Waar ligt jouw grens?

| Sanne's Life, Videos

8 Comments

8 Comments on Waar ligt jouw grens?

 1. Evelien
  17 december 2012 at 19:55 (8 jaar ago)

  Helemaal met jou eens.. eerste contact moet totaal niet d.m.v. een kneep in de kont, psst, een foute openingszin, of wat dan ook gaan. Idd wat jij zegt, een leuk gesprek aanknopen en de rest gaat vanzelf. Waar mijn grens ligt.. tsja, zolang je me met respect behandelt, vind ik het best ;)

  Beantwoorden
 2. Ashley
  17 december 2012 at 20:28 (8 jaar ago)

  Ik zag hem gisteren al! En ik ben het helemaal met je eens! Wat is nou leuker dan aangesproken worden door een jongen of iets in die richting, niet gelijk op seksueel gebied.

  Beantwoorden
 3. Marloes
  17 december 2012 at 20:58 (8 jaar ago)

  Super super super goed dat je dit ter sprake brengt op je blog Sanne!! Xx

  Beantwoorden
 4. Xandra
  18 december 2012 at 20:33 (8 jaar ago)

  Leuk filmpje! Ben het helemaal met je eens, ik kan dat soort jongens ook niet uitstaan. Ik vind alleen wel dat dit filmpje een beetje gemaakt over komt fzo? Niet echt jou iig..

  Beantwoorden
 5. Ester
  18 december 2012 at 20:43 (8 jaar ago)

  Leuk filmpje met een goede boodschap, sluit me er helemaal bij aan! Eén dingetje trouwens, ik denk dat het beter zou zijn als het achtergrondmuziekje ietsje zachter zou zijn. Het is nu op ongeveer hetzelfde volume als je stemgeluid en dat leidt wat af. Het heet niet voor niets ‘achtergrondmuziek’. Is overigens niet als kritiek bedoeld hoor, puur een goed advies!

  Beantwoorden
 6. Roos
  19 december 2012 at 12:24 (8 jaar ago)

  Leuk filmpje. Wel wil ik iets meegeven wat mij opviel tijdens het kijken, toen ik naar het filmpje keek leek het zo dat ik naar Sanne keek maar eerder naar Teske van teskuh.nl, manier van praten, de achtergrond muziek, zelfs sommige mimieken. Door dit comment te plaatsen wil ik niet aanvallig overkomen, ik wil alleen vertellen hoe je bij mij overkom.

  Beantwoorden
 7. kris
  24 december 2012 at 16:05 (8 jaar ago)

  Hee Sanne,

  Je verwaarloosd je Blog een beetje. Je was een van de leukste mensen met een Blog.
  Maar nu kijk ik er bijna nooit meer op omdat er toch bijna niets nieuws meer komt.
  Andere bloggers maken ook iedere dag 1 a 2 artikelen ook al hebben ze het druk.
  Vind ik jammer.

  Liefs

  Beantwoorden
  • Linda
   24 december 2012 at 20:20 (8 jaar ago)

   Misschien wíllen we dat wel niet ipv dat we het niet kúnnen? Maakt me vrij weinig uit wat andere bloggers doen, wij doen het niet.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>