Stop pesten op internet!

| Sanne's Life, Videos

83 Comments

83 Comments on Stop pesten op internet!

 1. gulsum
  13 maart 2012 at 19:03 (9 jaar ago)

  ik ben het met je eens ze moeten gewoon ophouden dat is echt niet leuk

  Beantwoorden
 2. gulsum
  13 maart 2012 at 19:06 (9 jaar ago)

  oh ja, je maakt ook leuke filmpjes ga er mee door net als What a Battle en shoplog enz. liefs gulsum(L)

  Beantwoorden
 3. Joyce
  13 maart 2012 at 19:09 (9 jaar ago)

  lijkt me ontzettend verschrikkelijk, heel goed dat je dit zo laat weten en dat je je niet laat kennen. Ik vind het echt falend dat mensen zo reageren & ik heb echt respect voor je. Succes ermee, het komt wel goed :)

  Beantwoorden
 4. Eefje
  13 maart 2012 at 19:10 (9 jaar ago)

  Wie nu zelfs nog na deze video haat reacties plaatst is gewoon gek in zn kop!
  Succes er mee

  Beantwoorden
 5. Bellachique
  13 maart 2012 at 19:12 (9 jaar ago)

  Ik vind het schrijnend hoe mensen zo grof kunnen zijn op internet, het kan me echt soms hard raken. En dan heb ik het niet eens over opmerkingen die naar mij gericht zijn, want dat heb ik gelukkig nog niet gehad, maar zeker bij You tube lees ik het vaak bij you tubers die ik zo graag volg en dan word ik er soms echt niet goed van. Laat je idd niet kennen, volgens mij scheelt er serieus wat met zo’n mensen!

  Beantwoorden
 6. Naomi
  13 maart 2012 at 19:15 (9 jaar ago)

  You go girl! :)

  Beantwoorden
 7. ann
  13 maart 2012 at 19:15 (9 jaar ago)

  ze moeten gewoon die mensen verbieden om op internet nog te gaan, een internet verbod.

  Beantwoorden
 8. Annemarie
  13 maart 2012 at 19:17 (9 jaar ago)

  Echt niet normaal dat mensen dat soort dingen zeggen.. Ik snap wel dat je het helemaal gehad hebt.
  En dat gezeur over dat je Teske na doet, mag inderdaad ook wel eens afgelopen zijn. Jij bent leuk, Teske is leuk, jullie vinden hetzelfde leuk. PUNT.
  Ik moet zeggen dat ik juist heel veel respect voor je heb, dat je deze kant ook gewoon laat zien. En dat je je niet blijer voor gaat doen dan dat je je op dit moment doet.

  Beantwoorden
 9. Joëlle
  13 maart 2012 at 19:18 (9 jaar ago)

  Ik vind die haters echt stom want ze zijn zelf vaak nog veel gekker in hun kop als iederander waarvan ze zeggen dat ze gek dom of een “hele erge ziekte” hoer zijn enz. Ik vind je gewoon heel stoer en ik zie je echt een beetje als voorbeeld. En de jongen die je heeft verlaten heeft nu al spijt denk ik want hij is jou nu kwijt
  Xxxxx
  Joëlle

  Beantwoorden
 10. femketje
  13 maart 2012 at 19:29 (9 jaar ago)

  screw al die negatieve lijpe mensen.. ik (en naast mij nog veeeeeeeeeeeel anderen) vind je video’s wel leuk en gezellig en nog meer leuke dingen… er zullen altijd assholes zijn; negeren die bastards :3

  we love you anyways!

  Beantwoorden
 11. Jo-Anne
  13 maart 2012 at 19:31 (9 jaar ago)

  Ik baal dat jij je kut voelt. Omdat ik juist vind dat mensen zoals jij het meeste geluk en voorspoed verdienen. Niet per se om de dingen die je hebt meegemaakt (al zijn die kut) maar omdat je eerlijk en oprecht bent, en dat ervaar ik als een zeldzaam iets. Be proud of yourself gurrrrl!

  Beantwoorden
 12. Rani
  13 maart 2012 at 19:32 (9 jaar ago)

  YOU GO GIRL !! laten we die kutreacties stoppen en een beetje lief zijn voor elkaar !
  Ik kom niet naar the gathering maar ik geef je wel een telephatische knuffel ;)
  X.

  Beantwoorden
 13. Miranda
  13 maart 2012 at 19:39 (9 jaar ago)

  Hi!

  Normaal reageer ik nooit, maar nu wil toch een keer reageren. Ik vind ten eerste dat je echt niet op Teske lijkt, ik volg allebei de blogs al een hele tijd. Je hebt echt een leuke eigen persoonlijkheid! Goed dat je nu je hart even hebt kunnen luchten. Ik hoop echt dat er iets wordt verzonnen waardoor dit soort reacties niet meer kunnen worden gestuurd. En ik hoop dat je nog lang filmpjes blijft maken :)!

  Liefs :)

  Beantwoorden
 14. Minke Oenema
  13 maart 2012 at 19:46 (9 jaar ago)

  Jeetje zeg! Wat belachelijk, dat zulke mensen überhaupt nog bestaan! Die moeten echt bestraft worden. Ga toch lekker haten op jezelf zeg! En ik vind je filmpjes wel leuk, en je lijkt helemaal niet op Teske!

  Beantwoorden
 15. Sandra
  13 maart 2012 at 19:52 (9 jaar ago)

  je bent geweldig! Mensen zijn gewoon jaloers, je maakt geweldige filmpjes. En die reacties zijn echt belachelijk. Er zijn zat mensen (net zoals ik) die zoals jou willen zijn. Onwijs goed met make-up en een prachtige website en ook nog eens geweldige filmpjes kunnen maken!
  Vind het echt knap dat je dit zo deelt! Sterkte meid, en denk eraan er zijn veel meer mensen die je onwijs lief & leuk vinden. Kijk maar naar al die lieve reacties hierboven!

  xxxx Sandra

  Beantwoorden
 16. Cynthiiaa
  13 maart 2012 at 20:19 (9 jaar ago)

  NOH. Zonder jou missen we, althans ik mis dan een deel van WAB! Je moet haters zien als mensen die je echt waarderen, ze nemen de moeite om je helemaal af te zeiken. Stiekem gaan ze dood van de jaloezie en willen ze de aandacht van je, want in hun ogen ben je echt AMAZING. En als je het zegt, gaan de ze ontkenningsfase in. :’) Kick ze gewoon, bannen en oprottuuuh. Waarom zou je dat besmette soort op een geweldig filmpje waar veel moeite en liefde is ingestopt laten staan? Ik vind dat je het goed doet, so keep up the good work!

  Beantwoorden
 17. kimberly
  13 maart 2012 at 20:26 (9 jaar ago)

  Man toch, kan je die mensen niet bannen? Weet je dat daar mensen zelfmoord voor pelgen!! Doe eens gewoon met je kritiek geven!

  Sanne ik bekijk je hoe je bent en respecteer je zoals je bent ;)

  Beantwoorden
 18. Demi
  13 maart 2012 at 20:28 (9 jaar ago)

  ik vind het echt heel erg voor je Sanne! je bent het leven echt wel waard, je bent echt een topwijf!

  ik hoop dat je snel overal weer overheen komt!

  je bent geen copy-cat, ik hoop zo dat je niet door die vervelende comments mega-depressief word..

  sterkte in deze moeilijke tijd, ook met je vriend! <33

  liefss <33

  Beantwoorden
 19. Inge
  13 maart 2012 at 20:32 (9 jaar ago)

  Ik zou echt bijna ook zaterdag komen om je een knuffel te geven. Ik vind je filmpje heel goed, heel knap dat je het gewoon allemaal vertelt en zegt. Het is echt heel rot wat er nu allemaal gebeurt, en ook nog eens op een moment dat je je al niet goed voelt. Ik hoop natuurlijk dat er geen negatieve reacties meer komen op je filmpjes (of wat of waar dan ook) maar dat zal wel niet, ik hoop daarom ook echt dat je het kan negeren en dat het je niet teveel raakt in het vervolg. Weet in ieder geval dat er veel meer mensen zijn die jou leuk vinden dan die rot reacties achter laten. Sowieso, kennelijk zijn ze gewoon jaloers. En ze hebben wel naar jouw filmpje gekeken, blijkbaar. Het is HUN tijdsverspilling, en hopelijk verspil jij je tijd niet meer aan hen :) Echt goed dat je vraagt aan iedereen om niet meer in te gaan op die vervelende reacties, dat zou ook veel schelen. Als ze genegeerd worden verveelt het snel.
  Dus, succes, sterkte, veel plezier! <3

  Beantwoorden
 20. Eva
  13 maart 2012 at 20:38 (9 jaar ago)

  Ik snap dat soort menesn niet…. want je bent namelijk een prachtig meisje, van binnen en van buiten.
  Ook vind ik dat jij, je het minst ‘fake’ gedraagt van alle youtubers. je komt juist super leuk en gezellig over!
  Heel veel sterkte en liefs <3
  x

  Beantwoorden
 21. xx_Patries_xx
  13 maart 2012 at 20:41 (9 jaar ago)

  heel sterk filmpje meis, ik snap zoeizo niet dat mensen het woord K kunnen gebruiken.. sommige hebben gewoon verder geen leven! je bent een mooie lieve meid en als ze dat neit zien moeten ze ook niet naar je filmpjes kijken

  Beantwoorden
 22. DD
  13 maart 2012 at 20:44 (9 jaar ago)

  Kippenvel. Eerlijk en oprecht. Dat is wat jouw bijzonder maakt. Lekker doorgaan met je vlogs. jij bent leuk. screw them bastards!

  Beantwoorden
 23. tam
  13 maart 2012 at 20:47 (9 jaar ago)

  Hoi meis,

  Ik vind het erg rot voor je, pesten is pesten en dat ik vreselijk.
  Op youtube lees ik ook geen comments want mijn tenen gaan er krom van staan.
  Paar dagen geleden zag ik in mijn mailbox FU vol geschreven stond, had iemand op mijn kanaal dit geschreven. Kijk ik op haar kanaal heeft ze zelf een anti pest film gemaakt maar zit mij zomaar uit te schelden. Hoe simpel en stom dit is, het zit nog steeds in mijn hoofd, waarom? waarom zet iemand zo op mijn kanaal dat? Dus laat staan wat jij over je heen krijgt.

  Stuur je een dikke virtuele knuffel, ik kijk graag naar je vlogjes en vind dat je jezelf bent en ik wens je hele fijne tijden toe en zo snel mogelijk hihih
  x

  Beantwoorden
 24. Jessica
  13 maart 2012 at 20:55 (9 jaar ago)

  Lieverd, maak je niet te druk,
  je bent goed zoals je bent, want je blijft gewoon altijd jezelf.
  al die mensen durven dat niet, dus ze moeten gewoon niet zeiken.

  Beantwoorden
 25. Chantal
  13 maart 2012 at 21:01 (9 jaar ago)

  Belachelijk dat mensen zulke comments plaatsen, het is toch niet normaal meer. Lekker makkelijk inderdaad, vanachter je computer mensen zo uitschelden, echt té laf. Probeer je er zo min mogelijk van aan te trekken, het zijn die idioten echt niet waard.

  Beantwoorden
 26. Kirsten
  13 maart 2012 at 21:08 (9 jaar ago)

  Ik reageer bijna nooit, maar ik moet hier toch even wat kwijt…

  Ik snap enigzins hoe je je voelt…misschien niet met youtube, maar ik ben ook jaren gepest en uitgescholden, waarna ik depressief raakte en zelfs aan zelfdoding dacht… Laat dit je asjeblieft niet zover down krijgen dat je er niet meer uitkomt. Je bent een geweldig, maf persoon die leuke artikelen en filmpjes maakt.

  Hoe moeilijk het ook is probeer je af te sluiten voor de negatieve comments en let alleen op de positieve

  Beantwoorden
 27. Anouscka
  13 maart 2012 at 21:09 (9 jaar ago)

  Ik vind je echt een superleuke meid! :D En je verdient het echt niet om zulke reacties te krijgen!

  Liefs

  Beantwoorden
 28. Sabine
  13 maart 2012 at 21:27 (9 jaar ago)

  Behalve wat alle andere mensen ook al zeggen ook: Veel sterkte met je liefdesverdriet, ik weet hoe pijnlijk het kan zijn (al na veel korter dan 3,5 jaar), een hele dikke internetknuffel! ;)

  Beantwoorden
 29. Delphine
  13 maart 2012 at 21:41 (9 jaar ago)

  Sanne, Sanne , Sanne… KOP OP!
  Ik begrijp wat je bedoelt met die reacties en hetgeen ze veroorzaken bij de persoon zelf. Ik kan je jammer genoeg niet vertellen dat je het je niet moet aantrekken want dat kan ik zelf niet.
  Vroeger werd ik in real life ook gepest en ook via internet in zoverre dat iemand ooit zei dat mijn kinderen voor mijn ogen mochten sterven. Het raakt een mens echt zo ookal denk je in jezelf van ‘ja die wil gewoon stoer zijn en hij wil aandacht ofzo’. Toch raakt het je zo diep en raak je echt in de put. Laat je omringen met positieve zaken of neem is afstand van al het negatieve zodat je nu, in je moeilijke periode, alles eens op een rijtje kan zetten en je er weer sterker uit komt. Soms moet je gewoon is lekker egoïstisch aan jezelf denken en wat goed is voor jou!

  Ik vind het heel jammer dat zaken zoals internet zoveel levens van kinderen en volwassenen kapot kan maken, mensen plegen zelfmoord of hebben suïcide gedachten doordat andere zich amuseren in het stoerdoen op internet. Het is gewoon echt zielig. ikzelf heb ook ver gezeten door gepest geweest te zijn en hadden die mensen toen maar geweten hoe diep ik zat. misschien heeft zo’n video’s als deze wel een goed effect, zo weten die haters wat ze je eigenlijk aandoen met hun domme reacties. laat ze maar zien hoe het je kwetst, dan zullen ze eens weten waarmee ze bezig zijn! Ik vind het namelijk heel leuk dat je je toont zoals je bent met zowel je positieve kanten als je gebreken, niemand wil zo een happy mens dat altijd positief denkt, daar word je na een tijdje ook gek van.

  Lieve groetjes vanuit Belgie en hou je sterk, je bent echt geweldig zoals je bent Sanne!

  Beantwoorden
 30. Anouk
  13 maart 2012 at 22:04 (9 jaar ago)

  Lieve Sanne kop op!! Ik zeg t nu tegen jou terwijl ik t ook tegen mezelf moet zeggen zit momenteel ook niet lekker in mijn vel.
  Ik maak t ook mee dat ik de grond in getrapt word en heb de laatste tijd ook steeds meer het gevoel niets waard te zijn.
  Maar om op jou ff terug te komen ik snap niet dat mensen dat kunnen doen.
  Dat ze niet begrijpen dat je iemand op deze manier ook pijn kan doen en de grond in kan trappen.
  S6 meid ik hoop heel hard dat dit gaat stoppen.
  Goed dat je een filmpje hebt opgenomen en mensen mogen ook zien dat t je pijn doet en verdriet dat geeft niks.
  Dikke X Anouk

  Beantwoorden
 31. Lutine
  13 maart 2012 at 22:13 (9 jaar ago)

  hoi lieve sanne,

  ik volg je blog nu al best lang en ik kijk je filmpjes altijd met heel veel plezier, juist omdat je zo bijzonder en uniek bent, niemand mag je aan het twijfelen brengen daarvan, je bent juist een voorbeeld voor mij, omdat je zo lekker jezelf kan zijn in je filmpjes.
  Ik wou dat ik vlak bij je woonde, dan kwam ik persoonlijk naar je toe om je een knuffel te geven, ookal ken jij me niet. En ik wou dat ik naar de youtube gathering kwam om je te ontmoeten, maar ik kan die dag niet.
  Ik vind je super en ik blijf je nog heel lang volgen.
  Sterkte met alles, every little thing is gonna be allright!

  Dikke kus.

  Beantwoorden
 32. Dewy
  13 maart 2012 at 22:33 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Ik reageer nooit op je reacties maar volg je website al best lang en ik kon het echt niet laten op deze mooie video een reactie achter te laten.
  Blijf a.u.b. jezelf, je bent hartstikke mooi en lief (ik ken je natuurlijk niet, maar zo kom je wel over in je video’s)je durft je zelf bloot te geven, dat is iets waar veel mensen nog iets van kunnen leren, je hoeft voor niemand niet te veranderen en ookal heb ik nu makkelijk praten, probeer ze te laten gaan.. DIE mensen zijn het echt echt niet waard! Stelletje achterlijke zelfs, dat durven ze wel achter hun computer.
  Ik wil je ook nog heel veel sterkte toe wensen in de situatie waar je je nu in verkeerd, 3.5 jaar is een hele lange tijd. Je komt er wel weer boven op, geef het wat tijd zoals je zelf al zegt is het een proces waar je door heen moet.

  Beantwoorden
 33. bianca
  13 maart 2012 at 22:58 (9 jaar ago)

  sanne ik vind het heel moedig dat je dit filmpje heb gemaakt en vind het super rot voor je wat bezield zulke mensen het is je hobby jou ding en dat moeten zulke mensen dan verpesten , ik kan wel zeggen ze zijn het niet waar maar het raakt je toch !

  ik vind je site je filmpjes echt super leuk en je moet er echt mee door gaan .

  komt goed meissie
  liefsx

  Beantwoorden
 34. Mirjam
  13 maart 2012 at 23:11 (9 jaar ago)

  Dit verdien je niet Sanne. Ik snap echt niet dat er mensen bestaan die iemand zo rot kunnen laten voelen. Je hebt dan inderdaad geen gevoel, het is gewoon hartstikke laf. Kan je ze niet op 1 of andere manier bannen zodat ze geen reacties achter kunnen laten? Youtube zou er iets aan moeten doen.

  Lieve Sanne, nogmaals, dit verdien je niet. Je bent een superleuke en lieve meid met gevoel voor humor. Ik vind het altijd weer leuk om je filmpjes te bekijken, ik hoop ook echt dat je door blijft gaan, al snap ik heel goed dat de lol er nu even goed van af is. Heel veel respect dat je dit filmpje aan ons laat zien, wat dat ben jij Sanne, eerlijk en je durft je zelf bloot te geven. That’s the spirit!

  Ik hoop dat je je door alle reacties wat beter gaat voelen ondanks alles. Sterkte meid. We love you! <3

  Beantwoorden
 35. Kimberly
  13 maart 2012 at 23:34 (9 jaar ago)

  Bah ik heb zo’n hekel aan dat soort mensen he… Van die levenloze mensen die de hele dag achter hun computer zitten om mensen maar de grond in te stampen.. En helaas ken ik ook mensen die in het echte leven zo zijn (een van mijn docenten die stampt je vrolijk de grond in als je zelf keer tevreden bent over je eigen gemaakte foto’s). Meid, je moet er ff doorheen maar het gaat helemaal goedkomen! Negeer ze maar lekker enzo en laat ze lekker levenloos commenten.. Kan je Youtube gebruikers trouwens niet rapporteren, volgens mij kan dat wel…

  Anyway ik moest soms lachen door je opmerkingen of acties in het filmpje ^^ kan sarcasme wel waarderen haha

  Beantwoorden
 36. Wendy
  14 maart 2012 at 00:28 (9 jaar ago)

  Ik plaats normaal nooit berichtjes bij blogs, vlogs… maar vind dat je wel een hart onder je riem kan gebruiken. Geloof in jezelf, en middelvinger naar iedereen die je naar beneden wilt halen om zichzelf een beter gevoel te geven. Stiekem zijn ze jaloers! Succes.

  Beantwoorden
 37. pien
  14 maart 2012 at 09:38 (9 jaar ago)

  lieve Sanne
  Ik kijk iedere dag op deze site maar eigenlijk laat ik nooit een berichtje achter.
  Vandaag dus wel omdat ik echt het idee heb dat het gewoon even móet!
  Ik vind je altijd een leuke spontane meid die echt zichzelf is….daarom blijf ik hier terug komen.
  Als ik je filmpje kijk, word ik er bijna verdrietig van…Waarom doen mensen dat?
  Het is onvoorstelbaar….waarom he…???Als je een filmpje niet leuk vindt; dan klik je m gewoon weg!
  ….Take care!

  Beantwoorden
 38. Bayla
  14 maart 2012 at 09:55 (9 jaar ago)

  Je bent prachtig, lief, grappig, een beetje gek en gewoon een hele leuke meid!!!! En dat is alleen nog maar wat ik aan de buitenkant kan zien, volgens mij is de binnenkant nog mooier…………;]
  Een virtuele knuffel voor jou (**)

  Beantwoorden
 39. Nancy
  14 maart 2012 at 12:28 (9 jaar ago)

  Echt erg dat het zover komt dat je dit filmpje hebt gemaakt!
  Zielig dat mensen hun problemen op iemand op internet afreageren die ze niet eens kennen..
  Je kunt het Sanne! Jij staat zooooo ver boven hun ;)

  Beantwoorden
 40. Danielle
  14 maart 2012 at 12:38 (9 jaar ago)

  Pff lastig dit. Om nou te zeggen dat je er niks van aan moet trekken, lukt natuurlijk ook niet. Veel succes meid met alles!

  Beantwoorden
 41. Cherel
  14 maart 2012 at 12:50 (9 jaar ago)

  Dit gaat echt te ver… Er is meer mis met de mensen die zulke dingen zeggen dan met jou!!
  That’s all i have to say!

  Beantwoorden
 42. Dorien
  14 maart 2012 at 13:43 (9 jaar ago)

  ik wil jou zo hard knuffelen!

  Beantwoorden
 43. sabrina
  14 maart 2012 at 15:57 (9 jaar ago)

  dit filmpje raakt me echt heel erg
  dat mensen zo konden doen wist ik maar toch raakt het mij
  om zo iemand te zien , en sanne je moet je zelf blijven niet veranderen ,
  en zoals voor een trein springen , doe het niet!.
  anders kom ik persoonlijk naar je toe om je te stoppen !,
  dat doe ik echt!,.
  sanne je bent een speciaal iemand en jij mag er wezen!,.

  xxxx

  Beantwoorden
 44. cill
  14 maart 2012 at 16:04 (9 jaar ago)

  Sanne wat een lelijke bril joh hee!
  nee grapje:$, haha nee super dat je je zo open uite je hebt het recht erop en laat mensen lullen want zelf snappen ze er niks van! je leeft maar 1 x dus geniet doe lekker gek en geniet van vrienden famieli vrindinnetjes enjoy het! laat mensen praten ik ben idd een paar keer voor je op gekomen maar soms dan moet je mensen gewoon laten haten want dat is wat ze willen bereiken keer je rug naar hun toe en laat hun lekker gaan als hun daar blij van worden haha beetje kansloos maargoed laat het! en je weet het he kop omhoog en gan met die banan! Jeahh pease out en speciaal voor sanne:) xx

  Beantwoorden
 45. Anneke
  14 maart 2012 at 16:40 (9 jaar ago)

  Hee Sanne,

  Maak je niet te druk om mensen die je belachelijk maken en zeggen dat je mensen nadoet. Jij bent juist een meisje die haar eigen ding doet, je ziet er anders uit, en lijkt al helemaal niet op Teske. als je dat deed dan leek je wel meer op haar. Jij bent juist een meid die haar eigen ding doet, en iedereen koopt tegenwoordig dezelfde shit, omdat we geen 100 verschillende drogisterijen en leuke winkels hebben. Sanne, je bent een toffe meid, jammer dat het uit is tussen jou en je vriend, maar probeer er ‘t positieve van in te zien.

  Liefs,

  Anneke

  Beantwoorden
 46. Conny
  14 maart 2012 at 18:38 (9 jaar ago)

  wow dat is helemaal niet leuk voor je.
  ik kijk er altijd naat uit naar je filmpjes .
  kan altijd vreeslijk om je lachen.
  ik vindt je wel een hel leuke meid en linda ook.
  en je doet geen ander na.
  jij bent jij.
  en het doet mijn pijn als ik dit zie of lees .
  de tranen schieten in me ogen.
  ik kan niet komen zaterdag.
  maar deze heeeeeeeeeeeeele dikke knuffel van mij.

  Beantwoorden
 47. Anniek
  14 maart 2012 at 19:06 (9 jaar ago)

  Oke, normaal reageer ik nauwelijks maar ik wilde toch even zeggen:
  Sanne, ik bewonder je om wie jij bent.
  Ik vind niet dat je Teske nadoet of wat dan ook, je hebt gewoon je eigen stijl, je eigen karakter en je eigen ‘ik’.
  Een paar maanden geleden bedacht ik me al dat ik je eigenlijk heel erg bewonder.
  Zelfs met alle tegenslagen en alle shit in je leven zoek je altijd een manier om positief te blijven en dat is een eigenschap waarvan ik zou willen dat ik die had.
  Ik snap dat je nu in een dip zit, ik weet niet waarom je zoveel ‘haters’ aantrekt. Maar je verdient het zeker niet.
  Dit zijn gewoon mensen zonder leven, die met zichzelf in de knoop zitten en dan een makkelijke manier zoeken om zich beter te voelen dan anderen.
  En dan is YouTube een target waar je effe ‘kankerhoer’ zet en dan een dan een instant-gevoel van “Oh men, ik ben zo stoer’ krijgt, zonder te beseffen hoeveel pijn je mensen daarmee doet.
  Ik hoop dat alle negativiteit die je nu beleeft je niet tegenhoudt om filmpjes te maken, desnoods zet je de filmpjes alleen op WaB?
  Ik wilde gewoon even kwijt: Don’t let it get the best of you!

  X

  Beantwoorden
 48. Lisa
  14 maart 2012 at 20:34 (9 jaar ago)

  Hej Sanne,

  Ik kijk af en toe naar je blog, maar laat nooit een reactie achter (sorry daarvoor)
  maar nu wou ik toch wat kwijt…
  Laat je niet doen door die negatieve reacties, want er zijn veel meer mensen die je graag hebben.
  Je bent zo een leuke meid! En zo spontaan en oprecht jezelf
  Je filmpjes maken altijd mijn dag goed:)

  x.

  Beantwoorden
 49. Conny
  14 maart 2012 at 20:48 (9 jaar ago)

  @Conny, ps begrijp me niet verkeert.
  sta achter you.
  werd vroeger ook altijd gepest en dat is echt niet leuk.
  ben nooit voor me zelf opgekomen.
  en jij doet dat wel.
  daar heb ik heel veel respect voor.

  Beantwoorden
 50. vivian
  14 maart 2012 at 21:28 (9 jaar ago)

  wauw gaat echt te ver dit, ik vind jou zo een mooi meisje, en ikben serieus echt jaloers op jouvolle lippen, jou gladde huid die altijd zo lijkt te stralen, en jou lach zou ik een moord voor plegen. ik zeg dit niet om je beter te laten voelen, ik vind dit al sinds k de eerste keer een video van je heb gezien. hou alsjeblieft je kop boven water. ik gun jou echt positieve reacties, en ik vind het echt zo zozozozozoozozozozozoz jammer dat het uit is met je vriend wowow.
  ik ga niet zeggen trek je er niets van aan, want k snap dat je dat wel doet, want tegen mij word ook gezegd dat ik lelijk ben, mij lukt het iniedergeval niet om er me niets van aan te trekken hahaha.
  iniedergeval, ik hoop echt dat alles goed met je kom.
  k denk aan je xo

  Beantwoorden
 51. Bianca
  14 maart 2012 at 22:04 (9 jaar ago)

  Ik vind het heel erg tof van je en sterk dat je dit filmpje opgenomen hebt en toch maar weer op internet heb gezet! Want idd zoals je zei ze kunnen je er nog harder op pakken. Maar ik hoop dat ze nu bij zichzelf denken van oke dit gaat tever, want ik gun je dit niet. Ik gun dit niemand. En die reacties die zijn zo verschrikkelijk lomp eigenlijk, dat kan gewoon echt niet! Ik hoop dat je niet stopt met filmpjes en dat je jezelf blijft motiveren om weer filmpjes te maken want je hebt een hele eigen style en je bent uniek!

  Beantwoorden
 52. mine
  14 maart 2012 at 22:18 (9 jaar ago)

  HOI

  Ik wilde bijna altijd reactie achter laten, maar heb ik nooit gedaan. bij deze dan:)
  dit reactie is niet omdat ik je zielig vindt. Ik vind je juist heele sterke meid, en je doet het heel goed. beter dan die andere bloggers, dit zeg ik echt uit m,n hard. Jammer dat het uit is met je vriend. Dit is leven eenmaal. Je bent een mooie meid, en je bent nog jong, er komt vast een andere op je pad. IK HOOP DAT JE NOOIT GAAt STOPPEN MET BLOGGEN. (sorry voor het typ fouten) Veel suc6 met je you tube kanaal.

  Beantwoorden
 53. Jessica
  15 maart 2012 at 18:13 (9 jaar ago)

  Het is te nasty voor woorden dat er uberhaupt mensen dat soort achterlijke reacties durven achterlaten op youtube, k*nker is en blijft en ziekte en geen scheldwoord.
  Je bent eerlijk en geeft een goed voorbeeld naar iedereen op youtube en in het echte leven!
  Daar mag je best trots op zijn!
  En vooral niet stoppen met filmpjes maken, ze zijn zo leuk!

  Beantwoorden
 54. Meryam
  15 maart 2012 at 18:19 (9 jaar ago)

  Super goed dat je dit hebt gedaan! Ik was op de beautygloss aan het kijken en nadat het filmpje af was gelopen kwam deze er te staan en ik dacht nou laat ik eens kijken, en ik vind echt dat je hier iets goed mee hebt gedaan! En je bent totaal niet laf! Het is juist stoer om je zo iets te zeggen en een grens te trekken, lang niet iedereen durft dat! Ik wil binnen kort zelf ook gaan bloggen, en ik vind het super spannend en eng ook vanwege dit soort dingen, maar ik neem gewoon een voorbeeld aan jou en ga lekker door! Nogmaals goed dat je dit gedaan hebt!

  Beantwoorden
 55. Laila
  15 maart 2012 at 18:32 (9 jaar ago)

  Heeee!!!

  Wat stom allemaal!!
  Ik volg je blog en je youtube filmpjes altijd en vind het super leuk!
  Ennnnn ik vind je bril ook SUPER leuk!
  ennn wtf dat je teske nadoet??? mag je opeens geen dingen meer kopen die zij heeft ofzo echt dom!
  Gewoon blijven zoals je bent!
  Je maakt echt hele leuke filmpjes en die mensen die negatief reageren zijn gewoon dom!!

  XX

  Beantwoorden
 56. Jacomijn
  16 maart 2012 at 16:54 (9 jaar ago)

  Aah Sanne, schat: Je moet blij wezen met je leven, je bent echt zoo’n leuke meid!!
  En zulke lieve vrienden enzoow. Je hebt zo’n leuk koppie';)

  ECHT DOORGAAN MET VIDEO’S ZE ZIJN ZOOW VEAAT!!!
  Greaat girll <'33

  Liefszz♥

  Beantwoorden
 57. Marieke
  16 maart 2012 at 23:42 (9 jaar ago)

  Lieve Sanne, jij verdient dit allemaal niet. Laat ze barsten die sneue haters.
  Hele dikke knuffel en sterkte met alles!

  Beantwoorden
 58. Kelly
  18 maart 2012 at 18:41 (9 jaar ago)

  Trek je niks aan van die haters! Je bent altijd jezelf en daar heb ik respect voor. You go girlll.

  Beantwoorden
 59. Nanda
  19 maart 2012 at 13:14 (9 jaar ago)

  Meid, het is zo makkelijk als zielig figuurtje vanachter je computer anderen af te zeiken.
  Waarschijnlijk zijn dat mensen met een groot complex die geen leven hebben en zo dat een beetje proberen op te pimpen.

  Zulk ordinair gedrag doen alleen Tokkies en leeghoofden, een beetje volwassen mensen met een normaal IQ doen zulke dingen niet. En ik weet zeker dat zulk soort figuren in het echt hun strot niet durven open te trekken maar even wat gemene woorden intikken is lekker makkelijk. (en zo ontzettend laf)

  Beantwoorden
 60. Nanda
  19 maart 2012 at 13:23 (9 jaar ago)

  ennuh over iemand na doen. Mensen zijn niet uniek. helloooow…er zijn miljarden mensen!, dus iets hebben of zijn dat echt NIEMAND heeft of is…bestaat niet’.

  Je ziet er verdrietig uit, heb met je te doen.

  Beantwoorden
 61. Anoniem
  19 maart 2012 at 16:34 (9 jaar ago)

  Ik vind het wel erg storend hoeveel je scheldt in deze video

  Beantwoorden
  • Sanne
   19 maart 2012 at 16:44 (9 jaar ago)

   Ik? Ik heb de video nog eens bekeken en ik hoor mezelf geen een keer schelden. de enige die scheldt in dit filmpje is Alwin. Dus ik zou graag weten waar jij mij hoort schelden.

   Beantwoorden
 62. Nathalie
  19 maart 2012 at 20:08 (9 jaar ago)

  Respect voor dit filmpje Sanne! Het is ook echt om van achterover te vallen wat sommigen tegenwoordig durven schrijven…
  Ik ben zelf 24 en begrijp echt niet hoe het opeens in de afgelopen 5 jaar zo allemaal veranderd is. Ok, toen wij jonger waren was er nog maar net internet en was je gewoon helemaal blij aan het MSN-en (het ergste wat je dan eens stiekem deed was een stomme smiley verzenden of zo) :)
  Ik heb een beetje schrik hoe mijn kinderen laten zullen zijn… De eerste jaren ga ik zeker monitoren wat ze doen op internet (ja, wie me nou psycho vind hierdoor: mooi voor jullie, maar mijn kind gaat in elk geval niet zo’n kutkop worden) en ze goede waarden en normen meegeven.
  Youtube zou zulke mensen idd moeten bannen of nog beter: Hun ouders eens opbellen indien ze -18j zijn, dat zou pas lachen zijn. Eigenlijk erg dat je je zo moet verantwoorden tegen mensen die je niet eens echt kent! Tuurlijk ben je op jou leeftijd totaal niet bezig om “mensen na te doen” of “om er bij te horen”. Maar kennelijk begrijpen veel mensen dat niet jammer genoeg.

  Beantwoorden
  • Linda
   20 maart 2012 at 07:02 (9 jaar ago)

   O, dat is ook al schelden tegenwoordig? Wel vloeken ja, maar schelden vind ik dat niet hoor..

   Beantwoorden
  • Sanne
   20 maart 2012 at 07:43 (9 jaar ago)

   Schelden betekent iemand beledigen. Ik weet niet op wat voor manier ik daar iemand mee kan beledigen?

   Beantwoorden
 63. Anoniem
  19 maart 2012 at 23:02 (9 jaar ago)

  Ik denk dat je in de war bent met het dutch youtube gathering filmpje. Ik bedoelde het filmpje over stop pesten op het internet..

  Beantwoorden
  • Sanne
   20 maart 2012 at 07:41 (9 jaar ago)

   Oh sorry, daarmee was ik idd in de war. Daar heb je misschien gelijk in. Maar het is ook een filmpje waar ik mijn frustraties uit en in een normaal filmpje zou ik dus nooit schelden. Ik hoop dat je dat wel begrijpt.

   Beantwoorden
 64. Anoniem
  19 maart 2012 at 23:02 (9 jaar ago)

  @Sanne,

  Ik denk dat je in de war bent met het dutch youtube gathering filmpje. Ik bedoelde het filmpje over stop pesten op het internet..

  Beantwoorden
  • Linda
   20 maart 2012 at 07:02 (9 jaar ago)

   Daar scheld ze ook niet in? Ze geeft aan wat voor dingen anderen zeggen, dat zijn niet haar woorden?

   Beantwoorden
   • Sanne
    20 maart 2012 at 07:42 (9 jaar ago)

    Ik zeg volgens mij een paar keer dat ik t kut vind, ofzo. Dus nee, niet perse schelden maar ik ben misschien wat grof.

    Beantwoorden
 65. Anoniem
  20 maart 2012 at 08:45 (9 jaar ago)

  @Sanne,
  Ja dat bedoelde ik ook. Je zegt echt vaak kut, what te fuck, fuckking.. Misschien iets om op te letten. Zijn woorden die er snel insluipen, maar het staat nogal ordinair.

  Beantwoorden
 66. ess
  21 maart 2012 at 18:16 (9 jaar ago)

  youre so fuckin the best !!!!!!!!

  wat ik mooi aan je vind.

  -dat je je open stelt.
  -je hebt echt n mooi kleur haar
  -je hebt een mooi hoofd en ook wel schattig!!
  -je bent grappig
  -en je bent gewoon een super mens !!!

  BLIJF DOOR GAAN MET FILMPJES MAKEN !!!! XXXXXxxxxxxxXXX…

  en anders schakel je de reacties toch gewoon uit en dat ze dan maar op je site reacties moeten plaatsen.. ? (laat je niet down voelen door die domme wichten!)

  Beantwoorden
 67. ess
  21 maart 2012 at 18:18 (9 jaar ago)

  lol kut is toch niet echt schelden wat n aanstellers zeg wth…

  Beantwoorden
 68. elodie
  24 maart 2012 at 23:11 (9 jaar ago)

  he ik wilde even een tip geven om weer lekker in je vek te zitten
  zeg bijv tegen iemand dat die een mooie broek aan heeft bijv
  dan krijg je 9/10 keer superlieve reacties terug heeft me zelf ook heel erg geholpen .xx

  Beantwoorden
 69. tess
  25 maart 2012 at 12:59 (9 jaar ago)

  Ik reageer normaal eigenlijk niet, maar meid weet dat er ook heel veel lurpers zijn die meekijken en die je echt geweldig vinden!

  en ik weet niet echt zo goed wat ik moet zeggen maar ik vond dat ik hier toch even op moest reageren..

  liefs

  Beantwoorden
 70. rensa
  30 maart 2012 at 14:35 (9 jaar ago)

  @Anoniem, boeie, wtf dat is heel normaal en iedereen zegt het. Het is toch geen ziekte ofzo.

  Beantwoorden
 71. Jolein
  30 maart 2012 at 14:35 (9 jaar ago)

  waar kan ik je verjaardaghaul zien?

  Beantwoorden
 72. Anne-Mieke
  1 april 2012 at 17:14 (9 jaar ago)

  Dikke respect dat je dit filmpje hebt gemaakt. Het is niet makkelijk om je kwetsbaar op te stellen wanneer je je aangevallen voelt. Je moet maar zo denken; die mensen zijn waarschijnlijk heel ongelukkig, zijn onzeker en hebben geen vrienden, zodat ze maar hun zeeën van tijd gaan besteden aan zoiets achterlijks.. En komop, als je op zo’n manier je teleurstelling verwerkt omdat je Jolantes tieten niet hebt kunnen aanschouwen? Dan ben je echt wel triest!
  Blijf alsjeblieft doorgaan met filmpjes maken, ik kijk er met plezier naar!

  Xx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>