BABY FOOD CHALLENGE ft. IKBENSASKE

| Sanne's Life, Videos


Samen met Saske proef ik heerlijk babyvoedsel.

7 Comments

7 Comments on BABY FOOD CHALLENGE ft. IKBENSASKE

 1. Nanda
  3 oktober 2012 at 08:45 (8 jaar ago)

  waarom eten jullie het koud? Koud eten is toch sowieso vies??

  Beantwoorden
 2. Angelique
  3 oktober 2012 at 11:57 (8 jaar ago)

  Moest zelf babyvoeding eten toen ik net aan mijn kaak geopereerd was en ook van alles geprobeerd en bij sommige potjes had ik echt zo iets; HOE kun je dat je kind voeren haha! En uberhaupt dat je kind dat lekker vind haha:P

  Beantwoorden
 3. Anna
  3 oktober 2012 at 21:31 (8 jaar ago)

  Haha, ja waarom ze het zo vies maken geen idee… Moedermelk schijnt ook heel vies te zijn, hahaha. Alles voor baby’s is volgens mij gewoon vies. xd Maar kun je niet beter gewoon verse wortels e.d. maken en dat door de blender halen en geven? Dat is toch veel natuurlijker?

  Beantwoorden
  • Sanne
   3 oktober 2012 at 22:41 (8 jaar ago)

   Ja, dat idee heb ik ook. En goedkoper en gezonder en lekkerder.

   Beantwoorden
 4. Nanda
  4 oktober 2012 at 17:49 (8 jaar ago)

  Ik heb een zoontje van nu 9 maanden. Met 4 maanden ging hij voor het eerst eten. Mijn eten
  bliefte hij niet! Alleen potjes wilde hij. Bovendien zijn potjes zelfs beter want er is extra ijzer aan toegevoegt. Babys hun wereld is nog heel klein. Jij kent tig smaken en 3 gangen menu maar een baby kent alleen de smaak van melk. Elk ander smaakje is nieuw voor hem, en dat vinden ze lekker. Bovendien… ik denk dat iedereen avondeten door de blender vies vindt toch.
  Nu heeft hij tandjes en eet over het algemeen met de pot mee. Maar er zijn ook dingen die hij nog niet magen kan eten en dan krijgt hij een potje. Hij vind het héérlijk, weet niet hoe snel hij het moet op eten.
  Ach ik ben er blij mee, er komt vast straks een fase dat hij bij alles zegt ‘lussiknie!’

  Beantwoorden
  • Sanne
   5 oktober 2012 at 19:02 (8 jaar ago)

   Haha dat snap ik. Maar ik vond t dan ook niet anders smaken dan gepureerde worteltjes dus snap niet waarom hij dat dan niet zou eten.

   Beantwoorden
 5. Rose
  9 oktober 2012 at 10:37 (8 jaar ago)

  hahahaha, dit is echt leuk! Dit wil ik ook nog een x doen, maar durf het niet -_-

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>