Update

| Sanne's Life

Veel mensen vroegen de laatste tijd af waar ik uit hing. Daarom vond ik het wel tijd voor een update om jullie te vertellen wat mij op dit moment zoal bezig houd.

Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn visagie opleiding. Ik moet zeggen dat het me zwaar valt en dat ik er niet veel talent voor heb. Andere studiegenoten lijken veel verder te zijn en beter te zijn. En dat doet me wel een beetje pijn. Ik heb het hier met mijn lerares er over gehad en ze denkt dat ik er gewoon niet de feeling en het talent voor heb. Ik was toen wel flink geƫmotioneerd maar ik heb het zeker nog niet op gegeven. Afgelopen woensdag heb ik mijn eerste examen gehad en dat ging redelijk. In ieder geval beter dan vorig jaar. In mei heb ik nog 2 examens. Ik krijg sowieso een certificaat dus daar kijk ik naar uit. Ik kan verder niet meer dan mijn best doen.

De afgelopen weken ben ik ook bezig geweest met een intake voor de opleiding schoonheidsspecialiste. Dit wilde ik al langere tijd maar ik twijffelde erg om op deze leeftijd nog een MBO opleiding te beginnen. Maar toen mijn ouders er zelf over begonnen, we er over hebben gepraat kwam ik tot de conclusie dat ik het zeker moest doen. Ik wil graag nog een hoop bij leren en een extra diploma erbij. Sowieso lijkt de opleiding me erg leuk en het vak zelf is ideaal voor mij. Zo kan ik thuis werken en dus lekker heel de dag bij mijn mopshondje zijn, haha. ;)

Mijn vader is een paar weken geopereerd aan zijn tweede nieuwe knie. En sinds gister loopt hij na een half jaar eindelijk weer los. (Dus zonder krukken, looprek of rollator.) Heel gek maar wel fijn om hem weer zien te lopen. Het zal nog wel even duren voor hij echt weer goed loopt en zijn conditie terug heeft. Maar hij kan er nu in ieder geval eindelijk aan gaan werken. Het word na al die ellende wel eens tijd dat we iets leuks kunnen gaan doen met zijn allen.

Zoals sommige van jullie wel en sommige van jullie misschien niet weten is dat het sinds eind februari uit is met Dwight na 2,5 jaar. Het ging al langere tijd niet echt lekker tussen ons. En dat is niet zo gek. Vorig jaar zijn we alleen maar bezig geweest met ellende en hebben we nooit tijd met elkaar gehad. Toen mijn moeder weer thuis kwam was het voor ons heel moeilijk om ons plekje weer te vinden. En dat was vaker mopperen op elkaar dan gezellig, helaas. Ik was het al langer zat, de weg kwijt en vervolgens raakte ik mezelf en dus hem kwijt. Het doet me heel veel pijn en ik zou heel graag willen dat het weer goed kwam. Want we hebben te veel mee gemaakt en hij betekent alles voor me. Maar als het zo moet zijn, dan komt het met de tijd vanzelf misschien wel weer goed. Ik mis hem heel erg en het doet verdomd veel pijn dat ik dit heb stuk laten gaan. Maar we zien elkaar nog regelmatig en dat gaat heel goed en is heel leuk, gelukkig. Dus we zullen hoe dan ook belangrijk voor elkaar zijn en elkaar blijven zien. Vooral de verjaardag en sterfdag van mijn broer, als we naar zijn graf gaan, heb ik hem er graag bij. Hij heeft alles misschien nog wel dichterbij mee gemaakt dan mij en hij hoort er dan ook gewoon bij. Ook voor mijn ouders is dit erg belangrijk. En die vinden het ook erg fijn dat hij hier nog steeds over de vloer komt.

Verder gaat het heel goed met me. Ik hoop voor de zomer mijn rijbewijs te halen zodat ik meer leuke dingen kan gaan doen met Saske, Teske, Alwin, Linda, Vera en al die lekkertjes. Ik ben super dankbaar dat ik ze heb mogen leren kennen en dat ze zo tof en lief zijn! Ik heb nooit echt vrienden gehad of uitjes dus dit doet me supergoed. :)

23 Comments

23 Comments on Update

 1. Sabine
  29 april 2011 at 07:24 (13 jaar ago)

  Je bent echt een pechvogel =$
  In ongeveer twee jaar (?) is alles misgegaan wat er zowat mis kon gaan.
  Het komt wel weer goed.
  Wel heel fijn van je vader <3
  Sterkte!!

  xx’

  Beantwoorden
 2. katrien
  29 april 2011 at 07:31 (13 jaar ago)

  ik vroeg me dat ook al af hoe het nu ging met je opleiding, duimen dat de volgende examens nog goed gaan! :)
  en je moet je absoluut niet laten afschrikken door je leeftijd om te gaan studeren; hier staat geen leeftijd op, en zo heb je meer zekerheid voor een job ;)
  spijtig dat het uit is gegaan met je vriend, ik hoop dat het toch nog goed zou kunnen komen, dat zal zijn tijd wel nodig hebben. maar jullie zien elkaar toch nog, zo heb je nog wat steun en vriendschap van hem, ook goed toch?!
  en verder nog heel veel succes met alles wat je doet, nooit opgeven, je komt er wel! :)

  Beantwoorden
 3. Kim
  29 april 2011 at 08:53 (13 jaar ago)

  Als ik het zo hoor lijkt de ellende langzaam uit je leven te verdwijnen :) Dat mag ook wel na zo lang alleen maar pech! Hopelijk haal je je examens, vind je de MBO opleiding leuk en komt alles goed met je vader en tussen jou en Dwight :) En ik hoop natuurlijk dat je snel je rijbewijs hebt want ik gun je het enorm om leuke dingen te doen met je vrienden ^^

  Beantwoorden
 4. Helena
  29 april 2011 at 08:58 (13 jaar ago)

  Ah meisje toch! Een dikke virtuele knuffel voor jou!
  Blijf hoop en vertrouwen in jezelf houden en geloof me ooit.. op een dag komt het goed met je (K)

  Beantwoorden
 5. tessa
  29 april 2011 at 11:33 (13 jaar ago)

  ik vind het echt zo rot voor je wat je allemaal hebt meegemaakt!
  maar, heb je een mopshondje? wat leuk! laat snel een foto zien, ben benieuwd haha!

  Beantwoorden
  • Sanne
   29 april 2011 at 13:07 (13 jaar ago)

   Haha nee, maar ik wil er heel graag een en die komt er dus ook zeker als ik op mezelf woon en er de tijd voor heb. :)

   Beantwoorden
 6. Marjolein
  29 april 2011 at 11:43 (13 jaar ago)

  Ik ben echt blij voor je dat je nu zulke fijne tijden kunt hebben met meiden als Vera & Saske en je langzaamaan je eigen weg vind :) Hopelijk kun je de opleiding toch nog met een goed gevoel afsluiten & dan lekker met schoonheidsspecialiste verder!

  Beantwoorden
 7. Lisa
  29 april 2011 at 11:51 (13 jaar ago)

  Echt rot wat je hebt meegemaakt.
  Ik hoop dat alles goed komt.

  Beantwoorden
 8. Michelle
  29 april 2011 at 12:02 (13 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Wat vind ik jou ontzettend sterk. Niet alleen door alles wat je hebt meegemaakt, maar ook hoe je schrijft, over wat je meemaakt.
  Ik vind het fijn om te lezen dat je ondanks, dat er niet altijd vrolijke boodschappen in je bericht staan, je heel positief in het leven lijkt te staan.

  Ik ben heel blij voor je dat je Vera, Teske, Saske, Alwin en nog meer hebt mogen ontmoeten, altijd als ik fimpjes zie van jullie, dan word ik gewoon blij.
  Ik vind het leuk om te zien, dat mensen door middel van internet een hechtere band met elkaar krijgen. Ik mocht soms willen dat ik ook eens wat meer mensen kende, want nouja, ik weet hoe het voelt als je er alleen voor lijkt te staan.

  Over jou en Dwight, wow. Meer woorden heb ik er niet voor, ik weet nog dat iedereen het leek te hebben over jou en Jurre, (hoor je trouwens ook niet veel meer van..) maar dat ik dat echt rot vond om te lezen.
  Ik heb ook nog steeds een hele goede band met mijn ex, we zijn nu ruim een jaar uit elkaar na 3 jaar samenzijn, en nog steeds kan ik hem bellen, wanneer het nodig is. Simpelweg omdat hij heeft meegemaakt wat ik heb gezien.

  Nou dit hele verhaal lijkt weer nergens over te gaan, maar de boodschap staat eigenlijk al in het begin.
  Ik vind je echt een topwijf, je komt ontzettend leuk over, volgens mij ben je ook keileuk in de omgang! Ga zooo doooooooorrrr.. (oke die moest even)

  Beantwoorden
 9. Bibi
  29 april 2011 at 16:59 (13 jaar ago)

  Ik vind zeer mooi dat jij dit zo verteld..
  ik bedoel het is toch een persoonlijk
  sterkte meid!

  Beantwoorden
 10. Myrthe
  29 april 2011 at 20:42 (13 jaar ago)

  Vervelend wat je allemaal hebt meegemaakt..
  Ik snap nu waarom je de laatste tijd niet zo veel meer plaatst, en ik heb er wel begrip voor.
  Superveel sterkte! ;)

  xxx.

  Beantwoorden
 11. Sabje
  30 april 2011 at 16:14 (13 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Je hebt een rot tijd achter de rug. En ik spreek uit ervaring dat ik ook een rot tijd achter de rug heb gehad en ook ging het uit mijn exvriend.
  Sommige dingen hebben tijd nodig. Gebruik de tijd helemaal voor jezelf en natuurlijk je vrienden..want die heb je zeker! En familie. En over je exvriendje….je kan de toekomst niet voorspellen..maar als het meant to be is…komt het wel goed. De tijd die je nu voor jezelf hebt, heb je nodig om als individueel sterker van te worden. En pas daarna zal je zien..dat de tijd alles waard is.
  Laat de natuur het werk doen en go with the flow..ook als het minder gaat…En blijf natuurlijk achter je dromen aangaan..want je wordt echt een top schoonheidsspecialiste!!!! En natuurlijk kom ik dan xtje langs voor behandeling :D xx p.s. ben blij dat je zo sterk blijft…je kan het!

  Beantwoorden
 12. Melanie
  1 mei 2011 at 14:29 (13 jaar ago)

  Fijn km te lezen en dat je overal zo open over bent, jammer dat je relatie voorbij is, maar dat betekend niet het einde, misschien is het wel een heel jieuw begin.
  En de opleiding schoonheidsspecialiste is echt leuk. Ik heb hem ook gedaan en met succes afgerond.
  Je moet het gewoon doen! :-)
  Succes ermee.

  Beantwoorden
 13. Miek
  4 mei 2011 at 15:40 (13 jaar ago)

  Ik heb een beetje hetzelfde gehad met visagie :( het viel me ook zwaar.. niet dat ik (en jij denk ik toch) geen talent/creativiteit heb. het viel me toch een beetje zwaar. ook niet echt wat ik er echt van had verwacht.
  ik vind het ook erg als mensen zeggen: jaa.. *jezelf* kan je heel goed opmaken. en dan denk ik gelijk: ja en voor niks zo’n dure opleiding gedaan :S. ik dacht dat ik allemaal hele interresante lessen zo krijgen vol glamour makeup en technieken..
  achteraf heb ik meer geleerd van meiden op youtube.
  het is gewoon niet leuk! ik vind het jammer dat het jou ook zwaar viel maar je bent in ieder geval niet de enige.
  ik denk dat je opleiding veel leuker word en dat je daar uiteindelijk veel meer aan heb.. achteraf ga je mischien in een salon/of thuis toch je visagie nodig hebben!

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 mei 2011 at 16:08 (13 jaar ago)

   Ja dat vind ik ook zo stom aan de opleiding! Dat je echt bezig bent met looks maken en welke kleuren daar bij horen. Terwijl ik veel meer de techniek wilde leren.

   Beantwoorden
   • Linda
    4 mei 2011 at 16:18 (13 jaar ago)

    Van wat ik van kimberley hoor is b academy daar ook erg op gericht, terwijl mieke petiet (waar zij zit) wel erg op de technieken focussed. Ik denk dat t bij jou echt 80% een kwestie is van dat de opleiding waar je nu zit gewoon niet bij je past.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>