Make up store shoplog

| Sanne Shopped, Webshop

Gisteren ben ik een middagje wezen winkelen in Amsterdam. Ik kom niet graag in Amsterdam om te shoppen, te druk en ik slaag er nooit. Maar ik wilde even een kijkje nemen bij H&M op de dam en The Make Up Store. En ik wil jullie graag laten zien wat ik bij The Make Up Store heb gekocht.

Het was mijn eerste bezoek dus ik was erg benieuwd. Je vind The Make Up Store aan de Heiligeweg in Amsterdam. Wat ik erg fijn vond is dat je alle producten zelf mag pakken, dus je hoeft er niet om te vragen. Er was maar een medewerkster in de winkel maar het was op dat moment ook niet zo druk. Ik vind het altijd erg moeilijk om een keuze te maken bij een nieuw merk. Vooral bij zo’n mooi winkeltje is er zoveel keus. Ik stond dan ook mijn ogen uit te kijken bij de blushes, niet weten waar te beginnen. De verkoopster sprak me toen aan of ik hulp nodig had. Ik mocht gaan zitten en ze bracht een mooie peachy blush bij me aan. Ik vond het al heel wat dat ze op deze manier de producten verkocht. Echt top! Bij MAC krijg ik altijd het product in mijn handen geduwd en breng het zelf maar aan. De verkoopster was heel vriendelijk maar sprak alleen Engels.

Wat ik eigenlijk heel graag wilde hebben was een mixing liquid. Dat is de schuld van Vera. Mixing liquid kun je gebruiken om oogschaduws om te toveren in een eyeliner of je oogschaduw waterproof maken. Maar ik wilde t graag gebruiken om glitters vast te zetten. De glitters zijn echt prachtig, het liefst wil ik ze allemaal! Toen ik een mooie glitter had uitgekozen, was ik op zoek naar mixing liquid.. die helaas was uitverkocht.. Mijn vriend zei toen dat ik moest vragen of ze het naar me wilde opsturen. En ik dacht ‘yeah sure.. dat doen ze toch niet!’. Maar hij vroeg het en ze zei dat het geen probleem was. Dus ik heb hem afgerekend en ze zal hem naar me opsturen zodra hij binnen is. Ik zal jullie op de hoogte houden of dit goed gaat, spannend!

Ze pakte mijn producten mooi in met een stickertje erop. De tekst is heel inspirerend en mooi.

Ze deed mijn spulletjes in een mooi tasje en pakte vervolgens nog een stukje papier, waar ze een beetje parfum op spoot en dit ook in het tasje deed. Het viel me al op dat er een heerlijke geur in de winkel hangt. (Ze verkopen namelijk ook producten voor je lichaam en haar.) Maar helaas vond ik het luchtje wat ze in mijn tasje spoot iets minder, maar het is wel heel luxe en lief.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor vier producten. Mixing liquid (€17,50), blush ‘Must have’ (€18,00), microshadow ‘Vanilla’ (€16,00) en glitter ‘Hologram’ (€13,00).

Over de winkel en de service ben ik dus zeer te spreken. Ik vind het erg jammer dat de winkel alleen in Amsterdam zit. Nu hopen dat ik net zo blij wordt van de producten..

26 Comments

26 Comments on Make up store shoplog

 1. Lisanne
  30 december 2010 at 09:36 (13 jaar ago)

  Leuke producten! Ik ben erg benieuwd naar de mixing liquid, misschien dat ik daar ook eens voor ga kijken als ik in januari in A’dam ben.

  Beantwoorden
 2. Eline
  30 december 2010 at 11:02 (13 jaar ago)

  Ik ga binnenkort, ben heel benieuwd :)

  Beantwoorden
 3. rosemarijn
  30 december 2010 at 11:28 (13 jaar ago)

  oeh leuk!

  Beantwoorden
 4. Vera Camilla
  30 december 2010 at 12:29 (13 jaar ago)

  Goede service he! Had je een donkere vrouw? Serena en ik wel, zij was zo aardig :D Mixing liquid werkt goed, maar het is wel ff wennen hoe je het moet aanbrengen. Hoop dat je hem goed binnen krijgt!

  Beantwoorden
  • Sanne
   30 december 2010 at 13:27 (13 jaar ago)

   Ja klopt :D Ze was echt heel lief en totaal niet opdringerig. Echt een hele fijn winkel.

   Beantwoorden
 5. Tessa
  30 december 2010 at 13:16 (13 jaar ago)

  Die holo glitter! :-o moooooi

  Beantwoorden
  • Sanne
   30 december 2010 at 13:28 (13 jaar ago)

   En ze hebben nog zoveel andere kleuren! En ze zijn stuk voor stuk supermooi :D

   Beantwoorden
 6. Felicia
  30 december 2010 at 14:30 (13 jaar ago)

  ”Ik kom niet graag in Amsterdam om te shoppen, te druk en ik slaag er nooit.” say whaat !!

  Nee hoor, ik vergeef je deze comment want de review is wel nuttig ;)

  Beantwoorden
  • Linda
   30 december 2010 at 14:39 (13 jaar ago)

   Ja echt he :p Amsterdam is juist heerlijk shoppen <3

   Beantwoorden
   • Sanne
    30 december 2010 at 18:11 (13 jaar ago)

    Nee man, nauwe straatje, hoge gebouwen, al-tijd druk, zakkenrollers, alles wat je wil hebben is er niet, mensen in hun eigen wereldje.. etc :D

    Beantwoorden
    • Linda
     31 december 2010 at 08:31 (13 jaar ago)

     Jonge, alsof Rotterdam geen zakkenrollers en drukte heeft :p En de nauwe straatjes zijn juist karakter. Die zijn mooi oud enzo. Ik houd echt van Amsterdam. Om te shoppen dan, niet om te wonen… Mij te druk.

     Beantwoorden
     • Sanne
      31 december 2010 at 08:59 (13 jaar ago)

      in rotterdam loop je niet op elkaar. Ja en ze hebben alles plat gegooid anders was t 10x mooier jongeuh

  • Sanne
   30 december 2010 at 18:10 (13 jaar ago)

   Ja sorry maar ik word gillend gek :’D Dat is toch niet relaxt shoppen?

   Beantwoorden
 7. Kimberley
  30 december 2010 at 14:35 (13 jaar ago)

  Oh, ik wil zo graag naar die winkel! Ik kan niet wachten.

  Beantwoorden
 8. Esmay
  30 december 2010 at 15:50 (13 jaar ago)

  Die blush vind ik prachtig <3

  Beantwoorden
 9. PinkFairy
  30 december 2010 at 18:27 (13 jaar ago)

  Haha volgens mij is het daar altijd zo rustig :P :D
  Bij mij hebben ze niks ingepakt :( Maar ja, al die producten zijn helemaal goed! Ik wil er weer binnenkort naar toe! Dat over MAC klopt trouwens niet helemaal, hangt echt van de MUA af ;)

  Beantwoorden
  • Sanne
   30 december 2010 at 19:51 (13 jaar ago)

   Snap ik, maar ik heb t zelf nog nooit mee gemaakt. :)

   Beantwoorden
 10. Cindy
  31 december 2010 at 13:51 (13 jaar ago)

  Jij hebt een betere ervaring met de winkel en personeel dan ik haha. Toen ik kwam stonden er 2 mannen, ze zaten alleen met elkaar te praten en gooide zowat de producten (niet ingepakt en geen luchtje oid) in het tasje en douwde het in mijn armen! Echt geen service. De producten zijn aan de andere kant wel echt geweldig. Maar ik vind het jammer dat ik de vorige keer vergeten was om een lidmaatschap aan te vragen omdat je dan altijd 5 procent korting krijgt en met speciale avonden wel 20 procent! En de heren herinnerde mij er ook niet aan…

  Beantwoorden
 11. joline
  31 december 2010 at 14:11 (13 jaar ago)

  ik heb 1 ding van de makeupstore (shame on me) en nu kijk ik naar jou shop log en kijk eens aan jij hebt pressies de zelfde glitter .. haha ,, niet echt iets wat iedereen zo maar uit zoekt. toevallig :D

  Beantwoorden
 12. Mirte
  31 december 2010 at 14:48 (13 jaar ago)

  Mooie producten! Jammer dat ik niet zo dicht bij Amsterdam woon.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>