Glossybox februari

| Glossybox

Ook ik ben ambassador van GlossyBox geworden. En hierbij alvast mijn excuus als dit onderwerp je verveelt omdat je het bij zoveel beautyblogs terug ziet. Maar ik kon deze kans niet laten liggen en hoop dat ik alsnog een paar van jullie kan interesseren. En bij deze beloof ik ook plechtig dat ik geen inhoud van de box zal laten zien voor de ‘Read more’ button zodat ik abonnees van de Glossybox en die hem nog niet binnen hebben niet irriteer en alles voor ze verpest. Maar goed, nu op naar de Glossybox van februari!


Voor de gene die nog niet bekend zijn met de Glossybox, kunnen hier lezen wat het precies inhoud. Dit is mijn eerste Glossybox, ik houd wel van verrassingen en was daarom erg benieuwd wat er allemaal in zat. De inhoud van een Glossybox kan verschillen maar wordt aangepast aan jouw profiel die je hebt ingevuld. Zo kun je je voorkeur geven aan verzorgende producten of heb je liever make up? etc.


Er zit onder andere een sample in van 7ml. van Shiseido bio performance advanced super revitalazing cream. Een vrij dikke creme die lichtjes naar abrikoos ruikt. Ik vind hem voor mijn droge huid erg fijn maar het is wel een vrij zware creme en trekt daarom niet erg snel in. Het zou moeten zorgen voor verbetering van de huidstextuur. Maar ik heb de creme niet lang genoeg kunnen testen om hier mijn mening over te geven.

Full size €90,50 voor 50ml.


Van het handverzorgingmerk KOH zit er een purifying hand bath tablet in. Iets wat voor mij totaal nieuw is en waar ik dus ook erg nieuwsgierig naar ben. Het zou je handen herstellen, zuiveren en verzorgen.

Full size €20,95 voor 10 stuks


Dan een studio secret primer van L’oréal Paris. Dit is een full size verpakking en belooft je huid glad te maken en te corrigeren. Je kunt hem ook onder je foundation dragen als een basis. De primer voelt echt ontzettend zacht aan, als een soort mouse. Ik ben van de meeste primers gewend dat ze aanvoelen als siliconen en het weg glibbert op je huid. Maar dit voelt ontzettend fijn en zacht.

Full size €16,99 voor 15ml.


Eyeko London skinny eyeliner. Ik mis de vrolijke, opvallende, Japanse verpakkingen van Eyeko en ook hun prijzen zijn gestegen. De verpakking van deze skinny eyeliner bracht me in de war, want ik snap het zilveren smalle uiteinde van de eyeliner niet en het heeft ook geen functie. Volgens mij stopt het potlood daar en daardoor is het maar een klein potloodje voor dat geld.

Het potlood is vrij hard, ik ben zelf meer fan van de smudgy, zachte oogpotloodjes maar hij zet wel een mooie, zwarte en strakke lijn.

Full size €10,00


En als laatste zit er een venom gloss in van Duwop in de kleur Buttercup. Beter bekend als een plumping gloss. De geur doet me denken aan een apotheek; mint/drop. Ik houd er zelf niet zo van. Ook gaan je lippen tintelen en krijg je een heel fris, koud gevoel. Ik weet dat veel mensen dat een fijn gevoel vinden maar ik zelf vind het niks en heb al vrij dikke lippen van mezelf.

De gloss is wel mooi naturel en bevat kleine subtiele glittertjes.

Full size €14,00

En er zit als cadeautje een sample van de parfum ‘Womanity’ van Thierry Mugler bij. Ik vind de geur lekker maar best een beetje zwaar. Echt een beetje een typische parfumwal maar wel lekker fruitig.

Laat me weten of je de updates over Glossybox leuk vind of dat je het eventueel liever in een filmpje ziet.

28 Comments

28 Comments on Glossybox februari

 1. Bellachique
  28 februari 2012 at 06:21 (9 jaar ago)

  Leuk dat je ambassador bent van Glossybox. De parfum van Thierry Mugler heb ik ook in een sample en hij ruikt echt heel erg apart. Mijn kat is erop gaan liggen en rook er echt daaagen naar, lol.

  Beantwoorden
 2. MySuperSweetLife
  28 februari 2012 at 06:45 (9 jaar ago)

  Wat houd het in als je naast dat je lid bent ambassador bent?

  Ik vind de Glossybox erg leuk, hij heeft deze maand ook weer een hele leuke inhoud!

  Liefs

  Beantwoorden
  • Sanne
   28 februari 2012 at 15:29 (9 jaar ago)

   Dat je de box eerder thuis krijgt en ook uitgenodigd kan worden voor events.

   Beantwoorden
 3. Vera
  28 februari 2012 at 07:04 (9 jaar ago)

  Ik vind het leuke producten deze maand :)

  Beantwoorden
 4. Sandra
  28 februari 2012 at 07:40 (9 jaar ago)

  echt mooie producten allemaal! en die lipgloss wauw =)

  Beantwoorden
 5. Paola
  28 februari 2012 at 07:43 (9 jaar ago)

  Ik vind de producten die erin zitten niet zo.. Ik ben alleen benieuwd naar de primer..

  Beantwoorden
 6. Alyssa
  28 februari 2012 at 08:31 (9 jaar ago)

  Dit was mijn eerste Glossybox en ik vond het op zich wel leuk :) alleen jammer dat ik een blauw oogpotlood had, aangezien ik daar niet zo veel me doe.

  Beantwoorden
 7. HollandaBeauty
  28 februari 2012 at 09:08 (9 jaar ago)

  Mooie box, ik heb de box met EOS lipbalsem en een extra creme ipv oogpotlood en lipgloss. Ik blijf voorlopig lid leuk concept

  Beantwoorden
 8. Sanne
  28 februari 2012 at 09:11 (9 jaar ago)

  Dit was mijn derde glossy box, ik had wel een EOS balm i.p.v. en oogpotlood en lipgloss. Maar de box viel me best tegen, bij mij zaten er (weer) twee gezichtscremes in. Ik vind het een leuk idee en het is leuk om iedere maand je ‘cadeautje’ uit te pakken maar ik heb toch maar mijn abonnement opgezegd.

  Beantwoorden
 9. Yara
  28 februari 2012 at 09:32 (9 jaar ago)

  Ziet er wel goed uit hoor! :) Ik heb nog steeds geen glossybox, maar ik twijfel elke maand wel erover.

  Beantwoorden
 10. Tim
  28 februari 2012 at 09:39 (9 jaar ago)

  Ik denk dat er zo’n lang uiteinde aan het potloodje zit zodat je hem helemaal op kunt gebruiken. Normaal gesproken moet je toch wel een heel stuk weggooien :)

  Ben erg benieuwd naar de primer!

  Beantwoorden
 11. Cherel
  28 februari 2012 at 10:11 (9 jaar ago)

  De producten zien er goed uit!

  Beantwoorden
 12. Emily
  28 februari 2012 at 10:47 (9 jaar ago)

  Dat lange uiteinde bij het potloodje is ervoor dat je hem helemaal op kunt maken. Normaal hou je namelijk zo’n klein stompje over waar je niks mee kan.

  Beantwoorden
  • Sanne
   28 februari 2012 at 15:30 (9 jaar ago)

   Maar hoe slijp je die harde zilveren verpakking dan :p

   Beantwoorden
 13. Monique
  28 februari 2012 at 11:22 (9 jaar ago)

  Ook een leuke box! ik heb twee andere producten gekregen waar ik ook erg blij mee ben! vooral met de eos lipbalm

  Beantwoorden
 14. xx_Patries_xx
  28 februari 2012 at 13:41 (9 jaar ago)

  leuk hoor dat je ambassador bent geworden… glossybox verveeld me eigenlijk wel ;) maar lees het maar op bepaalde blogs de rest skip ik gewoon

  Beantwoorden
 15. Yvonne
  28 februari 2012 at 15:21 (9 jaar ago)

  Dat lange uiteinde aan de Eyeko eyeliner heeft wel een functie;
  Als je potloodje bijna op is kun je het bijna niet meer vasthouden enz. Maar hiermee kan dat wel, omdat het een lang uiteinde heeft kun je hem makkelijk vasthouden, en kun je hem gebruiken tot het potloodje op is ;)

  Beantwoorden
  • Sanne
   28 februari 2012 at 15:32 (9 jaar ago)

   Rare logica, op deze manier is het potloodje veel korter

   Beantwoorden
 16. Nikki
  28 februari 2012 at 16:00 (9 jaar ago)

  Bij een normaal potloodje heb je er als hij bijna op is niks meer aan want je kunt hem niet fatsoenlijk vasthouden. Maar bij dit potloodje kan dat wel want als je nog een klein stukje over hebt (van het zwarte deel) kan je het nog wel vasthouden bij dat zilveren. maar dat zilveren is geen potlood..
  haha lange uitleg xd.

  Beantwoorden
 17. Joyce
  28 februari 2012 at 16:17 (9 jaar ago)

  dit is serieus al de 100ste glossybox van februari die ik zie, maar blijft leuk om te zien!

  Beantwoorden
 18. Cynthiiaa
  28 februari 2012 at 18:10 (9 jaar ago)

  Het lijkt leuk hoe iemand een Glossybox uitpakt, zo anders weer. :) Mooie producten zitten erin, gorgeous.

  Beantwoorden
 19. beauties
  28 februari 2012 at 22:35 (9 jaar ago)

  de primer en de shiseido interesseren mij het meest :)

  Beantwoorden
 20. Denice
  29 februari 2012 at 08:37 (9 jaar ago)

  Ik heb ze liever in een filmpje :$

  Maar zitten leuke spullen bij!

  Beantwoorden
 21. Melanie
  4 maart 2012 at 12:03 (9 jaar ago)

  Denk niet dat je die kan of moet slijpen, maar als je een normaal potloodje hebt, hou je een stompje over en kun je er niks meer mee en gooi je in principe een deel van het potlood weg. Nu kun je het potloodje tot het einde gebruiken, je kunt nu tot het einde slijpen.

  Beantwoorden
 22. Melanie
  4 maart 2012 at 12:04 (9 jaar ago)

  Ik twijfel elke maand of ik ook een abbonnement zal nemen op de glossybox, maar als ik nu de box zie, lijkt het wel of het steeds minder leuk word… Dus ik blijf twijfelen

  Beantwoorden
 23. Zarina
  4 maart 2012 at 17:09 (9 jaar ago)

  Ik ben niet echt een fan van de Glossybox… Ik vind de producten die er in zitten niet echt iets voor mij. Ik kan dan beter het geld besparen en een product kopen waarvan ik zeker weet dat ik het ga gebruiken en dat ik er plezier aan heb.

  Beantwoorden
 24. Djaja
  3 juli 2012 at 17:42 (9 jaar ago)

  @Sanne,

  Hey, hoe word je ambassador?
  trouwens superleuke inhoud!

  Liefs,

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>