TAG: Mijn alfabet

| Sanne's Life, Tag

Het is weer tag time! Lang geleden dat ik een tag heb gedaan en ik vind het altijd erg leuk om in te vullen. Deze keer mijn persoonlijke alfabet. Lets get it started!

Age: 22 en zelfs alweer bijna 23. Yup, ouder dan je had verwacht, he? Meeste mensen schatten me meestal toch 16/17 jaar. Geen idee waarom. Hoe oud had jij me geschat?
Best friend: Ik heb nog nooit iemand mijn ‘beste’ vriend genoemd. Alsof iemand het beste in vriendschap kan zijn. Iedereen is op zijn manier bijzonder en doet op zijn manier zijn best. Toch? Maar de mensen die ik het meest lief heb zijn Saske omdat we alles tegen elkaar kunnen zeggen. Als iets me niet lekker zit of zij vind iets dan zeggen we dat gewoon tegen elkaar, no hard feelings. Teske omdat ik heel erg met haar kan lachen en ze een heel apart kind is. Ze heeft gekke trekjes waar ik altijd weer om moet lachen. Alwin omdat ik met hem echt keihard de slappe lach kan hebben maar ook super serieuze gesprekken kan hebben. Dwight omdat hij de eerste liefde is waar ik na 3,5 jaar nog steeds verliefd op ben en niet zonder kan. Linda omdat ze mijn passies deelt en me een fijn rustig gevoel geeft. En Vera omdat ze heerlijk droog kan zijn en doet wat ze leuk vind.
Chore you hate: Er zijn maar weinig dingen die ik echt niet leuk vind om te doen. Ik vind koken bijvoorbeeld heel leuk om te doen en toen ik op mezelf woonde vond ik het ook niet erg om de was te doen of te stofzuigen. Maar afwassen vind ik echt zo vervelend, bah. Als ik op mezelf ga wonen komt er zeker een afwasmachine!
Dreamhouse: Een simpel oud huisje in Rotterdam. Hoeft absoluut niet groot of luxe te zijn. Als ik maar mijn spulletjes kwijt kan en het naar mijn zin is. Een inloopkast zou eventueel wel leuk zijn.
Essential start of your day: Douchen.
Favorite color: Roze en turquoise.
Height: 1.72
Instruments I play: Ik heb een aantal jaar dwarsfluit gespeeld. Ik was er erg goed in. Zo goed eigenlijk dat ik het te simpel vond en er totaal geen uitdaging voor me inzat. Nu vind ik het echt stom dat ik gestopt ben. Ik kon namelijk ook noten lezen en dat ben ik nu helaas verleerd.
Job Title (most recent): Het gene waar ik nu mijn geld mee verdien is Youtube. Maar ik vind het een beetje stom om dat mijn werk te noemen.
Kids: Geen idee. Vroeger wilde ik geen kinderen, toen toch maar wel en nu heb ik de laatste tijd juist weer het gevoel dat ik een heel groot gezin wil. Nja, voorlopig in ieder geval nog geen kinderen voor mij.
Life is incomplete without: De mensen die ik lief heb.
Music that you always listen to: Voornamelijk muziek van Nederlandse bodem zoals Spinvis, Roosbeef, Eefje de Visser en De Staat.

Nickname: Sanneke
Overnight hospital stays: Gelukkig nog nooit. Ik heb in 2010 zoveel ziekenhuis gezien en avonden daar gezeten, maar nog nooit blijven slapen.
Phobias or fears: Sinds mijn broer is overleden, daarna mijn moeder ernstig ziek werd en vervolgens mijn vader ook nog in het ziekenhuis belandde, ben ik erg bang om mensen die ik lief heb te verliezen. Natuurlijk hebben we dit allemaal wel eens maar ik ben er ongezond mee bezig. Het liefst heb ik iedereen heel de dag om me heen.
Quote from a movie: “Without you, today’s emotions would be the scurf of yesterday’s.” Amelie
Reason to smile: Mijn vrienden, vriend, mijn katten en mopshonden.
Siblings: Een broer, Nils, die helaas is overleden.
Time you wake up: Verschilt per dag.
Underwear: Draag ik niet, joh. Ben je gek!
Very important date this year: Ik heb geen idee..
Worst habit: Ik ben lui en vind het moeilijk om mezelf er toe te zetten om iets nuttigs te doen.
X-ray’s you’ve had done: Toen ik 14 was had ik steeds na het eten verschrikkelijke buikpijn. Niemand nam me echt serieus en steeds als ik naar het ziekenhuis ging, gingen ze alleen een beetje op mijn buik drukken. Toen werd er eindelijk een keer een foto gemaakt en bleken heel mijn darmen verstopt te zitten.
Yummy food you make: Ik maak vaak oven schotels. Vooral met vis vind ik ze altijd erg lekker. Mijn favoriet is kabeljauw met champigons, ui, brie en daarover aardappelpuree. Maar ook mijn zalm gemarineerd in sojasaus is nomnomnom.
Zoo animal: Aapies!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en misschien weer wat meer over mij te weten zijn gekomen. Soms vraag ik me af of er nog wel dingen zijn die jullie niet weten, haha. Als jullie verder nog vragen hebben, stel ze gerust in de comments. En als je het leuk vind om de tag over te nemen; ga je gang. :)

18 Comments

18 Comments on TAG: Mijn alfabet

 1. Paola
  17 januari 2012 at 08:33 (10 jaar ago)

  Deze tag vind ik echt leuk! Leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 2. Chantal
  17 januari 2012 at 09:04 (10 jaar ago)

  Leuke tag, misschien neem ik ‘m wel over!

  Beantwoorden
 3. Tim
  17 januari 2012 at 09:36 (10 jaar ago)

  Ooh wat een super gaaf idee! Misschien neem ik hem over :)

  Beantwoorden
 4. Linda
  17 januari 2012 at 10:05 (10 jaar ago)

  Leuke tag!! Erg leuk om allemaal te lezen! :)

  Beantwoorden
 5. xx_Patries_xx
  17 januari 2012 at 10:22 (10 jaar ago)

  heel leuk zeg :D ik heb hem vandaag ook op mijn blog geplaatst!

  Beantwoorden
 6. Bellachique
  17 januari 2012 at 12:53 (10 jaar ago)

  Ik zie deze tag overal opduiken vandaag, heel leuk idee!

  Beantwoorden
 7. Lisa
  17 januari 2012 at 13:47 (10 jaar ago)

  Erg leuk om te lezen, zag deze tag bij Teskuh en wil die ook wel eens doen denk ik :)

  Beantwoorden
 8. Lisa
  17 januari 2012 at 14:43 (10 jaar ago)

  Oeeeh leuk! Maar wat/waar is vraag G? :O Die wil ik ook wel weten :P

  Beantwoorden
 9. Joyce
  17 januari 2012 at 15:19 (10 jaar ago)

  leuke tag! ontzettend leuk om te lezen!

  Beantwoorden
 10. Sara
  17 januari 2012 at 16:36 (10 jaar ago)

  Je bent Gold or Silver? vergeten!

  Beantwoorden
 11. Sanne
  17 januari 2012 at 17:16 (10 jaar ago)

  Leuke tag! Ik ben wel benieuwd geworden naar die zalm in sojasaus :)

  Beantwoorden
 12. Anika
  17 januari 2012 at 18:38 (10 jaar ago)

  Ik wist niet dat je dwarsfluit gespeeld hebt! Wat leuk! Heb ik ook gedaan, maar ben er ook mee gestopt om dezelfde reden als jou. Ik probeer nu een beetje piano te spelen. Erg leuk om te lezen, Sanne!

  Beantwoorden
 13. LottedeJ
  17 januari 2012 at 19:16 (10 jaar ago)

  Superleuk om te lezen! Zo leren we je allemaal nog net ietsje beter kennen :)

  Beantwoorden
 14. Myrthe
  17 januari 2012 at 19:35 (10 jaar ago)

  Wat een toffe tag zeg, heel leuk om te lezen! Ik had je ook jonger geschat, maar dat is alleen maar positief toch? ;)

  Beantwoorden
 15. Elana
  17 januari 2012 at 21:01 (10 jaar ago)

  Ik vind t zo leuk om deze tag van anderen te lezen! Toevallig gebruikte ik dit plaatje ook, haha.
  xx

  Beantwoorden
 16. Estrella
  17 januari 2012 at 21:06 (10 jaar ago)

  Altijd leuk dit soort vragenlijstjes!

  Beantwoorden
 17. larissa
  17 januari 2012 at 21:08 (10 jaar ago)

  ik had de tag sinds vanochtend al op mij blog gezet hihi!
  had hem van teske over genomen
  leuk om te lezen (:

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>