In de krant!

| Info, Sanne's Life

Een paar weken terug opende ik gezellig een tinychat. Het was een gezellige en drukke boel. Er was ook een meisje aanwezig, Marissa, die mij vertelde dat ze graag aan artikel wilde schrijven over vloggen in de krant. Ik vroeg voor welke krant ze dan schreef en ze antwoordde met NRC. Verbaasd vroeg ik ‘HET NRC? Landelijk?’ en ja. Marissa van Loon van 16 schreef voor ‘t NRC. En ze wilde ook graag een stukje over mij schrijven. Toen was ik al verbaasd en vereerd. Maar gisteren helemaal toen ze vol trots haar stukje liet zien.

Het is voor het eerst dat mijn naam ergens in de media wordt genoemd, dus ik ben er best wel een beetje trots op. Ook worden andere Youtubers als Teske, Vera en David genoemd.

Ik vind dat Marissa zichzelf een flink schouderklopje kan geven dat ze op 16jarige leeftijd al zo leuk schrijft en dat in ‘t NRC! WOW! Ik vind het super dat ze het vloggen onder de aandacht brengt. Zal het ooit normaal worden om vloggend over straat te lopen?

Het artikel is hier ook online te lezen

8 Comments

8 Comments on In de krant!

  1. Lisa
    7 april 2011 at 20:48 (13 jaar ago)

    Leuk dat je erin staat, je verdiend het :D

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>