ongeveer een jaar heb ik mijn bureau omgetoverd tot beautyhoekje. Eerst lag mijn make up in plastic bakjes. Maar al snel waren deze te klein en vooral onhandig. Dus toen ik toch bij de IKEA was, nam ik het houten laden kastje mee.

Op dit moment is ook deze VOL! Maar een tweede erbij kopen, hm. Ik heb nogal ruimtegebrek en dan is alles gelijk vol en 2 ladenkastjes naast elkaar is ook zo gewoontje. Een tijdje geleden kwam ik bij Leen Bakker een mooi, klein, wit laden kastje tegen. Maar deze moet nog steeds in elkaar gezet worden. Maar oeh, wat heb ik dan weer veel ruimte voor nieuwe make up.

Ik heb mijn hoekje net opgeruimd. Stom dat ik geen voorfoto heb gemaakt.. Maar de grote rommelbak stond op het ladenkastje. De 2 witte bakjes stonden naast het ladenkastje. Mijn kwasten zaten in een pennenpot. En naast de 2 witte bakjes stond een groen, plastic bakje met al mijn haar en huidverzorgingsspullen. Ik heb een hoop verzorgingsspullen weg gehaald. Aangezien ik nu toch steeds hetzelfde gebruik.


Mijn mooie beautyspiegel met lamp is helaas stuk. :( Hij stopte er ineens zomaar mee. En toen deed hij het soms als ik er een tik tegen gaf. Maar nu heeft hij er helemaal geen zin meer in. Echt superjammer! Hij is zo pretty. Boven mijn hoekje hangt een lintje gespannen met daaraan diademen/diadeems?, zonnenbrillen,horloges en mijn pretty beauty handdoekje. Die daar natuurlijk gewoon mooi hangt te hangen. ;)


En de mooie kwastenbak die Linda voor me heeft gemaakt. :) Ik heb een tijdje zitten twijfelen of hij wel fijn zou werken. Maar ach, het minste wat ik kan doen is het een kans geven. Het staat zeker wel super mooi en gezellig. Love it!


Daarachter staat een gezellige rij flesjes met creme, foundation, primer, nagellakremover..


En naast de ladenkast de ROMMELbak. Dit is een beetje jammer, ja. Maar hoe berg je palettes mooi en handig op? En wie weet er een opbergmethode dat je kan zien welke kleuren nagellak je hebt? Nee, nagellakrekken zijn niet echt een optie op mijn mini kamer. Dus ik moet het even doen met deze optie.


Boven op 2 witte bakjes, 2 parfums, sephora dobbelsteen, lampje en droogshampoo.


Met in de witte bakjes meer oogschaduw die ik in mijn houten kastje niet meer kwijt kan. En dan te bedenken dat ik oogschaduw het minst draag van alle beautyproducten. (Oops..)


En een roze bakje met mijn dagelijkse producten:
Bourjois pastel teint
MAC blush ‘Springsheen’
Mascara Rimmel London Sexy curves
Too faced shadow insurance
E.L.F. Eyebrow kit ‘Dark’
Dior bronzer ‘020 light tan’
Barry M Mascara & eyebrow definer
Essence shimmer powder ’01 Sparkling dawn’
MAC oogschaduwpalletje ‘ Devoted poppy: 6 classic eyes’

16 Comments

16 Comments on Beautyhoekje

 1. Teddy
  15 april 2010 at 06:31 (13 jaar ago)

  Sanneeeee wat ziet dat er pretty uit!

  Beantwoorden
 2. Frauke
  15 april 2010 at 07:15 (13 jaar ago)

  Oeeeh leuk! Je kan ook je nagellakjes in zo’n snoep trommel doen, zegmaar, daar kan best wat in en zie je alle kleurtjes. Bij de Ikea verkopen ze dat geloof ik… Zoals hier op de achtergrond, maar dan met een schroefdop geloof ik :p http://i5.tinypic.com/89q6amh.jpg

  Beantwoorden
 3. marge
  15 april 2010 at 07:38 (13 jaar ago)

  mijn nagellak heb ik in een witte hoge benno dvd kast staan, in rijtjes van 5 naast elkaar en op kleur :)

  je kan de plankjes heel eenvoudig verstellen zodat er precies nagellak in kan.

  je spiegel!! ik had precies hetzelfde: wat je moet doen is aan de achterkant met een schroevendraaiertje dat gedeelte bij het lampje verwijderen, lampje eruit, lampje mee naar gamma, nieuw lampje kopen (kost bijna niks zo’n kleine) met zelfde fitting en size, erin doen en hoppa hij doet het weer!

  succes!

  Beantwoorden
 4. mieke
  15 april 2010 at 08:24 (13 jaar ago)

  Ziet er leuk uit, zo ‘knus’ zelfs! :D Ik stal zelf mijn nagellak helemaal uit, vind het wel decoratief! Maar dat is mss niet zo ideaal als je een klein kamertje hebt…

  Beantwoorden
 5. Bibi
  15 april 2010 at 09:18 (13 jaar ago)

  heel leuk allemaal!
  je zou een brievenhouder kunnen gebruiken voor je palletes!
  heel handig!

  Beantwoorden
 6. leontien
  15 april 2010 at 11:42 (13 jaar ago)

  Oeee wat leuk!! kan ik echt van genieten, om foto’s te zien van beautystuff van andere meiden :)

  Beantwoorden
 7. Julie
  15 april 2010 at 12:34 (13 jaar ago)

  Ziet er leuk uit!
  Het ziet er echt zo’n gezellig plekje uit voor jouw alleen!

  Beantwoorden
 8. Sabine
  15 april 2010 at 15:24 (13 jaar ago)

  Leuk om te zien!
  Kan het niet dat de lampjes in de spiegel moeten worden vervangen?? Ik weet het niet hoor maar dat heb ik wel eens gehad.

  Beantwoorden
  • Sanne
   15 april 2010 at 19:20 (13 jaar ago)

   Ja dat zal best maar ik ben niet zo handig. Moet ik heel dat ding open schroeven :(

   Beantwoorden
 9. Carmen
  15 april 2010 at 15:40 (13 jaar ago)

  Waar heb je dat superschattige handdoekje gekocht? Hij is echt leuk!

  Beantwoorden
 10. Elsemieke
  15 april 2010 at 15:44 (13 jaar ago)

  Leuk hoekje!

  Palletes kan je in zo’n kantoording opbergen… hoe leggen we dat uit x’D Je ziet het veel op youtube iig. Dan kan je ze rechtop in zetten alsof het brieven zijn ;)

  Beantwoorden
  • Sanne
   15 april 2010 at 19:20 (13 jaar ago)

   Ja die zoek ik ook al een tijdje maar ik kom ze nooit tegen.

   Beantwoorden
 11. Marieke
  15 april 2010 at 22:08 (13 jaar ago)

  Ooh tziet er cute uit :-)
  Vind het altijd leuk om bij andere meiden te ‘gluren’ :D

  Beantwoorden
 12. Marge
  16 april 2010 at 12:12 (13 jaar ago)

  met een klein schroevendraaiertje haal je aan de achterkant rechts dat roostertje los. lampje eruit, ander lampje erin: klaar :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>