Nederlandse beauty’s

| Videos

Ondertussen worden we overspoeld met beautybloggers en Youtubers. En het is daarom erg lastig om er boven uit te blinken en veel bezoekers te trekken of abonnees te halen. Extra leuk dus om een paar Nederlandse beauty’s wat meer aandacht te geven en ze in het zonnetje te zetten.


Joyce is bekend als VideoPrettyBrilliant op Youtube en upload daar trouw elke week een video. Goed bezig! Haar video’s zijn lekker afwisselend; van favorieten tot reviews. Ze praat duidelijk, fijn en enthousiast en het is maar al te leuk om naar haar te kijken. Ik ben altijd gek op meiden die helemaal zichzelf zijn als de camera aan gaat. :) Ga vooral zo door, Joyce!


Dan een heel lief meisje Lara aka MakeupandMoredotNL. Ik heb Lara een paar weken terug voor het eerst ontmoet en ze kwam heel lief en leuk over. :) Ze is de laatste maand flink actief op Youtube, ze doet het leuk en moet er zeker mee door gaan. Vooral de ‘Boyfriend does my make up’ video is erg schattig! :D Go check her out.


Last but not least; Rebecca! Oftewel Brightestbeauty op Youtube. Rebecca is super goed in filmpjes opnemen en komt echt als haarzelf over. Ik vind het een heel mooi meisje. En ze moet zeker doorgaan met actief filmpjes uploaden. Ze is, net als ik, erg goed in lang kletsen en de filmpjes te lang maken, haha! Ook vind ik haar stijl erg tof. Wel zonde dat je de reacties uit hebt staan. Ook al snap ik dat, Youtube is niet altijd even gezellig. :)

Ga zeker even naar deze leuke meiden kijken en vergeet je niet te abonneren! :)

12 Comments

12 Comments on Nederlandse beauty’s

 1. Sandra
  7 juni 2012 at 07:20 (11 jaar ago)

  leuk artikel ik ga ze zeker volgen =)

  Beantwoorden
 2. Rebecca
  7 juni 2012 at 09:48 (11 jaar ago)

  WHUT, thanks Sanne! Super leuk dat ik erin sta! Hahaha en ja, ik moet echt wat aan de lengte doen he.. Pff.. Ik kan het nooit kort houden :’)

  Beantwoorden
 3. katrien
  7 juni 2012 at 11:23 (11 jaar ago)

  En ik heb weer 3 youtubers meer om te bekijken, dankjewel!

  Beantwoorden
 4. Joyce
  7 juni 2012 at 16:39 (11 jaar ago)

  Wat ontzettend leuk om hier verrast te worden met een shout-out, Sanne! : D Heel hartelijk bedankt, hartstikke lief! Stiekem vroeg ik me al af waar al die gezellige nieuwe Youtube abonnee’s vandaan kwamen, maar dit verklaart een hoop. Toen ik trouwens zag dat jij je van de week geabonneerd had, sprong ik stiekem een gat in de lucht. Ik blijf het gek vinden dat de ‘grotere Youtubers en bloggers’ die mij vroeger inspireerden opeens ook naar mijn video’s kijken. Ook fijn om een te horen dat ik duidelijk praat, aangezien velen op Youtube maar niks begrijpen van het Limburgse gebrabbel. Nogmaals bedankt Sanne, ik voel me vereerd! <3

  Beantwoorden
  • Sanne
   7 juni 2012 at 19:22 (11 jaar ago)

   Ahh super lief :D je verdient t ^^ Ah, ik vind t wel schattig en ik kijk ook altijd naar Esther/beautyfreak dus ik kan je prima verstaan hoor :D

   Beantwoorden
 5. lesjolieschoses
  7 juni 2012 at 17:17 (11 jaar ago)

  Heel leuk om andere bloggers in de verf te zetten. Ze verdienen het één voor één. Mocht ik ooit zo’n artikel maken, komen jullie er zeker en vast ook in :-)

  Liefs,
  Jolien

  Beantwoorden
 6. Loissje
  7 juni 2012 at 22:42 (11 jaar ago)

  Ik ben al geabboneert op de eerste en laatste vind hun filmpjes idd erg leuk :)
  Ik ga eens op het kanaal van Makeupandmoredotnl kijken :)

  Beantwoorden
 7. Joyce
  8 juni 2012 at 00:50 (11 jaar ago)

  @Tedje, Ahw, thanks Tedje! <3 Ik ben ook onwijs blij met jou als lezeres hoor!

  Beantwoorden
 8. Joyce
  8 juni 2012 at 00:51 (11 jaar ago)

  @Sanne, Esther heeft inderdaad hetzelfde Zuid-Limburgse accentje, wat we altijd een beetje moeten verbloemen om goed verstaanbaar te zijn. Trying hard! : D Nogmaals, heel erg bedankt, het was een ware verassing! <3

  Beantwoorden
 9. Evelien
  20 juni 2012 at 13:32 (11 jaar ago)

  Lief artikel :) zijn zeker lieve meiden!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>