Dip dye hair met krijtjes

| DIY, Videos

Via het kanaal van kandeejohnson kwam ik op dit superleuke filmpje. Misschien ken je de trend dip dye hair wel. Hierbij zijn de punten van het haar in een andere kleur geverfd, vaak in een felle opvallende kleur. Ik vind dit zelf echt heel gaaf maar het nadeel is wel dat je je punten eerst moet bleken en constant de kleur moet bij houden. Daarbij is het niet altijd geschikt om met fel gekleurde lokken rond te lopen. Kandee heeft een leuke manier bedacht om dit op te lossen; kleur je haar met krijtjes! Oke, het is misschien een beetje messy en het geeft af. Maar best leuk voor een keertje, toch?

13 Comments

13 Comments on Dip dye hair met krijtjes

 1. Sandra
  29 februari 2012 at 07:34 (9 jaar ago)

  Dat is leuk bedacht en ziet er ook echt grappig uit =)

  Beantwoorden
 2. HollandaBeauty
  29 februari 2012 at 09:25 (9 jaar ago)

  Super orgineel kende het filmpje nog niet heb het met plezier bekeken.

  Beantwoorden
 3. stephanie
  29 februari 2012 at 11:13 (9 jaar ago)

  Is eigenlijk vrijwel hetzelfde als die Color Bugs toch? Alleen dan goedkoper (y)

  Beantwoorden
 4. Sabine
  29 februari 2012 at 11:40 (9 jaar ago)

  Ik had dit ook al eens op een blog gezien, ik vind echt een superleuk idee :)

  Beantwoorden
 5. Yara
  29 februari 2012 at 12:08 (9 jaar ago)

  Haha wat grappig zeg! Ik zou het zelf niet gauw proberen, ben bang dat t teveel afgeeft.

  Beantwoorden
 6. Cherel
  29 februari 2012 at 14:30 (9 jaar ago)

  Ik zit regelmatig aan mijn haar te friemelen, dus dit is niets voor mij.
  Wel vind ik het er erg leuk uitzien!

  Beantwoorden
 7. Milou
  29 februari 2012 at 14:54 (9 jaar ago)

  Wat leuk! deze manier kende ik nog niet :-)

  Beantwoorden
 8. Bellachique
  29 februari 2012 at 18:11 (9 jaar ago)

  Hmmm, ik weet niet of ik het aandurf, maar ik ben mss wel geneigd om het te proberen :).

  Beantwoorden
 9. Cynthiiaa
  29 februari 2012 at 18:22 (9 jaar ago)

  Wauw, wat gaaf! Ik vind het leuk met een slag erin, nu ziet het er niet zo dood uit. :D

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>