Tag: van 10 tot 1

| Sanne's Life, Tag

Compleet gecopycat van mijn lieve vriendinnetje Teske doe ik vandaag de ‘Van 10 tot 1′ tag. Zodat jullie me misschien nog wat beter leren kennen.

10 dingen over mijzelf
1. Ik heb jaren geen vrienden gehad. Ik deed dan ook niets anders dan contact zoeken met mensen op internet en me hele dagen achter de computer verstoppen. Ik vond het vreselijk om alleen maar binnen te zitten en ik voelde me daar ontzettend rot over.
2. Ik ben ontzettend lui. Ik moet mezelf echt dwingen om op tijd op te staan en nuttige dingen te doen. Vooral nu ik op mezelf woon is dat alleen maar lastiger. Maar als ik eenmaal actief ben, wil ik alleen maar bezig blijven.
3. Ik eet nu al 1,5 jaar geen vlees meer. Dit heb ik op de een op andere dag spontaan besloten. Ik wilde het altijd al maar ik wilde anderen hier niet mee lastig vallen. Toen mijn moeder zei dat ze het geen probleem vond om het eten om die reden aan mij aan te passen, ben ik gelijk gestopt. Er zijn dagen dat ik echt heel erg zin heb in vlees, maar dan is het zoiets slechts als een burger van Mcdonalds. Ik sluit zeker niet uit dat ik ooit weer vlees ga eten, ik weet het eigenlijk wel zeker. Maar dan zal ik veel bewuster kiezen voor goed vlees.
4. Ik vind voor mij alleen koken ontzettend moeilijk. Ik ben geen grote eter en al snel zijn alle verpakkingen in de winkel veel te veel. Simpele maaltijden zijn bijna altijd met vlees. Dat is een van de redenen waarom ik de afgelopen maanden meer dan 10 KG ben afgevallen. Gelukkig kan ik het missen maar ik heb het absoluut niet op de gezonde manier gedaan.
5. Ik mis het ontzettend om een huisdier te hebben. Ik was ontzettend gehecht aan mijn drie katten en mis ze dan ook heel erg. Soms moet ik even terug naar Hellevoet om met ze te kroelen. Dieren zijn mijn grote liefde.
6. Ik heb te veel kleding en ook misschien stiekem wel een shop verslaving. Ik heb altijd het idee dat er van alles mist in mijn kast wat ik moet hebben. Maar vaak genoeg weet ik zelf niet eens wat ik allemaal heb liggen.
7. Als ik ergens verslaafd aan ben is het brood. Ik vind afgebakken verse pistolets misschien stiekem nog wel lekkerder dan sushi. Het is ook het enige waar ik vaak niet mee kan stoppen met eten. Vooral als ik het ‘s avonds als avondeten eet en het is vers. Geef mij maar een heel brood! (Oke, dat is misschien overdreven..)
8. Ik heb hele zwakke darmen. Op mijn dertiende had ik dagelijks last van vreselijke buikkrampen. Helaas werd ik hierin niet gelijk serieus genomen en heb ik er voor maanden bij het ziekenhuis gelopen. Uiteindelijk werd er eindelijk een foto gemaakt waar ze gelijk zagen dat mijn complete darmen verstopt waren. Gelukkig gaat het nu een stuk beter maar ik moet wel op mijn voeding letten. Ik kan niet veel frisdrank drinken en als ik wit brood eet heb ik eigenlijk altijd last. Als ik pasta eet heb ik letterlijk verschrikkelijke buikkrampen. Daar baal ik ontzettend van want pasta is ontzettend lekker. En wat maken veel mensen voor je klaar als je geen vlees eet? Juist.
9. Het weer beïnvloed mijn humeur heel erg. Als het regent en donker buiten is, lukt het me eigenlijk niet om iets van mijn dag te maken.
10. Ik word heel blij van t nieuwe Rotterdam centraal. Ik had er al die jaren mijn twijfels over maar nu het eindelijk af is, vind ik het prachtig. Vooral de voorkant en de hal aan de binnenkant met het hout. Maar ook de vele winkels op het station maken het levend. Ook zijn de mensen in de winkels altijd ontzettend vrolijk. Ik krijg er echt een Efteling gevoel bij. De mensen bij Starbucks wensen iedereen op een vrolijke manier een prettige dag, zo vrolijk dat veel mensen niet weten hoe ze er mee mee om moeten gaan. En ook bij Dudok zijn ze heel lief.

9 dingen die ik leuk vind

1. Mopshonden!!!!! Ik kan spontaan gaan gillen als ik een mopshond op straat zie.
2. Vrienden.
3. Mensen aan het lachen maken.
4. Shoppen. Het liefst in een grote stad en heel veel.
5. Festivals. Inclusief mooi weer, goede muziek en fijne dansjes.
6. Filmpjes maken.
7. Plaatjes draaien.
8. Rotterdam.
9. Wakker worden met berichtjes.

8 dingen die ik niet leuk vind

1. Onzekerheid.
2. Jaloezie.
3. Mensen verliezen.
4. Pesten.
5. Paniek aanvallen.
6. Sensatiebakken.
7. Onweer.
8. Alleen reizen.

7 plekken waar ik graag kom

1. Bij paps en mams.
2. Bij Lisa op de bank.
3. Efteling.
4. Disney Paris.
5. Park.
6. Starbucks.
7. Moshi moshi.

6 manieren om mijn hart te winnen

1. Goede muzieksmaak.
2. Humor.
3. Luisterend oor.
4. Spontane dingen doen die ik niet verwacht.
5. Baard.
6. Kleine schattige dingetjes doen.

5 plaatsen waar ik nog heen wil

1. Tokyo
2. New york
3. Hawaii
4. Sydney
5. Berlijn

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan

1. Mijn ouders
2. Mijn broer (Ook al moet ik wel..)
3. Vrienden.
4. Dieren

3 van mijn lievelingsliedjes

Eefje de Visser – Hartslag
Torre Florim – Firestarter
Spinvis – Jij wint

2 wensen

1. Dat de mensen waar om ik geef gezond en gelukkig oud mogen worden.
2. Dat ik ooit een compleet gezin krijg. Inclusief mopshond.

1 laatste woord

Geniet. Van het leven en de mensen om je heen.

31 Comments

31 Comments on Tag: van 10 tot 1

 1. Tessa
  18 maart 2013 at 17:13 (11 jaar ago)

  Mooi <3

  Beantwoorden
 2. Edith
  18 maart 2013 at 18:09 (11 jaar ago)

  Super leuke tag en leuk om te lezen allemaal!

  Beantwoorden
 3. Ashleey
  18 maart 2013 at 18:12 (11 jaar ago)

  deze tag is zo leuk om te lezen he! Lieve Sanne <3

  Beantwoorden
 4. Janet
  18 maart 2013 at 18:13 (11 jaar ago)

  Leuke tag! Wel een hele heftige eerste, bij dingen over jou!

  Beantwoorden
 5. Sofie
  18 maart 2013 at 18:44 (11 jaar ago)

  Wat een leuke tag! Mooi ingevuld :)

  Beantwoorden
 6. eline
  18 maart 2013 at 19:18 (11 jaar ago)

  leuke log hoor! interessante weetjes ;)

  Beantwoorden
 7. Saar
  18 maart 2013 at 19:40 (11 jaar ago)

  Hey jij!

  Niet zeuren over je darmen ;p Ik zou willen dat ik buikpijn kon voorkomen door simpelweg bepaalde dingen niet te eten! Maar helaas zijn mijn darmen chronisch ontstoken, daar helpt niet zo veel tegen…

  X

  Beantwoorden
 8. Ilja
  18 maart 2013 at 19:50 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen… En mopshondjes zijn awesome!

  Beantwoorden
 9. martina
  18 maart 2013 at 21:07 (11 jaar ago)

  mooi :)
  de eeerste foto van jou met die haarband is ook echt heel mooi!

  Beantwoorden
 10. Mandy
  18 maart 2013 at 22:40 (11 jaar ago)

  @Saar:
  Wow dat lijkt me heel klote :( Maar dan nog kan het voor Sanne ook vervelend zijn wat ze met haar darmen heeft

  Beantwoorden
 11. Sanne
  19 maart 2013 at 02:35 (11 jaar ago)

  @Saar: ik zeur niet. Ik was simpelweg op zoek naar feiten die jullie echt nog niet over me wisten. Ik heb t hier echt namelijk echt nooit over en bijna niemand weet het. Als ik er om zeurde was t wel anders. Er zijn ook dagen dat ik kapot ga van de pijn en alleen maar in bed kan liggen.

  Beantwoorden
 12. Carola
  19 maart 2013 at 13:18 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen. Ik herken nummer 1 van ’10 dingen over mijzelf’ helaas. Vind het rot dat je dat het moeten door maken. Niemand verdiend zoiets :(.

  Beantwoorden
 13. Estrella
  19 maart 2013 at 15:43 (11 jaar ago)

  Leuke tag! Ik heb deze ook een keer gedaan.

  Beantwoorden
 14. Aline
  21 maart 2013 at 13:04 (11 jaar ago)

  Best ironisch dat je aan het einde 1 laatste woord probeert te plaatsen en dat je er uiteindelijk 2 zinnen van maakt, want na een punt stopt een zin en er staan TWEE punten. Had er dan ‘twee laatste zinnen’ van gemaakt.

  Beantwoorden
 15. Glitterz
  22 maart 2013 at 21:52 (11 jaar ago)

  Zeur.

  Beantwoorden
 16. Glitterz
  22 maart 2013 at 21:53 (11 jaar ago)

  @Glitterz:
  (Duidt op post hierboven van Aline)

  Beantwoorden
 17. Glitterz
  22 maart 2013 at 21:55 (11 jaar ago)

  @Sanne:
  Trek het je niet persoonlijk aan… Waarschijnlijk is het een gevoelig punt van haarzelf en projecteert ze dit op anderen.
  Liefs.

  Beantwoorden
 18. Glitterz
  22 maart 2013 at 21:58 (11 jaar ago)

  @Glitterz:
  Hiermee bedoel ik de post van Saar over de buikpijn!
  (Jammer dat de reply’s niet netjes onder elkaar komen te staan).
  Sanne, ik vind het iig een erg leuk artikel en stoer dat je je kwetsbaar durft op te stellen :)
  Leuke blog ook. Liefs.

  Beantwoorden
 19. Tamara
  28 maart 2013 at 18:36 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen! Ben benieuwd wanneer je je ‘nieuwe’ haar gaat laten zien ;-)!

  Beantwoorden
 20. wanderlust
  1 april 2013 at 21:18 (11 jaar ago)

  leuke tag en ook mooie foto’s, leuk om op deze manier meer over je te weten te komen!

  Beantwoorden
 21. Sara
  30 april 2013 at 13:34 (11 jaar ago)

  Wat is er met je broer gebeurt als ik vragen mag?

  Beantwoorden
 22. danii
  25 mei 2013 at 10:50 (11 jaar ago)

  Heb je je al eens laten testen op coeliakie(gluten intolerantie)? Misschien dat je daardoor zon last van je darmen hebt.

  Beantwoorden
 23. Jason
  30 mei 2013 at 14:40 (11 jaar ago)

  oke… ik wil nu echt een dingen weten… wat bedoel je nu met baard?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>