Confessions of a beauty guru in onesie

| Sanne's Life, Videos

9 Comments

9 Comments on Confessions of a beauty guru in onesie

 1. Nanda
  8 november 2012 at 12:35 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje! En ik vind het top dat je nu wat vaker iets op whatabeauty zet

  Beantwoorden
 2. Nanda
  8 november 2012 at 12:47 (11 jaar ago)

  Ik had trouwens andersom. Ik was 23 toen ik op mijzelf ging wonen en ik vond het zálig! Lekker alles zelf bepalen. 5 jaar later kwam mijn vriend bij mij inwonen en ik moest héél erg wennen en in het begin zelfs paar keer ruzie omdat ik mij ging irriteren dat ik altijd iemand in mijn huis had. Nu 3 jaar later ben ik helemaal gewend maar ben nog altijd een erg zelfstandig type.

  Beantwoorden
  • Sanne
   9 november 2012 at 20:29 (11 jaar ago)

   Geen idee of ik tegen samen wonen kan. :)

   Beantwoorden
 3. Linda
  8 november 2012 at 12:59 (11 jaar ago)

  Wtf. Waar is de peace out?! Ik zat er al helemaal klaar voor om met je te doen, don’t leave me hanging bro!

  Beantwoorden
  • Sanne
   9 november 2012 at 20:29 (11 jaar ago)

   Sorry! Had hemm eigenlijk voor mijn tweede kanaal gemaakt maar mensen wilde hem op mijn eerste

   Beantwoorden
 4. Lies
  9 november 2012 at 13:47 (11 jaar ago)

  Echt een heel leuk filmpje om te zien!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>