Bodyartforms

| Sanne's Life, Webshop

Ik heb sinds mijn zestiende al opgerekte oren. Als je geen idee hebt waar ik het over heb; kort gezegd heb ik mijn oorbelgaatjes gestretcht tot 10 millimeter. Hierdoor kan ik tunnels en plugs dragen. Als je het nog niet snapt lees dan hier verder onder het kopje ‘Stretching’.

Op mijn zestiende begon ik me te interesseren voor piercings en tattoo’s. Helaas vonden mijn ouders dit een minder goed idee. Toch konden een vrienden van mij en ik het niet laten om constant in de piercingshop rond te neuzen. Tot ons oog viel op het hele stretching gebeuren. Zonder enige toestemming van onze ouders, begonnen wij met het oprekken van onze oren. Gek genoeg vonden mijn ouders dit wel leuk. Zolang ik het bescheiden hield en mijn oor er niet totaal misvormd uit zou zien. Wekelijks ging ik naar de piercingshop waar ze mijn oorbelgaatje steeds 1 millimeter vergrootte. Je kunt dit ook zelf doen met een stretcher die je steeds een beetje verder duwt. Ik heb dit eerst zelf geprobeerd maar ik had geen idee hoever ik kon gaan. Dus ik zat al snel met een dik oorlel waar constant bloed en pus uit kwam. De piercingshop maakte trouwens ook een foutje. Ik wilde tot 10 millimeter gaan. De laatste keer dat ik er heen ging zat ik op 8 millimeter maar blijkbaar hadden zij opgeschreven dat ik al op 9 millimeter zat. Dus ik kreeg in een keer 2 millimeter er door geduwd. Ja, dan doen het wel even flink pijn. Maar normaal voel je alleen wat getintel. Elke millimeter die ik oprekte, kostte me 10 euro. Dat is dus wel wat duurder dan het zelf doen. Het voordeel is wel dat je elke week een nieuwe plug of tunnel mag uitkiezen. Je betaalt een soort borg, dus je moet ze wel weer inleveren.

Tot zover de inleiding en mijn verhaal. Plugs en tunnels kun je in Nederland eigenlijk alleen bij de piercingshop kopen. Maar hier betaal je minimaal 20 euro per paar voor. Best prijzig, dus. Maar lang leve het internet. Hier vind je ze veel goedkoper en veel mooier. Dankzij Sabine (go check her out, love her style!) kwam ik op Bodyartforms. Hier vind je echt heel veel plugs. Ik bestelde 2 paar.


Deze schattige uiltjes voor $9,90 per paar.


En een paar sugarskulls voor $11,00 per paar.

De verzendkosten waren nog geen $4,00. Echt een leuk koopje. En hier vind je alleen de standaard plugs waar iedereen al mee loopt. Bodyartforms heeft nog veel meer soorten plugs en tunnels, maar liefst 50 pagina’s vol. Ook behoorlijk prijzige maar die zijn dan ook prachtig en heel bijzonder. Zeker een kijkje waard als je ook last hebt van grote oorgaten. ;)

40 Comments

40 Comments on Bodyartforms

 1. maudy
  18 januari 2012 at 07:52 (10 jaar ago)

  Ik koop altijd bij alloverpiercings :-) De silliconen zijn fijn voor ‘s nachts en ik heb er laatst hele toffe zwarte houten rozenplugs gekocht. 11 jaar geleden heb ik mn lelletjes opgerekt en toen was het helemaal moeilijk om aan leuke betaalbare plugs of tunnels te komen :-)

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 13:46 (10 jaar ago)

   Is t niet. Gaatjes laten prikken is pijnlijker.

   Beantwoorden
 2. Brechtje
  18 januari 2012 at 09:08 (10 jaar ago)

  Oh, dat klinkt zo pijnlijk! Het staat wel stoer, maar ik zou het nooit doen!

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 13:47 (10 jaar ago)

   Hoezo? Ik zei dat t alleen tintelde :P

   Beantwoorden
   • Naomi
    18 januari 2012 at 22:46 (10 jaar ago)

    Heb je geen foto’s van je gaatjes? :D

    Beantwoorden
 3. Tessa
  18 januari 2012 at 09:10 (10 jaar ago)

  Leuk! een vriendinn van mij heeft dit ook die heeft het wel zelf opgerekt. Voor mij zou het niets zijn omdat het gewoon niet bij mijn stijl past

  Beantwoorden
 4. Linda
  18 januari 2012 at 10:24 (10 jaar ago)

  Auch, dat lijkt me zo pijnlijk! Verder vind ik het zo jammer dat je geen “normale” oorbellen meer kunt dragen dan.. nee, dit is niet voor mij. Maar wel stoer dat je dat hebt!

  Beantwoorden
 5. Amanda
  18 januari 2012 at 10:43 (10 jaar ago)

  Ik vind het persoonlijk niet zo mooi, maar het mistaat jou niet;)

  Beantwoorden
 6. Marjolein
  18 januari 2012 at 10:54 (10 jaar ago)

  Ik vind het echt tof! Maar bij mezelf zou ik het niet doen omdat ik het jammer zou vinden dat ik dan geen gewone oorbellen meer zou kunnen dragen ;). Die uiltjes zijn echt schattig!

  Beantwoorden
 7. Bibi
  18 januari 2012 at 11:37 (10 jaar ago)

  oh, ik hield mn oorlellen vast toen ik het bovenste stukje las hahahaha

  Beantwoorden
 8. Sabine
  18 januari 2012 at 12:00 (10 jaar ago)

  Yay, leuk dat ik je enthousiast heb gemaakt over Bodyartforms! :D Je hebt echt leuke dingetjes besteld.

  Beantwoorden
 9. Tamara
  18 januari 2012 at 15:27 (10 jaar ago)

  Ik ga ook ff een kijkje nemen! Kun je ook met ideal betalen?

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:56 (10 jaar ago)

   volgens mij alleen paypal of creditcard.

   Beantwoorden
 10. Linda
  18 januari 2012 at 15:46 (10 jaar ago)

  haha ik wist helemaal nie da je plugs had x]
  is me nooit opgevallen in je filmpjes fzo..

  Beantwoorden
 11. Melanie
  18 januari 2012 at 15:51 (10 jaar ago)

  Nooit opgevallen dat je plugs hebt. Ik vind t maar een enge bedoeling, haha. De vriend van een vriendin van mij heeft ook plugs. Ik vind t zelf niet zo mooi, maar t past dan ook helemaal niet bij mij. Ieder zn eigen ding he… Wel leuke plugs trouwens!

  Beantwoorden
 12. Kelly
  18 januari 2012 at 17:02 (10 jaar ago)

  Ik heb ook tunneltjes van 10mm :) ken je de site van Crazy Factory al? da’s supergoedkoop, en hartstikke leuk! :)

  Beantwoorden
 13. Cynthiiaa
  18 januari 2012 at 17:15 (10 jaar ago)

  Ik wist niet eens dat je dat had, wat gaaf! Foto? Je hebt in ieder geval amazing tunnels gekocht. Of plugs? Oorbellen! :D Vooral die uilen zijn stoer.

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:57 (10 jaar ago)

   Ik zal er misschien nog wel eens foto;s van maken, haha. Maar als je plugs in hebt (die ik eigenlijk altijd heb) valt t niet op en lijken t gewoon oorbellen.

   Beantwoorden
 14. femketje
  18 januari 2012 at 17:22 (10 jaar ago)

  die met die uiltjes zijn wel erg cute :D

  Beantwoorden
 15. Miranda
  18 januari 2012 at 18:16 (10 jaar ago)

  Wat grappig dat het helemaal niet zo veel pijn doet. Ik vind de plugs met de uiltjes ontzettend leuk;D

  Beantwoorden
 16. LottedeJ
  18 januari 2012 at 18:28 (10 jaar ago)

  Ik wist helemaal niet dat dat op die manier ging, elke week 1 mm oprekken! Fijn om te weten dat ‘t geen pijn doet. Ik ben zelf geen fan van het effect, maar dat geldt eigenlijk alleen voor mensen (vooral bij jongens zie je dat vaak) die echt een enorm gat in hun oorlel hebben.

  Beantwoorden
  • Sabine
   18 januari 2012 at 18:54 (10 jaar ago)

   Ai, elke WEEK oprekken gaat wel zeer doen hoor! :P Elke maand is een beter plan.

   Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:57 (10 jaar ago)

   Ik vind t ook niet mooi als t zover gaat. Zeker als je oorlel helemaal mee rekt en uit vorm raakt, bah.

   Beantwoorden
 17. maaike
  18 januari 2012 at 18:39 (10 jaar ago)

  ik bestel altijd bij http://www.alloverpiercings.nl super snelle service en ook nog eens goedkoop!

  Die met die uil heb ik ook, die was geloof ik maar 4,90 in mijn maat!

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:58 (10 jaar ago)

   Heb ik ook wel eens besteld maar dit is dus een stuk goedkoper. :)

   Beantwoorden
 18. Stephanie
  18 januari 2012 at 18:48 (10 jaar ago)

  Wow, elke week een mm is wel snel zeg! Dat je daar geen last van heb gekregen..
  Wel leuk plugjes :), ze hebben op BAF veel moois.

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:58 (10 jaar ago)

   Ok nu twijfel ik of t niet elke maand was, haha. :P aangezien de reacties.
   Zou ook elke maand kunnen zijn, is ook alweer meer dan 6 jaar terug :’D

   Beantwoorden
 19. ppp
  18 januari 2012 at 19:15 (10 jaar ago)

  Heb je er geen foto van?

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 januari 2012 at 19:59 (10 jaar ago)

   Nope. Maar ik heb eigenlijk altijd plugs in en dan lijken t net oorbellen. Daarom wist ook bijna niemand het. :P

   Beantwoorden
 20. Roos
  18 januari 2012 at 21:18 (10 jaar ago)

  Het lijkt me verschrikkelijk om je oor te laten uitrekken,
  ik ben niet zo’n bikkel.
  Die uiltjes zijn wel heel leuk

  Beantwoorden
 21. Estrella
  19 januari 2012 at 01:35 (10 jaar ago)

  Ik vind van die opgerekte oorlellen eerlijk gezegd echt niet mooi, maar ieder z’n ding. Piercings en tattoos vind ik wel leuk. Ik heb 6 tattoos en een helix piercing (bovenin je oor). Ook jaren een navelpiercing gehad, maar die ligt er al een tijdje uit omdat ik mezelf daar nu te oud voor vond. Ik wil er ooit nog wel een 7e tattoo bij, maar zolang ik nog niet weet wat en waar vind ik het wel prima. Sowieso is het nogal een dure hobby :)

  Beantwoorden
 22. Amy
  19 januari 2012 at 15:19 (10 jaar ago)

  Zelf zou ik het nooit doen omdat ik echt een oorbellen meisje ben, maar bij anderen staat het vaak wel erg mooi.

  Beantwoorden
 23. Maud
  19 januari 2012 at 16:09 (10 jaar ago)

  Wat heb je leuke plugs besteld! Die uitljes vind ik heel leuk. Zelf heb ik ook tunnels gehad en als ik zo’n leuke plugs zie mis ik het wel een beetje. Al miste ik toen ik tunnels had gewone oorbellen..

  Beantwoorden
 24. Zina
  22 januari 2012 at 13:56 (10 jaar ago)

  Doe ik nooit meer… Ik heb mijn beide oren ook wel is opgerekt tot 8mm. Verder kwam ik niet en ik probeerde echt die stretcher erin te krijgen met een gescheurd oor dat gigantisch bloedde. Ik ben er meteen mee gestopt en zit nu weer op mijn normale beschaafde grootte, maar hij ziet er nog steeds een beetje verschrompeld en zielig uit :x. Piercings, i love them and can’t live without them. Maar opgerekte oren zijn toch niet voor mij weggelegd ;D. Maar die plugs zijn superlieff!

  Beantwoorden
 25. anne lotte x
  19 februari 2012 at 19:43 (10 jaar ago)

  ik wil oook erg graag me oren laten oprekken ik ben zelf 14 alleen ik heb 3 oorbel gaatjes in elk oor kan het dan wel?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>