Haircut

| Sanne's Looks

Ik was echt al maanden niet meer naar de kapper geweest. Normaal laat ik het nooit zo lang duren en dat was dan ook aan mijn haar te zien. Al mijn punten waren gespeleten en veel haar was dood. Tijd voor een kappersbezoekje! Ik heb vorig jaar de kapper zonder afspraak ontdekt. Ik ben toen vaak naar Hairish geweest. Een fijne kapper waar je altijd terecht kunt, waar ze mooi en hip knippen en altijd met je mee denken. Ik was erg tevreden over deze kapper. Waarom ik niet meer terug ging? Vanwege de muziek. Nu draaien ze wel vaker niet mijn muziek bij een kapper, maar hier stond het ook nog eens verschrikkelijk hard. Niet echt aangenaam. Een bezoekje aan de kapper moet tenminste toch een beetje ontspannend werken. Voor mij was dit echt een reden om niet meer terug te gaan. Ook de prijs van 25 euro was me op dit moment iets te duur.

Toen ontdekte ik Brainwash. Ook een kapper waar je altijd terecht kunt. Er zitten er 134 in heel Nederland dus grote kans dat er ook eentje bij jou in de buurt zit. Knippen is hier slechts 15 euro! En ik ben hier afgelopen zaterdag voor het eerst geweest. In Spijkenisse.

Toen ik aankwam zaten er een stuk of 4 mensen aan tafel te wachten. Ik ben gewend dat de wachttijd dan gemiddeld een uur of langer is. Maar hier was ik binnen een half uur aan de beurt en een kwartier later was ik klaar. Ze knippen echt ontzettend snel! Maar vragen wel heel goed naar wat je precies wilt. Ze vroeg hoe vol ik mijn pony wilde, over of boven mijn wenkbrauwen, of ik hem strak wilde of nog wat plukjes ernaast. Heel fijn! Normaal wordt er alleen van te voren naar je wensen gevraagd maar hier vroeg ze steeds heel precies wat ik wou. Ik was verbaasd hoe snel ik klaar was, maar dat vind ik wel fijn. Als je precies gaat kijken, zie je wel dat het snel is geknipt en het niet helemaal precies is. Maar ik vind het prima, voor dat geld en die korte tijd ben ik dik tevreden!

Ze moesten daar wel een beetje lachen om mijn haarkleur. Dikke donkerblonde uitgroei, vervolgens een koperrode kleur en mijn punten waren knalroodpaarsroze. Ze zeiden allemaal verliefd te zijn op die knalkleur. Maar ze begrepen niet waarom de onderkant nog de perfecte kleur had en de bovenkant was uitgelopen. Aangezien dit normaal altijd andersom gebeurd. En ik denk dat het is omdat ik altijd mijn hoofdhuid goed was en de rest niet echt.

Op deze foto kun je een beetje zien hoe de kleur overloopt. Hier ga ik snel weer wat aan doen.

30 Comments

30 Comments on Haircut

 1. lala
  24 december 2010 at 09:01 (13 jaar ago)

  hihi jij kijkt altijd zo ondeugend op foto’s!!
  Vind je nieuwe kapsel je goed staan!

  Beantwoorden
 2. Kimberley
  24 december 2010 at 10:20 (13 jaar ago)

  Ik heb al een top kapper. Anders was ik zeker te weten gaan kijken of er een in de buurt zat. Top artikel meis :D

  Beantwoorden
 3. Eline
  24 december 2010 at 11:05 (13 jaar ago)

  Het ligt bij brainwash heel erg aan de kapper die je krijgt. Sommige zijn supergoed en anderen zijn ongeveer even goed als een peuter met een keukenschaar.

  Beantwoorden
  • Linda
   24 december 2010 at 11:42 (13 jaar ago)

   Haha inderdaad. Die hier in Den Helder zijn niet zo geweldig van wat ik hoor.

   Beantwoorden
  • Lisa
   24 december 2010 at 18:01 (13 jaar ago)

   hee,
   ja ik ben er nu twee keer geweest de ene keer voor mijn puntjes en de andere keer voor mijn pony nou die pony hadden ze een beetje (heel erg haha ) verknipt :S
   maarja…
   bij jou is die wel goed geknipt en het ligt aan de kapper die je knipt.

   Beantwoorden
  • Sanne
   25 december 2010 at 15:11 (13 jaar ago)

   Ja dat had ik vooraf ook gelezen dus ik was een beetje bang, haha

   Beantwoorden
 4. S.
  24 december 2010 at 12:33 (13 jaar ago)

  Wauww mooi!
  Wordt het nu weer rood? Of ga je toch weer een keer voor n andere kleur?

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 december 2010 at 15:11 (13 jaar ago)

   Voorlopig houd ik t bij rood :)

   Beantwoorden
 5. Kim
  24 december 2010 at 12:49 (13 jaar ago)

  Staat je superleuk! :D

  Beantwoorden
 6. nina
  24 december 2010 at 13:55 (13 jaar ago)

  ik woon echt in een mini dorpje, en ook hier hebben ze een brainwash! Ze knippen inderdaad echt super snel, maar voor alleen puntjes en geen compleet nieuw model is het een hele fijne winkel.

  Beantwoorden
 7. Fleur
  24 december 2010 at 13:56 (13 jaar ago)

  Ik ben gister nog naar brainwash geweest,
  en ze hebben het weer goed gedaan hoor! precies wat ik wou!
  en de producten die ze gebruiken vind ik erg goed!

  Het staat je erg goed!

  Beantwoorden
 8. Rani
  24 december 2010 at 15:03 (13 jaar ago)

  Mooie haircut!
  Ik vind je haar kleur by the way echt super geweldig gewoon!

  Beantwoorden
 9. Laura
  24 december 2010 at 16:11 (13 jaar ago)

  Ik vind het je super staan! Nu heb je ook geen last meer van die lok die je steeds opzij moest doen in filmpjes :P

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 december 2010 at 15:14 (13 jaar ago)

   Haha ja daar werd ik zelf ook gek van :P zag er ook niet uit

   Beantwoorden
 10. Jessica
  24 december 2010 at 16:35 (13 jaar ago)

  Ik was er laatst ook bij mij wassen je haar en fuhnen het voor die prijs ook nog

  X

  Beantwoorden
 11. Essy
  24 december 2010 at 18:06 (13 jaar ago)

  Ik heb alleen nog maar horror-verhalen gehoord over de Brainwash hier in de stad. Nu valt er aan mijn kapsel niet zo heel veel te verprutsen, maar toch ;) Je nieuwe kapsel staat jou in elk geval te gek!

  Beantwoorden
 12. Lisa
  24 december 2010 at 19:25 (13 jaar ago)

  Wat een leuk en pittig kapsel, pittige kleur ook :D Staat je goed! :)

  Beantwoorden
 13. Amy
  24 december 2010 at 19:30 (13 jaar ago)

  De Brainwash in mijn woonplaats blijkt 1 grote flop ik hoor er alleen maar slechte dingen over. Dus mij zal je er niet snel tegen komen. Wel fijn dat ze het bij jou wel netjes hebben gedaan!

  Beantwoorden
 14. Marjolein
  24 december 2010 at 21:07 (13 jaar ago)

  Leuk kapsel en klinkt wel goed, sowieso voor die prijs! En ik vind het kleurverloop ook wel leuk, heb ik ook in m’n eigen haar. Leuker dan 1 egale kleur ;)

  Beantwoorden
 15. Ellen
  25 december 2010 at 01:25 (13 jaar ago)

  Ik heb pas jullie superleuke blog “ontdekt”. Heb em net van voor naar achter gelezen. En natuurlijk bij mijn favorietjes gezet.
  Leuk kapsel trouwens!

  Beantwoorden
 16. Miek
  26 december 2010 at 22:49 (13 jaar ago)

  kleuroverloop is denk ik doordat je haar bij de aanzet je itgroei/natuurlijke haarkleur is en de verf minder goed pakt/sneller vervaagt en omdat je in je punten meer rood heb dan je uitgroei (duh) dat het onderaan beter pakt

  Beantwoorden
 17. Annabelle!
  26 december 2010 at 23:20 (13 jaar ago)

  Ook lekker goedkoop!
  In Amersfoort( waar ik woon.) Heb ik ongeveer alle kappers gehad. Tot dat ik hairjunkie tegen kwam kan je voor €15 euro knippen en ze knipt het super goed, ze is super aardig ze praat best veel met je wat ik wel heel leuk vind ze verkopen bad head producten en heel netjes en opgeruimde kapsalon.
  Ze werkt in haar 1. En heeft het dus ook erg druk dus afspraak maken als je er ooit heen gaat.
  Echt een aanrader! En voor het prijsje is het ook nog mijn lievelings kapper hihi.

  Beantwoorden
 18. Marikee
  2 januari 2011 at 22:25 (13 jaar ago)

  Brainwash zit bij mij ook in het centrum! Hele fijne kapper, alleen moet je bij mij echt ‘s ochtends vroeg of doordeweeks laat gaan, want anders is het echt mega-druk!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>