Review: NARS blush Super orgasm

| Beauty or Bummer?

Een tijdje geleden kocht ik op Ebay de NARS blush ‘Super orgasm’. Eerst dacht ik ‘Orgasm’ te hebben gekocht, maar ik had helaas verkeerd gekeken, oops! ‘Orgasm’ is een vrij licht, roze, lief kleurtje. Die vrijwel mat is. (Zover ik zoiets kan beoordelen van een foto.. ;)) Compleet iets anders dan ‘Super orgasm’!. Ik schrok dan ook een beetje toen ik hem ontving en ik dacht daarom dat het om een fake product ging. Maar toen ik het internet op ging, zag ik dat het dus om ‘Super orgasm’ ging.

‘Super orgasm’ bevat namelijk onwijs veel chunky glitters. Hier schrok ik een beetje van en had ik zelf waarschijnlijk nooit aangeschaft als ik de aankoop van te voren had gezien. Want een blush vol met glitters? Glitterface! Hierdoor belandde mijn blush in een hoekje, ik was er een beetje bang van..

Helaas zijn jullie zo slim om mijn aankopen te onthouden en jullie waren dan ook benieuwd naar een review. Ik moest wel! Nja, ik vond het ook erg zonde om een dure blush (25 euro..) aan te schaffen om hem vervolgens niet te gebruiken. Ik moest het tenminste een kans geven. Verkopen/weg geven/ weg gooien (;)) kan altijd nog, right?

Dus ik bracht de blush aan met de gedachte ‘dit word toch niks’ maar werd mooi overdonderd! Ik dipte mijn kwast in de blush en zoals altijd tikte ik de overtollige poeder af, hierdoor dansde de glitters in het rond en belandde dus niet allemaal op mijn gezicht. Op mijn gezicht bleef een mooie, warme gloed achter. En ik werd net zo enthousiast zoals toen ik ‘Springsheen’ van MAC het eerst op had. Een donkere, warme kleur oranje met een gouden shimmer. WAUW! En in daglicht zijn er toch wel wat glitters te zien. En daarom draag ik hem na een week niet elke dag meer. Ik vind hem zelf een beetje too much voor overdag. Maar de glitters die je terug vinden op je gezicht, zijn niet zo chunky als in de blush zelf. Al moet je hier wel goed je kwast voor af kloppen.

De blush zelf is wel ontzettend kruimelig. Dus je moet heel voorzichtig te werk gaan en meer erin dippen dan er lekker in rond draaien. Dus deze blush moet je wel leren gebruiken. Handleiding erbij misschien?

De verpakking vind ik ontzettend tof en boring tegelijk. Hij doet me denken aan mijn ELF wenkbrauwkitje. (KLIK!) Maar toch heeft de simpelheid iets. Hij voelt wel heel zacht aan. Aaibaar!

NARS is helaas niet in Nederland te koop. Er waren trouwens wel verkooppunten, maar die verkopen het niet meer? (why oh why!) Dus als je zelf iets van NARS wil aanschaffen zul je moeten zoeken op Ebay (kijk uit voor fake!) of andere buitenlandse webshops.

35 Comments

35 Comments on Review: NARS blush Super orgasm

 1. LadyR
  19 augustus 2010 at 06:39 (14 jaar ago)

  Hij is echt mooi,, maar op hqhair is hij 18,50 pond,, dus dan is hij €22,50. Ik weet niet hoe hoog de verzendkosten daar zijn,, dus kan ook zijn dat je uiteindelijk toch duurder uit bent,, maar dacht zeg het maar even (a)

  Beantwoorden
 2. Laura
  19 augustus 2010 at 08:29 (14 jaar ago)

  Ik vind hem echt prachtig!!!! Die moet ik hebben..

  Beantwoorden
 3. joline
  19 augustus 2010 at 08:58 (14 jaar ago)

  ik heb op vakantie nars deep troath gekocht .. hun blushes zijn zo super .. ik had idd ook super orgasm gezien dat is orgasm maar dan meg grove glitters .. ik dacht echt nog van wie koopt er nou zo iets xD .. maar het valt dus wel mee :P want op je gezicht is ie eigenlijk super mooi .. :D
  groetjes joline

  Beantwoorden
 4. Laura
  19 augustus 2010 at 09:23 (14 jaar ago)

  Super mooi! En ik zoek er nog eentje :D

  Beantwoorden
 5. pauline
  19 augustus 2010 at 10:14 (14 jaar ago)

  Ik heb het gevoel alsof je een fake product gekocht hebt…Ikzelf heb “orgasm”, gekocht in Sephora en ik moet zeggen dat de blush qua “korreligheid” helemaal het tegenovergestelde is!! Hij is net heel erg vast (wat ik liever heb)!! En ook de sluiting lijkt mij anders…

  Beantwoorden
 6. Tessa BD
  19 augustus 2010 at 10:45 (14 jaar ago)

  oh wat haat ik het dat die doosjes dan zo vies worden! dat zou eigenlijk niet mogen bij zo’n dure blush :( ziet er wel een mooi kleurtje uit

  Beantwoorden
 7. Samantha
  19 augustus 2010 at 11:08 (14 jaar ago)

  Ik heb deze ook en ook ik schrok enorm toen ik hem kreeg. Maar voor een feestje is hij prachtig! Mooie smokey eye erbij en lichte lips en je hebt echt een prachtige look. Trouwens de normale orgasm is niet mat maar heeft een shimmer. In tegenstelling tot de super orgasm is deze wat toned down. Minder rozig en zonder glitters. Je zou super orgasm de avond versie kunnen noemen.

  Beantwoorden
 8. Samantha
  19 augustus 2010 at 11:09 (14 jaar ago)

  Trouwens sanne… Waarom kan ik het woord ‘orgasm’ wel in een reply zetten maar het woord ‘n.u.d.e’ niet? hihi

  Beantwoorden
 9. Sushi
  19 augustus 2010 at 12:18 (14 jaar ago)

  Ik heb orgasm en deze lijkt erg op de swatch die jij op je wang hebt! Wat jij met super orgasm hebt (veel glitters!) had ik met orgasm toen ik hem kreeg. Maar als je de blush een aantal keer hebt gebruikt, lijkt het of de glitters minder worden.

  Beantwoorden
 10. Chrissie
  19 augustus 2010 at 12:44 (14 jaar ago)

  Ik vind em je op die foto echt prachtig staan! Heb op de blog van lollipop26 ooit es iets gelezen dat ze met een blush graag het effect wilde dat het leek alsof haar wangen ‘lit from within’ waren, zeg maar van binnenuit gloeiden. En het is voor de eerste keer dat ik dat zo echt op een foto zie, en dan hier bij jou, vind em echt mooi!

  Beantwoorden
 11. nina
  19 augustus 2010 at 12:50 (14 jaar ago)

  Hij staat jou heel mooi! Al denk ik dat ik (net als jij?) orgasm toch mooier vind, haha.

  Beantwoorden
 12. marge
  19 augustus 2010 at 13:15 (14 jaar ago)

  ik denk dat je hem als blush en highlighter in 1 kan gebruiken zo shimmery als hij is!

  Beantwoorden
 13. Rachel
  19 augustus 2010 at 13:16 (14 jaar ago)

  Jaa dat is echt een goede mooie blush!
  alleen de foto’s zijn niet zo goed..

  Beantwoorden
  • Sanne
   19 augustus 2010 at 13:59 (14 jaar ago)

   wat is er niet goed aan?

   Beantwoorden
   • Rachel
    21 augustus 2010 at 11:32 (14 jaar ago)

    op de eerste 2 foto’s is de belichting niet zo goed, vind ik dan he!
    maar die van je gezicht en vind ik wel goed.

    Beantwoorden
 14. Teddy
  20 augustus 2010 at 08:54 (14 jaar ago)

  Prachtige kleur! Staat je heel goed, en past precies bij je huidskleur.

  Beantwoorden
 15. Charmain
  20 augustus 2010 at 10:19 (14 jaar ago)

  Hij staat je super, echt helemaal jou kleur.
  Maar een nars blush die kruimelig is doet bij mij toch wel alarmbelletjes rinkelen..
  Nars blushes zijn never korrelig.. Kan het klepje bovenop helemaal naar achteren? Of stopt die halverwege?

  Beantwoorden
 16. Beau
  20 augustus 2010 at 16:32 (14 jaar ago)

  Hebben ze het ook niet meer bij Skins?

  Beantwoorden
  • Sanne
   20 augustus 2010 at 23:23 (14 jaar ago)

   Nope, die verkopen t niet meer

   Beantwoorden
 17. Jessica S
  21 augustus 2010 at 07:26 (14 jaar ago)

  Wow deze nieuwe lay-out is super vet :)

  Beantwoorden
 18. Frederique
  21 augustus 2010 at 09:21 (14 jaar ago)

  Sorry dat ik het zeg, maar ik vind het echt irritant dat jullie zo laat zijn met dingen op jullie site zetten. ik weet ook wel dat jullie nog veel meer andere dingen hebben te doen, maar het is vandaag de 21e, en die van de 20e staat er nog steeds niet op ! neem eens een voorbeeld aan http://www.veracamilla.nl of http://www.beautygloss.nl

  Beantwoorden
  • Sanne
   21 augustus 2010 at 14:19 (14 jaar ago)

   Oh sorry! Mijn moeder kwam gisteren na 5,5 maand thuis en ik vergeet de hele belangrijke update, oops!

   Beantwoorden
  • Kim
   21 augustus 2010 at 19:16 (14 jaar ago)

   Omg =’] Ga jij eens even lekker een website lopend houden terwijl je allemaal gezeik hebt thuis met je ouders/jezelf/whatever. Nee, er staat niet meer iedere dag een artikel online, maar toch zeker wel bijna iedere dag en dat vind ik nog knap! Echt Linda en Sanne, soms heb ik het idee dat jullie je teveel zorgen maken over de site, de trouwe bezoekers [ik! :D] blijven echt wel langskomen en hebben echt wel begrip voor het feit dat jullie nu even niet in staat zijn om jullie volledig te storten op de site. Jammergenoeg bestaan er nog altijd mensen bij wie het medeleven ver te zoeken is.. Dan ook nog zeggen dat je een voorbeeld moet nemen aan een andere beautyblog is helemaal laag. Zoals Linda al zei, What A Beauty is een hobby en de sites van Vera en Mascha zijn bedrijven, totaal anders!

   Beantwoorden
  • Gonny
   21 augustus 2010 at 19:43 (14 jaar ago)

   Uhm…ben jij nou zo dom of lijkt het maar zo?

   Beantwoorden
 19. Suusie
  21 augustus 2010 at 12:13 (14 jaar ago)

  Wauw wat een super kleur! Maar ik zou ook schrikken van die glitters hoor :P

  Beantwoorden
 20. kashmira
  21 augustus 2010 at 16:42 (14 jaar ago)

  Door die chunky glitters vind ik hem niet zo… Maar hij staat jouw wel mooi!

  Beantwoorden
 21. kashmira
  21 augustus 2010 at 16:43 (14 jaar ago)

  Nars word niet meer bij skins verkocht omdat ze bij de Sephora in amstelveen nu Nars hebben, en Skins verkoopt alleen maar exclusieve merken en doordat die Sephora het verkoopt vonden ze het niet meer exclusief genoeg en hebben ze ners eruit gegooit

  Beantwoorden
 22. Frederique
  21 augustus 2010 at 17:53 (14 jaar ago)

  Ja sorry voor mijn felle reactie ! sterkte met je moeder !

  Beantwoorden
 23. Esther
  22 augustus 2010 at 18:10 (14 jaar ago)

  OMG, DR IS VET VEEL UITVERKOOP OP BOOZYSHOP :O EEN HELEBOEL PRODUCTEN VOOR 1 T/M 10€ :O:O

  Beantwoorden
 24. Maria
  23 augustus 2010 at 14:36 (14 jaar ago)

  ik ga joun oorbellen jatten! ze zyn zo cute! ^^

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>