M.A.C. stash

| Sanne's Stash

Ik weet nog goed dat ik een paar maanden geleden vertelde over mijn favoriete beauty merk. ‘Iedereen zal wel M.A.C. antwoorden maar ik niet, hoor.’. Dat was toen M.A.C. me nog niet betoverd had. Want tsja, ik hoor nu toch ook echt bij die groep. De make up artists hebben precies de producten voor me uitgekozen, waar ik verliefd op ben geworden. Dus vandaag show ik jullie vol trots; mijn M.A.C. stash.

Mijn M.A.C. stash is niet alleen heel erg geliefd maar ook best bijzonder. Er zitten namelijk allemaal cadeautjes tussen van geliefden. Linda, mijn vriend en mijn mams hebben me allemaal al eens M.A.C. cadeau gedaan. En daar word ik blij van! Extra mooi en bijzonder door mijn lovely’s. :)

Lipglass ‘Tripcolour’ – Dazzleglass ‘ Jingle jangle’ – Matte lipstick ‘ Russian red’

Alle lipproducten hebben een typische, aparte, zoete maar fijne geur. Lipglass is erg fijn. Plakt een beetje en blijft daardoor redelijk lang zitten. Dazzleglass is behooorlijk glitterend! Maar ik mocht iets uitkiezen van mams en vond de andere lipglosses maar saai. Dus toen moest het wel een dazzleglass worden. De lipstick is perfect rood en blijft geweldig lang zitten.

Mineralize skinfinish ‘Smooth merge’ – ‘Defined’

‘Smooth merge’ gebruik ik elke dag als highlighter. Supermooi. Hij is een beetje warm dus geeft een mooie glow. ‘Defined’ is mooi voor een sunkissed look.

Hocus focus colourful face kit – Sheertone shimmer blush ‘Breezy’ – ‘Dolly mix’ – ‘Springsheen’

De face kit kreeg ik van mijn vriend voor Sinterklaas en komt uit de holiday collectie. Dit is echt een product die ik bijna te mooi vind om te gebruiken. Springsheen is echt pure liefde. Na maanden gebruik ik hem nog steeds dagelijks en elke dag vind ik hem mooier worden. Daardoor heb ik de andere nog niet eens geprobeerd, oops..

‘Rose is a rose’ quad – ‘Devoted poppy’ 6 classic eyes – matte eyeshadow ‘Shadowy lady’ – frost eyeshadow ‘Nocturnelle’

Zoals je wel kunt zien, ben ik gek op een paarse look. Ik vind de single eyeshadows echt schattig. Mijn favoriet is ‘Devoted poppy’. Doosje is prachtig, apart en de kleuren zijn geweldig mooi en draagbaar.

Tinted lip conditioner ‘Plum perfect’ – fluidline ‘Blitz & glitz’

De fluidline gebruik ik sinds kort dagelijks. Echt supermooi, een zwarte eyeliner met kleine, subtiele glittertjes. De tinted lip conditionor is iets te donker voor me maar wel fijn.

Mineralize satinfinish foundation

Deze foundation vond ik het begin erg fijn en mooi. Maar in het licht zie je iets te veel glitters over je hele gezicht. Hij blijft niet de hele dag zitten en dekt ook vrij weinig.

Wat is jouw favoriete M.A.C. product?

24 Comments

24 Comments on M.A.C. stash

 1. nina
  27 augustus 2010 at 07:11 (14 jaar ago)

  Je hebt echt prachtige macproducten! Ik heb zelf nog helemaal niks van mac, maar ik zou er natuurlijk wel iets van willen hebben, maarja, gewoon blijven sparen.

  Beantwoorden
 2. Frauke
  27 augustus 2010 at 07:17 (14 jaar ago)

  Mooie stash! Ik heb niks! Nada! :O

  Beantwoorden
 3. Jessica S
  27 augustus 2010 at 08:35 (14 jaar ago)

  Mooie stash :D
  Mijn favo product van wat ik heb is de tinted lip conditioner in fuschia fix en de blush in style oh en eigenlijk ook wel de dazzle lash mascara haha.
  Maar ik heb nog niet écht veel van mac tegenover sommige mensen maar voor mij zelf is het wel veel als ik kijk dat ik een jaar geleden alleen nog maar essence en catrice kon betalen :) *proud*

  Beantwoorden
 4. Tamarah
  27 augustus 2010 at 08:45 (14 jaar ago)

  Oehhh mooie mac producten heb je!!

  Beantwoorden
 5. Eline
  27 augustus 2010 at 08:56 (14 jaar ago)

  Leuke stash! Ik ga binnenkort maar eens iets nieuws halen van MAC denk ik, daar ben ik wel weer aan toe :D

  Beantwoorden
 6. Laura
  27 augustus 2010 at 10:09 (14 jaar ago)

  Mooie stash hoor! Ik heb niet echt één favo product, kan niet kiezen!

  Beantwoorden
 7. Selina
  27 augustus 2010 at 10:44 (14 jaar ago)

  Mooie spullen heb je! Ik vind vooral de lipsticks van MAC erg fijn!

  Beantwoorden
 8. Rachel
  27 augustus 2010 at 10:48 (14 jaar ago)

  Ohhh ik ben jaloerss haha! Ik heb helemaal geen mac producten, ohja wel, 1 mascara maar die is crappy.. Ik zou graag de tinted lipconditioner willen hebben of z’n dazzleglass.

  Beantwoorden
 9. Tessa BD
  27 augustus 2010 at 10:58 (14 jaar ago)

  best veel al hoor, mooie collectie! x

  Beantwoorden
 10. Benthe
  27 augustus 2010 at 11:45 (14 jaar ago)

  Ik heb nog maar 2 dingen, een e/s -> Humid & een Mineralized Blush uit de ‘In the Groove’ collectie -> Band of Roses

  Beantwoorden
 11. Rani
  27 augustus 2010 at 11:57 (14 jaar ago)

  Aaah, eyecandy! Mooie collectie heb je ;)

  Beantwoorden
 12. Laura
  27 augustus 2010 at 15:54 (14 jaar ago)

  Een prachtige uitgebreide collectie heb je al! Super!

  Beantwoorden
 13. Esmay
  27 augustus 2010 at 20:19 (14 jaar ago)

  Mooie producten zeg! :O
  Ik heb zelf ‘maar’ 1 lipstick in Shy Girl en die vind ik echt gorgeous!
  Verder heb ik helaas niks, maar dat komt nog wel :D!

  Beantwoorden
 14. Marijke
  27 augustus 2010 at 20:25 (14 jaar ago)

  mooie stash hoor! Ik ben benieuwd naar Springsheen!

  Beantwoorden
 15. joline
  27 augustus 2010 at 22:41 (14 jaar ago)

  super stash ,, :D
  ik zelf ben verlieft op mijn oogschaduw in chrome yellow (gekocht om dat ik nergens een goede geel kon vinden) en de foundation in face & body :D

  Beantwoorden
  • joline
   27 augustus 2010 at 22:43 (14 jaar ago)

   o ja en ik hou van mijn ripe peach blush .. maar goed die pak ik bijna nooit meer om dat ik nu nars deep throat heb .. tja baas boven baas

   Beantwoorden
 16. Mandy
  28 augustus 2010 at 17:32 (14 jaar ago)

  Mooi!
  Helaas heb ik nog geen MAC producten..

  Beantwoorden
 17. amber
  28 augustus 2010 at 21:57 (14 jaar ago)

  was mijn stash aan het uitbreiden in rotterdam, en ging daarna bij burgerking eten.

  heb daarna gezellig mijn tasje met spulletjes laten liggen. :'(

  Beantwoorden
  • Sanne
   29 augustus 2010 at 22:45 (14 jaar ago)

   Oh wat erg :( Ik heb ook een keer meer dan 100 euro uit gegeven bij MAC en toen ik thuis kwam mistte er een kwast van 40 euro.. snapte er niks van! Belde ik de winkel, had ze hem gewoon niet ingepakt :P gelukkig maar! Heb je geprobeerd de burgerking nog te bellen?

   Beantwoorden
 18. Leonie
  1 september 2010 at 19:58 (14 jaar ago)

  oh i looooove de eyeliner!

  Beantwoorden
 19. Kelly
  2 september 2010 at 16:06 (14 jaar ago)

  Onwijs mooie tinten! Echt wat voor mij de kleurtjes.

  Beantwoorden
 20. Denise
  14 juni 2011 at 22:30 (13 jaar ago)

  MAC Paintpot eyeshadow base/primer!! Echt een súper product. Blijven werkelijk álle oogschaduws mee op hun plaats, de heeeele dag + avond! Zeker het proberen waard.. Kost zo’n 18 euro maar je hebt ontzettend weinig nodig dus je doet er heel lang mee :-) i love it!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>