Lancôme Color Fever Lipstick – Vintage Rose

| Beauty or Bummer?


De laatste tijd ben ik helemaal into lipstick. En het maakt me niet uit hoe gek. Rood, knalroze of oranje. I love it! Toch is mijn favoriete lipstick op dit moment een hele simpele. Namelijke ‘Vintage rose’ van Lancôme. De verpakking is vrij simpel. Strak en zwart maar wel het bekende Lancôme roosje.


De lipstick is sheer en dekt daarom dus niet volledig. Dat vind ik juist fijn aan de lipstick. Als ik een dagje weg ga neem ik deze graag mee. Het is leuk om felle kleuren te dragen maar deze moet je wel steeds heel precies bijwerken. Deze lipstick komt in de buurt van mijn eigen lipkleur maar dan net iets donkerder en beter. Daardoor kan ik hem lekker simpel bijwerken gedurende de dag.


naakte lippen

lippen met ‘Vintage rose’


Zoals je ziet valt de lipstick niet erg op maar is hij we net iets mooier dan mijn eigen lipkleur. De lipstick heeft geen vervelende geur en voelt ook licht aan op je lippen. Meer als een lippenbalsem dan een lipstick. Dit vind ik erg prettig!

Ik heb de lipstick gekocht op allcosmeticswholesale voor $5.99.

9 Comments

9 Comments on Lancôme Color Fever Lipstick – Vintage Rose

 1. Alyssa
  31 juli 2011 at 05:41 (13 jaar ago)

  Mooie kleur, staat je erg goed! De prijs viel op zich ook erg mee.

  Beantwoorden
 2. PinkFairy
  31 juli 2011 at 09:24 (13 jaar ago)

  Staat je goed! Ik heb ook een Lancome lippenstift maar dan Retro Rose, ook al zo’n mooie (iets feller).

  Beantwoorden
 3. Miranda
  31 juli 2011 at 11:11 (13 jaar ago)

  mooi kleurtje , staat je ook erg mooi:D

  Beantwoorden
 4. Manon
  31 juli 2011 at 12:33 (13 jaar ago)

  Ik vind hem je heel goed staan! Ben zelf al een hele tyd fan van de lancome juicytubes.

  Beantwoorden
 5. Joyce
  31 juli 2011 at 14:51 (13 jaar ago)

  Erg mooi hoor! Ik heb nog nooit hier besteld, maar vind de producten die ze aanbieden mooi en goed in verhouding met de prijs!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>