OOTD

| OOTD, Sanne's Life

Op deze feestelijke dag waar jullie er vast en zeker prachtig uitzien, ga ik jullie vervelen met een vrij saaie outfit. Vergeleken met de feestelijke outfits dan, he. Er komt later nog een update over mijn kerstoutfit. Verwacht hier niet te veel van want ik had er dit jaar niet veel zin an. En heb de outfit binnen een kwartiertje bij elkaar gezocht.

Back to the outfit!

Singlet: H&M
Cardigan: River island
Tunnelsjaal: Pieces
Jeans: WE

Ik draag bijna de hele winter door singlets of shirtjes met cardigans. Lekker simpel. Toch is het niet erg warm met dit winterse weer, vandaar de sjaal om het wat op te warmen en ook een beetje op te fleuren. Ik ben gek op tunnelsjaals!

Ook band of artiesten shirts vind ik erg gaaf. Normaal heb ik alleen bands shirts (denk aan The Beatles, Rolling stones..) maar ik vind Lady gaga erg gaaf. Zo’n beetje de enige commerciële artiest die ik tof vind vanwege haar stijl.

De cardigan heeft schattige knoopjes met gouden of zilveren accenten en een strikje. Erg cute! En de jeans van WE zijn erg fijn. Ze zijn 39,95, zelfde prijs als H&M of Only. Maar die slijten en lopen een stuk sneller uit.

Deze outfit werd mede mogelijk gemaakt door Chaos en Bogey!

16 Comments

16 Comments on OOTD

 1. Rosalie
  25 december 2010 at 11:53 (12 jaar ago)

  Vind het je goed staan en vind je outfit ook erg leuk, maar het is niet echt mijn ding (alles bij elkaar). Ik had het persoonlijk iets anders gecombineerd, maar het staat je goed hoor!

  Fijne kerst :)

  Beantwoorden
 2. Rosalie
  25 december 2010 at 11:54 (12 jaar ago)

  En trouwens, Chaos en Bogey (hihi, leuke namen) zijn echt schattiggg!

  Beantwoorden
 3. Eline
  25 december 2010 at 11:56 (12 jaar ago)

  haha je poezen liggen in een rijtje, alsof ze ergens op wachten!

  Beantwoorden
 4. Elske
  25 december 2010 at 12:59 (12 jaar ago)

  Dat shirt heb ik ook :D

  Beantwoorden
 5. Juudith
  25 december 2010 at 18:22 (12 jaar ago)

  Leuke outfit!! En dat dekbedovertrek heb ik ook!! haha..

  Beantwoorden
 6. Fleur
  26 december 2010 at 00:02 (12 jaar ago)

  echt ene leuke outfit!
  de kittehs zijn zoooo cute!

  Beantwoorden
 7. Daphneeq
  26 december 2010 at 15:09 (12 jaar ago)

  Leuke sjaal!
  de rest niet zo vind ik, ook niet echt kerstig..
  xoxox

  Beantwoorden
  • Sanne
   26 december 2010 at 17:38 (12 jaar ago)

   Als je goed leest, dan weet je dat dit ook mijn kerstoufit niet is, he? ;D

   Beantwoorden
 8. Evelien
  27 december 2010 at 23:07 (12 jaar ago)

  Ahahah those kittehs! ♥ En leuke outfit, staat je erg goed :D

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>