Haar natuurlijk verven met Naturtint

| How to, Videos

Ik heb mijn haar geverfd!

12 Comments

12 Comments on Haar natuurlijk verven met Naturtint

 1. Yasmina
  4 februari 2013 at 17:29 (8 jaar ago)

  Wauwww mooie haarkleur. Staat je goed! X

  Beantwoorden
 2. Bodine
  4 februari 2013 at 18:10 (8 jaar ago)

  Haha die ‘uitgroei’ maar wel echt heel erg mooi! x

  Beantwoorden
 3. Ester
  4 februari 2013 at 21:59 (8 jaar ago)

  Poeh, je durft wel! Ik heb zelf ook zwart haar gehad en toen ik daar vanaf wilde zei mijn kapper gelijk al dat je over zwart eigenlijk niet heen kunt verven. Je kunt het laten ontkleuren, maar dat is zó ongelofelijk slecht voor je haar. Ik ben inmiddels eindelijk van het zwarte af, maar daar heb ik wel ruim een jaar over gedaan. Nog een geluk dat ik niet echt lang haar heb maar net iets korter dan schouderlengte. Wat ze bij mij gedaan hebben is om de 2 á 3 maanden de toplaag van m’n haar iets oplichten met dezelfde techniek die ze gebruiken voor het zetten van highlights. Op die manier kreeg ik niet te maken met lelijke uitgroei, maar beschadigde ik mijn haar ook niet heel erg. Het is 6 á 7 keer gekleurd voordat ik op de lichtblonde kleur zat die ik wilde, mijn haar heeft er wel wat onder geleden, maar met een goede verzorging erbij is het goed te doen. Ik weet in elk geval wel zeker dat ik nóóit meer zwart haar neem! Ik vond het wel gaaf staan, maar als ik foto’s van nu vergelijk met toen, vind ik het zwarte mij ook wel erg hard staan.

  Beantwoorden
 4. Charlotte
  4 februari 2013 at 22:54 (8 jaar ago)

  Nu willen we natuurlijk ook resultaat zien he! :D

  Beantwoorden
 5. Jessica
  4 februari 2013 at 23:26 (8 jaar ago)

  Staat je goed zo! Alleen beetje jammer van die felrode ‘uitgroei’, maar als het jou niet stoort dan is het prima toch :)

  Beantwoorden
 6. anastasya
  5 februari 2013 at 02:28 (8 jaar ago)

  Deze haarkleur staat je zo goed! Je oogkleur springt er ook echt uit door het rood. Volgens mij staat het nog mooier wanneer je, je wenkbrauwen wat donkerder bijkleurt. Oh en die uitgroei is echt niet storend, mooie Sanne:).

  Beantwoorden
 7. Sabine
  5 februari 2013 at 19:46 (8 jaar ago)

  Goed dat je ‘reclame’ maakt voor biologische natuurlijkere haarverf! :)
  Ik heb diezelfde een keer bij De Tuinen gekocht, alleen bij mij werd het jammergenoeg een beetje een vage roodachtige kleur, omdat het niet goed pakte op mijn lichtblonde haar. Ik gebruik nu Stargazer nadat Manic Panic moeilijker verkrijgbaar werd, voor extra fel ^^.

  Beantwoorden
 8. beautylipsss
  8 februari 2013 at 15:51 (8 jaar ago)

  heey! ga je ook naaar de youtubegathering?? als je gaat zullen we dan samen gaan? xoxox ps: ik woon naast rotterdam centraal. kan ik dan gewoon met je mee in de tram en zo? want ik weet niet echt de weg

  Beantwoorden
 9. Fleur
  8 februari 2013 at 18:41 (8 jaar ago)

  Ik vind het leuk dat jij altijd je haren verft! Echt ontzettend leuk!

  Beantwoorden
 10. Vera
  9 februari 2013 at 20:25 (8 jaar ago)

  wauw staat je echt goed man! je ogen lijken zo veel groter en feller!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>