Een beetje begrip

| Sanne's Life

Sinds gisteren is mijn mams weer thuis na 5,5 maand, yay! Super spannend natuurlijk maar erg leuk. We zitten ook nog eens midden in een verbouwing van de keuken dus we kamperen met koelkast in de huiskamer. Maar het word erg mooi! Ik kan niet wachten om weer eens een lekkere, gezonde maaltijd te bereiden in onze nieuwe keuken.

Met mijn moeder gaat het nu redelijk goed. Ze moet voorlopig nog een paar dagen per week revalideren. En er komt 3x per dag iemand langs om haar anti biotica te geven via het infuus. Dus leuke uitjes zitten er helaas nog niet in. Ook mag ze van vanwege de antibiotica niet in de zon zitten. Dus het is heel fijn dat ze eindelijk weer thuis is maar het is helaas nog met belemmeringen.

Ook mijn vader is nu aan huis gebonden. Hij heeft een botinfarct in zijn knie en daar doen ze eigenlijk niks aan. Het moet vanzelf over gaan maar dit kan zo een half jaar duren. Hij loopt nu dus ook heel moeilijk met een looprek.

Ik weet dat ik jullie beloofd had om weer met updates te beginnen. Maar tot nu toe valt het allemaal wat zwaarder dan verwacht. Mijn moeder kan wel lopen maar haar conditie is nog erg slecht na 5 maanden in het ziekenhuis gelegen te hebben. En het is ook vreemd om haar ineens ‘los’ te laten. Ik heb haar maanden een soort van verzorgd, haar eten gegeven, haar naar de WC geholpen. En opeens wil ze alles zelf weer doen. Ook over boodschappen en dergelijke hoef ik niet meer na te denken. Maar ze mag ook geen auto rijden dus mijn vriend moet rijden. En ik vind het ook nog een beetje eng om haar zomaar te laten gaan. En ik moet ook nog veel helpen. Ze kan de was niet van de wasmachine naar de droger dragen. Ze kan op de trap nog maar 1 stap tegelijk nemen ipv doorstappen. En dat soort kleine dingetjes. Mijn vader is van de week flauw gevallen. Waarschijnlijk omdat hij te lang niks had gegeten. Dus we moeten ook hem in de gaten houden dat hij genoeg en op tijd eet, want hij heeft suikerziekte en totaal geen eetlust.

Een beetje jammer vind ik het, dat ik na maanden nog steeds comments krijg als ‘Je hebt al dagen niks gepost, dat kan toch niet!’ of dat ik een voorbeeld moet nemen aan andere beautybloggers. Ik dacht dat ondertussen wel duidelijk was dat mijn situatie iets anders is, maar helaas. Ik weet ook dat er heel veel van jullie zijn die ontzettend mee leven, lief zijn en veel begrip hebben. Maar die ene rot comment schiet me dan toch echt in het verkeerde keelgat..

Daarnaast doen Linda en ik dit voor onze lol. Dat wij een voorbeeld moeten nemen aan andere beautybloggers terwijl zij het als baan of bedrijf hebben, is dus totaal iets anders. Ik zou graag elke dag een update voor jullie plaatsen, met alle liefde en plezier, maar we zijn zeker niks verplicht en helaas zit het er nu even niet in. Ik heb eindelijk een beetje rust, ik hoef niet meer elke dag naar R’dam af te reizen en terug en natuurlijk heb ik nog heel veel zorg voor mijn ouders, het is nu eindelijk allemaal een beetje rustiger. Graag neem ik die tijd om wat dingen te verwerken. Ik wou dat er plaats in mijn hoofd was om updates voor jullie te tikken maar helaas komt het gewoon niet uit mijn handen..

Dus nogmaals vraag ik om een beetje begrip. :)

Edit door Linda
Het is misschien wel handig om onze beide situaties hier in 1 post te hebben staan, dus ik doe even heel kort ook mijn verhaal.

Zoals Sanne inderdaad zegt is Whatabeauty géén bedrijf. Daar kies ik heel bewust voor. Ik doe niet aan de Google advertentie’s en ook advertorials neem ik zelden aan. Dat betekent dat ik dus geen geld verdien met deze site, maar voor mij houdt het ook in dat het dus een hobby blijft.
In het begin was dit een site waar dagelijks op gepost werd, inmiddels heb ik door onze situaties overal het woordje ‘dagelijks’ weggehaald, want dat kunnen we gewoon simpelweg niet beloven.

Heel kort mijn situatie:
Ik ben al erg lang behoorlijk zwaar depressief en slik al sinds vorig jaar juni antidepressiva. Het gaat langzaamaan wat beter met me, maar ik ben er nog lang niet. Buiten dat werk ik sinds kort full time en ga ik binnenkort samenwonen. Dat brengt ook genoeg drukte met zich mee.

Ik probeer me even niet te focussen op de negatieve berichten en mensen die zeggen dat we maar een voorbeeld moeten nemen aan Beautygloss of Vera Camilla (dat zijn dus wél bedrijven, dus waar the hell haal je die vergelijking nou weer vandaan???) en wil bij deze even een hartelijk dankjewel uitspreken naar de mensen die wel begrip tonen. Dat wordt absoluut gewaardeerd door ons beiden.. Dankje dat jullie er voor ons zijn en ondanks alles toch gewoon blijven komen voor updates.

72 Comments

72 Comments on Een beetje begrip

 1. mimi
  21 augustus 2010 at 14:42 (14 jaar ago)

  Ik ben een beetje sprakeloos en snap niet dat mensen zulke dingen kunnen zeggen. Niet te geloven. Ik wens je heel veel sterkte en kracht!!

  Beantwoorden
 2. Teske
  21 augustus 2010 at 14:45 (14 jaar ago)

  Goed stukje, San. Ik denk dat als mensen zulke comments schrijven, ze echt niet doorhebben wat er allemaal aan de hand is. ;)

  Beantwoorden
 3. Laura
  21 augustus 2010 at 14:48 (14 jaar ago)

  Jeetje, dat er echt mensen zijn die nog zulke comments plaatsen… Toon een beetje respect! En zelfs al was Whatabeauty een bedrijf, dan nog zijn dit soort situaties niet te voorzien en moet daar begrip voor getoond worden.

  Beantwoorden
 4. nina
  21 augustus 2010 at 14:48 (14 jaar ago)

  begrip krijg je zeker van mij! Ik snap ook niet dat je zulke reacties krijgt, en dat het nodig is om zo’n artikel te schrijven en om begrip te vrágen. Terwijl het normaal is dat je dat gewoon krijgt. Zorg maar goed voor jezelf en je ouders, en neem een beetje rust!

  Beantwoorden
 5. Sharon
  21 augustus 2010 at 14:49 (14 jaar ago)

  Je moet je blog inderdaad voor de lol hebben en niet een druk op je hebben dat je elke dag moet updaten. Natuurlijk is het jammer dat we je filmpjes en artikels moeten missen, maar je hebt nou eenmaal geen makkelijke situatie en het is jammer en respectloos dat sommige personen daar zo op reageren. Hopelijk gaat het gauw weer wat beter met je moeder en vader! :)

  Beantwoorden
 6. Esmee
  21 augustus 2010 at 15:08 (14 jaar ago)

  Jammer dat er mensen zijn die zulke dingen schrijven… Ik wens je veel sterkte toe! Ik heb genoeg geduld om op jou leuke posts te wachten!

  Beantwoorden
 7. Benthe
  21 augustus 2010 at 15:33 (14 jaar ago)

  Jeetje, sommige mensen… Ik vind het al knap, je houdt het al zo lang vol! Je bent echt een top meid!

  Beantwoorden
 8. Kelly
  21 augustus 2010 at 15:46 (14 jaar ago)

  Ik weet heel goed wat je doorstaat want heb het 2 jr geleden ook meegemaakt! Er is meer dan alleen bloggen.. laat je niet gek maken! Soms maak ik me ook druk dat ik even niet heb geupdate maar bloggen is ook geen werk maar een hobby toch? Vind het echt jammer dat sommige mensen zo reageren en niet in de gaten hebben dat er leven is achter bloggen. Mooi stukje en wat fijn dat je moeder thuis is!! Geniet ervan met haar en heel veel liefde en gezondheid toegewenst in de toekomst!

  Kus! Kelly.

  Beantwoorden
 9. Justine
  21 augustus 2010 at 15:46 (14 jaar ago)

  Sommige mensen hebben dus echt geen begrip!
  Maar respect voor je. Het is wel normaal zeker dat je nu bezig bent met je ouders!
  Trek je van niemand iets aan!
  Veel beterschap voor je mama en papa

  Beantwoorden
 10. Gaby
  21 augustus 2010 at 15:48 (14 jaar ago)

  Laat die mensen met dat commentaar lekker kletsen en probeer je er niks van aan te trekken.
  Dat soort mensen merken pas wat je meemaakt als ze zelf eens in zo’n schuitje terecht komen.
  Sterkte en petje af voor je!

  Beantwoorden
 11. susanna
  21 augustus 2010 at 15:50 (14 jaar ago)

  ahhw die mensen moeten gewoon gespankt worden

  Maar jij heel veel sterkte meid en doe het lekker rustig aan met je blog als het even niet gaat .

  Beantwoorden
 12. Jenieke
  21 augustus 2010 at 15:52 (14 jaar ago)

  Ik snap ook niet dat mensen zulke comments achterlaten, hun weten ook echt wel wat jullie beiden mee maken en gemaakt hebben de afgelopen tijd maar tonen er dus blijkbaar geen begrip voor. & net wat Gaby zegt; petje af voor jullie! ♥

  Beantwoorden
 13. agnetha
  21 augustus 2010 at 15:55 (14 jaar ago)

  Ongelofelijk dat mensen serieus zo reageren…

  Heel veel sterkte en doe rustig aan!

  Beantwoorden
 14. ellyg
  21 augustus 2010 at 16:14 (14 jaar ago)

  Natuurlijk moet er begrip zijn voor jouw situatie! Je hebt het erg moeilijk gehad de afgelopen maanden en daarvoor ook voor zover ik begreep ivm het overlijden van jouw broer.

  Aan de andere kant, jullie hebben met z`n 2-en een website, dat zou in dit soort moeilijke situaties een voordeel kunnen zijn. De ander kan dan opvangen als het een tijdje door omstandigheden niet lukt. Dus in die zin snap ik wel waarom zij dat zei, maar ik denk dat zij niet weet onder welke moeilijke omstandigheden je leeft. Dat is iig een mogelijkheid.

  Beantwoorden
  • Elsemieke
   21 augustus 2010 at 16:22 (14 jaar ago)

   Linda heeft ook een moeilijke tijd, met haar depressie.

   Beantwoorden
   • ellyg
    21 augustus 2010 at 16:29 (14 jaar ago)

    Oke, dat wist ik niet. Ik volg Sanne wel op twitter, maar Linda niet. Zo zie je dus maar, ik wist het niet van Linda, misschien weten anderen dat ook niet.

    Beantwoorden
    • Esperance
     21 augustus 2010 at 16:33 (14 jaar ago)

     Hier heeft Linda een filmpje van gemaakt om het uit te leggen :) Maar je kan natuurlijk altijd iets gemist hebben ;)

     Beantwoorden
    • ellyg
     21 augustus 2010 at 16:41 (14 jaar ago)

     Ik volg nog niet zo lang dit blog, dan heb ik het idd gemist en misschien wel meerdere met mij. Maar goed, men moet sowiezo minder snel met een oordeel klaar staan als je niet weet wat voor reden er achter zit. Dat blijkt wel weer ;-)

     Beantwoorden
     • Sanne
      21 augustus 2010 at 17:08 (14 jaar ago)

      Sowieso snap ik niet waarom t zo verplicht is om dagelijks te updaten? Snap wel dat als je bezoekers wilt laten komen, dat dat wel zo slim is. Maar het lijkt wel een onbeschreven regel :P

    • Sanne
     21 augustus 2010 at 17:07 (14 jaar ago)

     Linda heeft dit hier ook meerdere malen verteld en zelfs filmpjes over gemaakt.

     Beantwoorden
  • Sanne
   21 augustus 2010 at 17:06 (14 jaar ago)

   Linda heeft t ook druk met haar fulltime baan en dan gaat ze ook bijna samen wonen. En ook zij wil t niet als een verplichting zien.

   Beantwoorden
 15. Elsemieke
  21 augustus 2010 at 16:25 (14 jaar ago)

  Dat soort mensen kunnen je zo onderuit halen. Je kan 100 positieve comments krijgen, maar zo’n negatieve comment valt zoveel zwaarder. Een beetje begrip vind ik vrij logisch, en ik heb er ook heel veel respect voor dat je het de laatste tijd op kon brengen om af en toe te posten en leuke filmpjes te maken. Heel veel mensen weten niet wat het is om een site bij te houden, en als je ook nog in zo’n situatie als jij zit, vind ik het meer dan logisch om een beetje begrip te tonen!

  Ik ben elke keer weer blij als er een nieuw artikel staat, en zal de site blijven volgen, want elke post lees ik met plezier (:

  Beantwoorden
 16. marge
  21 augustus 2010 at 16:25 (14 jaar ago)

  heb je al iets gehoord van Lush?? ben benieuwd!

  Beantwoorden
  • Sanne
   21 augustus 2010 at 17:06 (14 jaar ago)

   Ik heb t al gehoord, ja. Ik wil er graag een update over schrijven maar vraag me af heo ik dit een beetje leuk kan brengen..

   Beantwoorden
   • marge
    21 augustus 2010 at 20:27 (14 jaar ago)

    ehm… óp naar de volgende sollicitatie ;) als het niet is gelukt dan was het niet meant to be en komt er iets anders op je pad!

    Beantwoorden
 17. Esperance
  21 augustus 2010 at 16:31 (14 jaar ago)

  “Schijt” aan de mensen die dat soort dingen durven te zeggen, steeds dat gezeur van mensen..
  Jullie doen dit voor jullie lol en wij komen hier voor onze lol.
  Jullie hebben allebei jullie eigen problemen en dingetjes en zijn hier ook open over dus een beetje begrip mag je inderdaad wel verwachten.
  Natuurlijk heb je een wat bekendere site, maar schrijf wanneer jij er zin in hebt en er tijd voor hebt, als mensen daar geen begrip voor kunnen opbrengen dan zijn er nog genoeg andere sites die ze kunnen bezoeken en als je door dat soort mensen minder bezocht word, lekker boeiend! toch? Je familie en de mensen waar je van houdt zijn 10 keer belangrijker. (zo niet 1000..)
  Desalniettemin zijn wij natuurlijk hartstikke blij als we weer een leuk artikel zien ;)
  Zo!

  Neem de tijd die je nodig hebt en geniet er van dat je je mamma weer lekker dicht bij je hebt!
  En een knuffel voor jullie allebei!

  Beantwoorden
 18. Lil
  21 augustus 2010 at 16:32 (14 jaar ago)

  Hatelijk zeg die mensen nou san ik heb liever een artiekel als je je lekker voelt en je tijd hebt dan dat je een artiekel maakt omdat je je anders schuldig voelt xxx

  Beantwoorden
 19. Vera Camilla
  21 augustus 2010 at 16:54 (14 jaar ago)

  Goedzo Sanne! helemaal gelijk en wat belachelijk dat je die comments kreeg.

  Beantwoorden
  • Sanne
   21 augustus 2010 at 17:02 (14 jaar ago)

   Ja tss, ze zeiden zelfs dat ik jou als voorbeeld moest nemen hahahaha! En als ik dat doe, ben ik weer een copycat :(

   Beantwoorden
   • Vera Camilla
    21 augustus 2010 at 19:39 (14 jaar ago)

    Mij als voorbeeld!? ahahahah neeeeeee. alsjeblieft niet, dat zou nog wat worden.

    vind de uitleg super duidelijk, hoop dat de kut comments nu wegblijven :)

    Beantwoorden
 20. Laura
  21 augustus 2010 at 16:56 (14 jaar ago)

  Ik weet dat je het kan! En luister niet naar al die mensen! Ze weten niet wat ze zeggen ;)

  Beantwoorden
 21. Marjolein
  21 augustus 2010 at 17:02 (14 jaar ago)

  Vervelend dat je toch nog van dat soort comments hebt gekregen :( Ik vind het al knap genoeg dat jullie na alle tegenslagen toch nog leuke en interessante artikelen en filmpjes weten te maken & niet ervoor kiezen om dan maar niks meer aan de website te doen. Heel veel succes en sterkte de komende tijd! ♥

  Beantwoorden
 22. .Lisa
  21 augustus 2010 at 17:45 (14 jaar ago)

  Wat enorm belachelijk dat je nu nog van dat soort comments krijg.
  Je doet het omdat je het leuk vind. Zie het als een hobby.
  Mijn hobby doe ik ook niet elke dag!
  Dus mensen stop met zeuren!!
  Heel veel sterkte voor jou de komende tijd, en probeer ook aan jezelf te denken!
  Doe leuke dingen en dingen waar je je goed bij voelt.
  Liefs

  Beantwoorden
 23. shanna
  21 augustus 2010 at 18:01 (14 jaar ago)

  ik snap niet dat mensen dat kunnen zeggen dat je gewoon door moet gaan met schrijfen
  de laatste tijd heb jij veel mee gemaakt en dat moet je gaan verwerken dat staat op de 1e plaats en niet je site
  vind ik

  Beantwoorden
 24. Arantxa
  21 augustus 2010 at 18:46 (14 jaar ago)

  Mijn begrip heb je maar die had je al en ik hoop dat je dat weet. Sterkte aan jullie hele gezin(incl vriend!) en jullie krabbelen vast weer gauw op.

  Also, life’s too darn short to waste time trying to please every meddlesome moron who’s got an idea how you ought to be!

  Beantwoorden
 25. Esther
  21 augustus 2010 at 19:13 (14 jaar ago)

  welke onbezonnen idioot dat gecomment heeft, jezus. First of all: je bent nooit verplicht artikels te schrijven. Jij niet, ik niet, en zelfs vera camilla met haar bedrijf niet.
  Natuurlijk is het jammer en mis ik jullie coole filmpjes wat jullie eerst altijd opnamen stiekem ook enorm. Maaar jullie filmpjes vind ik gewoon de tofste die er zijn.
  en weetje sannepanneke, ik vind jou zo geweldig. Je houd je zo sterk ondanks alles wat gebeurd is. Je broer, je moeder, je vader, je kat. Ik vraag me af wie dat jou nadoet.

  Beantwoorden
  • Sanne
   21 augustus 2010 at 19:44 (14 jaar ago)

   Ah, nou jij hebt anders ook wel wat mee gemaakt. En je ging helemaal in je uppie naar Frankrijk, dat zou ik dan weer niet durven. :P En thanks voor t compliment :D ik vind filmpjes maken ook ontzettend leuk maar mijn hoofd is leeg en de inspiratie blijft een beetje weg. Terwijl ik daar eerst wel continue mee bezig was

   Beantwoorden
 26. tamara
  21 augustus 2010 at 19:38 (14 jaar ago)

  goed gezegd de echte lezers snappen de situatie wel en hebben er begrip voor.
  ik heb er absoluut begrip voor.

  Sanne ben blij dat je moeder weer thuis is en hoop dat het met je vader ook snel weer de goede kant op gaat.

  Linda heel veel sterkte met je depressie en ben blij dat het langzaamaan de goede kant op gaat. leuk dat je gaat samen wonen. veel plezier met het inrichten van jullie huisje en ja een fulltime baan vergt veel van je ik weet het werk zelf ook 40 uur per week en heb zelf ook een blogje.

  tamara

  Beantwoorden
 27. Gonny
  21 augustus 2010 at 19:38 (14 jaar ago)

  Erg eigenlijk dat er zulke mensen zijn zeg! Je bepaalt toch zelf wanneer en of je wilt updaten. Ook al zijn jullie met zijn tweetjes die aan deze site werken hoeft dat nog niet te betekenen dat jullie iedere dag VERPLICHT zijn om een update online te knallen.

  Ikzelf heb ook al een aantal mailtjes gekregen dat ik de laatste tijd minder update en dat ik maar snel weer een artikel online MOET gooien…ik snap echt niet waar mensen het lef vandaan halen om dit te zeggen! Mijn site is (zoals jullie zelf ook al over WaB zeggen) een hobby en zo behandel ik CF ook. Heb ik zin om iets te doen aan mijn hobby dan doe ik dat en zo niet…dan niet.

  Meiden doe lekker jullie ding en updaten kan wanneer jullie er tijd voor hebben en/of willen maken. Die zeikerds lullen maar een end de ruimte in. En als dit dan een reden voor hen is om WaB niet meer te bezoeken so be it. Zulke mensen kun je beter kwijt zijn dan rijk ;)

  Dikke kus aan jullie allebei!!!

  Beantwoorden
 28. femketje
  21 augustus 2010 at 19:40 (14 jaar ago)

  ik vind het echt asociaal dat mensen zoiets durven te zeggen van och schaam je diep dat je al zo lang niets gepost hebt.. op dit moment snapt iedereen erg goed dat je andere *en niet de minste* dingen aan je hoofd hebt.

  echt serieus, respect voor hoe je je overal door heen sleept!

  en trouwens, als het al ietsjes langer duurt dan normaal heb je er als lezer alleen maar meer zin in om het te lezen ^^

  Beantwoorden
 29. Kim
  21 augustus 2010 at 19:52 (14 jaar ago)

  Ik heb echt on-wijs veel respect voor jullie. ik volg jullie site al een tijdje, en volg jullie ook op twitter waardoor ik een beetje volg hoe het met jullie gaat. en alle narigheid enzo die jullie meemaken en dan toch die site nog vol houden. re-spect.
  jammer dat er mensen zijn die alleen maar van die lullige reacties moeten achterlaten. jullie doen het voor de lol, en het gaat erom dat jullie er plezier in hebben. en jullie zijn natuurlijk nergens verplicht aan!
  jezelf niet gek laten maken meiden, jullie zijn top!

  Beantwoorden
 30. Ioon
  21 augustus 2010 at 19:53 (14 jaar ago)

  Jammer dat mensen zo doen.

  Ik zat me ook te verbazen over de frequentie van filmpjes en updates. Maar ik vond het juist veel gezien de situatie… Ik denk dat weinig mensen het ondanks alle tegenslagen vol zouden houden en jullie flikken dat wel.

  Beantwoorden
 31. DianaAPBL
  21 augustus 2010 at 20:33 (14 jaar ago)

  Heel veel sterkte aan jullie allebei. Ik vind het een geweldige site, ga vooral door!

  Aan Sanne: Ik weet hoe je je voelt. Mijn moeder heeft twee jaar in het ziekenhuis gelegen, is een maandje naar huis mogen komen en is vervolgens gestorven. Hou in ieder geval moed, mirakels gebeuren. Mijn mama heeft 10 operaties na elkaar gehad en ze is naar huis mogen komen. Blijf erin geloven, het kan niet ALTIJD slecht gaan.

  Aan Linda: Ik slik ook al bijna een jaar antidepressiva, en ik ben heel blij dat het voor jou werkt. Hou jij ook moed, oke? Het komt allemaal goed. Nieuwe gebeurtenissen in je leven is eng, maar het komt allemaal goed. Je hebt steun van je familie, je vriend, je vrienden,… Iedereen geeft om je, dus laat het hoofd niet hangen als het even slechter gaat. (geldt ook voor jou, Sanne!)

  Sterkte aan jullie beiden. Ik vind het knap dat jullie, ondanks al de problemen, een site kunnen beheren. En vergelijken met andere blogs vind ik overbodig en, sorry voor mijn taalgebruik, dikke bull shit. Jullie hebben een prachtige site, punt uit.

  Ik denk aan jullie. x

  Beantwoorden
 32. laura
  21 augustus 2010 at 20:39 (14 jaar ago)

  heel stom dat mensen zo doen. Ze zullen het maar beseffen als ze het zelf meemaken. Ik heb trouwens ook suikerziekte :). x veel sterkte

  Beantwoorden
 33. Sanneke
  21 augustus 2010 at 20:52 (14 jaar ago)

  Ten eerste wil ik je feliciteren met je moeder Sanne!
  En als tweede
  ik snap Linda zo goed:
  myn moeder is al vijf jaar psygische depresief
  en ik heb op myn achtste de ambulance voor haar moeten bellen
  ik ben nu veertien en ik heb heel lang voor myn moeder moeten zorgen
  het was heel zwaar maar ik weet wel dat je met goede hulp
  (misschien medicijnen) niet te veel!( myn moeder had op een dag
  25 verschillen soorten) goed komt!
  Zet door en misschien duurt het minder dan vijf jaar ;)

  P.’s. Dit is geen stukje voor zelf mederlijden maar om te tonen voor begrip!

  Beantwoorden
 34. Leontien
  21 augustus 2010 at 22:03 (14 jaar ago)

  Echt belachelijk en resceptloos dat je zulke comments krijgt van mensen!
  Iedereen met gevoel in zijn lijf zou toch gewoon het begrip moeten hebben voor jouw situatie
  En wat je zelf al zegt, voor jullie is dit een hobby, waar je graag tijd in stopt, maar jullie zijn niets verplicht
  Ik wens je nog heel veel sterkte
  en hopelijk krijg je niet meer van die rot opmerkingen

  Beantwoorden
 35. ellyg
  22 augustus 2010 at 07:53 (14 jaar ago)

  Wat goed dat jullie nog een stukje van Linda erbij hebben geplaatst! Erg duidelijk en ik hoop voor jullie beiden dat er geen vervelende comments meer over komen.

  Ik denk overigens idd dat het een soort verwachting is zoals Sanne al zei dat je iedere dag update (een ongeschreven regel noemde zij het), die waarschijnlijk komt doordat men meerdere blogs volgt waar wel elke dag geupdate wordt. Men ziet jullie ondanks dat het als hobby gedaan wordt toch gewoon als volwaardig/professioneel (kun je ook als compliment zien ;-) ) waardoor die verwachting een beetje ontstaat.

  Maar het is jullie site en je moet doen waar je jezelf goed bij voelt, dat heb ik in de afgelopen jaren wel geleerd (was zelf ook overspannen) en ik heb mezelf voorgenomen om vooral nog dingen te doen die ik leuk vind. Ik hoop dat dat voor jullie ook komt!

  Beantwoorden
 36. Vera
  22 augustus 2010 at 09:32 (14 jaar ago)

  Alletwee veel sterkte, ik vind het echt heel erg voor jullie!
  Korte comment, maar ik weet niet zo goed hoe ik jullie kan steunen…
  Hopelijk lukt dat met deze comment?

  Succes!

  Beantwoorden
 37. Eleni
  22 augustus 2010 at 10:21 (14 jaar ago)

  Zo jammer dat jullie soms vervelende comments krijgen. Ik dacht dat jullie er een beetje van gespaard bleven omdat jullie band met de lezers toch sterker is dan die van de gemiddelde beautyblog.

  In ieder geval, trek het je niet aan! Ik apprecieer jullie site echt, ook al zijn er soms wat kalmere periodes. Mensen die zich hier echt aan storen kunnen toch gewoon volgen via bloglovin? Op die manier wordt je automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe posts. Leuk als er een is, niets gebeurd als dit niet zo is. Ik begrijp niet waar al die ‘fuzz’ rond gemaakt wordt.

  Ik vind het heel lief dat jullie uitleggen aan jullie lezers waarom het soms moeilijk is om regelmatig te updaten, Eigenlijk vind ik dat jullie zelfs geen reden nodig hebben. Het blijft jullie site, jullie hobby en daar doe je gewoon lekker zelf mee wat je leuk vindt!

  Beantwoorden
 38. Yara
  22 augustus 2010 at 16:01 (14 jaar ago)

  Beautygloss is niet echt een bedrijf te noemen. Mascha doet het ook gewoon omdat het haar hobby is en zij doet er ook een studie naast. Het is gewoon dat jullie moeilijke levensomstandigheden nu hebben, dat jullie niet kunnen updaten. Anderen hebben dat weer niet, zoals Misslipgloss, Beautygloss, etc. Daardoor zijn zij niet een bedrijf te noemen vind ik, zij doen het ook voor hun hobby. Ja ze verdienen er geld mee, maar een blog is nog altijd iets anders dan een bedrijf.

  Beantwoorden
 39. Yara
  22 augustus 2010 at 16:03 (14 jaar ago)

  En ik moet natuurlijk toevoegen dat jullie rustig aan moeten doen wanneer het jullie uitkomt, en jullie moeten je niks aantrekken van negatieve reacties van bezoekers. Het moet leuk blijven voor iedereen en met mate updaten zorgt ervoor dat wij weer genieten van elke update :)

  Beantwoorden
 40. Marijke
  22 augustus 2010 at 16:26 (14 jaar ago)

  Ik vind het echt jammer dat er zo’n comments geplaatst worden! Ik denk dat iedereen moet begrijpen dat een blog hebben niet het allerbelangrijkste is in het leven. Familie enzo is veel belangrijker! En girls, ik vind dat jullie juist eens een bloemetje ofzo verdienen voor al hetgene jullie gedaan hebben in jullie moeilijke periodes!!! Sterkte en doe zo verder met de site!!

  Beantwoorden
 41. Rachel
  22 augustus 2010 at 16:31 (14 jaar ago)

  Nou ik vind het al mooi dat je je hobby tot zoiets moois hebt gebracht! :)

  Beantwoorden
 42. Mariska
  22 augustus 2010 at 17:51 (14 jaar ago)

  Ik vind dat men respect voor jullie moeten hebben! Als jullie zelf willen kunnen jullie iets plaatsen en niks is verplicht!
  Denk dat paar mensen pas anders nadenken als ze ook zo’n soort situatie meemaken. Jammer dat het zover moet komen..

  Beantwoorden
 43. Iris
  22 augustus 2010 at 19:29 (14 jaar ago)

  Ik ken jullie verder niet, maar laat je zeker niet gek maken door zulke reacties, het is gewoon jullie hobby! Het moet leuk blijven, en te doen, ook voor jullie!

  Sterkte verder.

  Beantwoorden
 44. Ellen
  22 augustus 2010 at 21:03 (14 jaar ago)

  Erg goed van jullie dat jullie dit even duidelijk aan de orde stellen op jullie site. Iedereen vind het nu erg leuk om een berichtje te zien van jullie, maar ik heb liever een berichtje van jullie waar je rustig de tijd voor heb kunnen nemen. Dan zon artikeltje wat maar even geplaatst moet worden omdat ik anders niet elke dag post!

  Jullie doen het hardstikke leuk met ze tweeën, so keep up the good work!

  Beantwoorden
 45. Ashley
  22 augustus 2010 at 23:29 (14 jaar ago)

  sanne, ik begrijp je heel goed hoor! je hebt het nu ook hartstikke zwaar je moet je ook niks van die opmerkingen aantrekken!

  Beantwoorden
 46. Eva!
  22 augustus 2010 at 23:50 (14 jaar ago)

  begrip is er zeker! al zou het jullie bedrijf zijn, als het op dit moment niet nummer 1 prioriteit is dan niet. zorg eerst dat het prive lekker loopt! sterkte voor jullie allebei!

  Beantwoorden
 47. LnnK
  23 augustus 2010 at 12:36 (14 jaar ago)

  gewoon links laten liggen, hoe moeilijk dat soms is….probeer om niet mee te gaan in die negatieve sfeer.

  Beantwoorden
 48. Julia
  24 augustus 2010 at 21:05 (14 jaar ago)

  Sterkte allebei. Jullie zijn 2 topmeiden.

  Beantwoorden
 49. Renée
  25 augustus 2010 at 22:06 (14 jaar ago)

  Meiden, zou willen dat ik jullie beide een knuffel kon geven. Jullie verdienen het allerbeste!
  Ik hoop dat jullie juist veel steunen kunnen halen uit jullie site en andere dingen zoals, vrienden, familie, muziek en elkaar.

  Doe het lekker op je eigen manier, jullie kunnen trots zijn op jezelf.

  xxx

  Beantwoorden
 50. Ashley
  28 augustus 2010 at 14:23 (14 jaar ago)

  Pff, wat een stelletje zeurpieten. Jullie MOETEN helemaal niets! Ik snap echt niet hoe mensen dat überhaupt in hun hoofd halen, dat ze recht hebben op een post ofzo. En ook al zouden jullie er je geld mee verdienen, dan mag je toch lekker zelf weten wanneer je update? Als ze het er niet mee eens zijn, dan komen ze maar lekker niet. Dus, ga gewoon lekker door hoor meiden. Ik heb er bewondering voor hoe jullie ondanks alle persoonlijke tegenslagen gewoon lekker doorgaan met jullie hobby. Sterkte!

  Beantwoorden
 51. Ashley
  28 augustus 2010 at 14:24 (14 jaar ago)

  Uh, in mijn enthousiasme heb ik het woord “lekker” wel erg vaak gebruikt, haha. Maar goed, jullie begrijpen me hoop ik, hihi.

  Beantwoorden
 52. nadia
  29 augustus 2010 at 12:26 (14 jaar ago)

  wat een rare opmerkingen om te krijgen. Elke blog die jullie schrijven zie ik als een kadootje en ik kom gewoon af en toe op visite. Ik weet zelf ook dat er heel veel tijd in een blog gaat zitten, maar tja het is ook zo leuk om te doen ;). Maar naast een fulltime+ job lukt het mij ook niet om vaak up te daten. En jullie hebben weer andere dingen waar je druk mee bent en petje af voor allebei zijn jullie daar heel openhartig over. En juist jullie persoonlijkheden zorgen er onder andere voor dat mensen weer terugkomen!!

  Beantwoorden
 53. sarah
  31 augustus 2010 at 11:45 (14 jaar ago)

  ik vind het super erg voor sanne en dat jullie beide niet veel tijd hebben, vind ik helemaal niet erg! ik vind het wel eens leuk om te kijken naar jullie site, maar ik hoef niet elke dag iets te zien. ik vind jullie super! en super lief, en leuk, fantastisch! en ik vind het zooo erg dat jullie zo stomme en helemaal niet leuke opmerkingen krijgen!! dat is helemaal niet tof! dus, veel beterschap voor sanne met haar ouders, en voor linda, succes met de verhuizing!
  ik hou van jullie!!

  Beantwoorden
 54. Muppet
  23 februari 2011 at 22:26 (13 jaar ago)

  Hoi meiden,

  Allereerst beide sterkte met de moeilijke dingen waar jullie mee worstelen. Ik vind het erg knap dat jullie ondanks alle problemen nog tijd vinden om soms iets te laten horen van jullie. Laat de zeurders maar kletsen hoor, ook al zal dat soms niet mee vallen. Ik vind het een hartstikke leuke site en ik zal zeker regelmatig terug komen om weer eens naar wat leuke filmpjes en verhalen te komen kijken en mee te lezen.

  Beantwoorden
 55. Cynthia
  22 augustus 2010 at 16:21 (14 jaar ago)

  SAME, ik ben ook ingeschreven bij de KVK en MissLipgloss is ook een bedrijf. Mascha doet het toch ook fulltime. Ik doe het ook fulltime. Dit is niet meer zomaar een hobby.

  En Sanne, je moet updaten wanneer jij dat wil en zin hebt, je bent aan niemand verplicht elke dag te update :)

  Beantwoorden
 56. Yara
  22 augustus 2010 at 16:26 (14 jaar ago)

  Ja zoveel verstand heb ik er niet van, bedoelde het ook meer gewoon zoals ik de sites zie. Niet echt als een bedrijf, ik bedoelde het niet aanvallend ofzo.

  Beantwoorden
 57. Sanne
  22 augustus 2010 at 16:46 (14 jaar ago)

  Thanks voor de feedback :P veel mensen snappen ook niet dat jullie een bedrijf hebben. Alsof dat niet kan want ‘het is maar een site’. Jammer..

  Beantwoorden
 58. Sanne
  22 augustus 2010 at 16:47 (14 jaar ago)

  Maar je zei dat ik wat had geschreven niet klopte. ;)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>