Sanne’s life in pictures #10

| Sanne's Life


Sanne’s life in pictures; wat heb ik dit gemist! De hele week een beetje fotootjes schieten van alles om me heen om later met jullie te delen. Het is alweer 2 jaar geleden dat ik dit voor het laatst deed. Maar hopelijk ga ik dit vanaf nu elke week weer doen want ik vind het veel te leuk om jullie mee te nemen in mijn leven.

Vrijdag 12 september
Vrijdag zou een bijzondere dag worden aangezien mijn nicht ging trouwen. We mochten dit heel de dag mee maken en hier had ik erg naar uitgekeken.


Ik begon de dag daarom met het verven van mijn haar. Iets wat ik normaal altijd zo lang mogelijk uitstel maar ik wilde er vandaag tiptop uitzien.


Ik hield mijn make up look verder vrij simpel om mijn lippen extra op te laten vallen. Mijn wenkbrauwen lijken hier heel donker, ongelijk en dik aangezet maar dat viel in het echt nogal mee.


Het mooie en gelukkige koppel. De bruiloft was heel mooi en intiem. Ik ben blij dat ik het heb mee mogen maken. Mijn nicht is heel stoer en heeft normaal nooit een jurk aan. Daarom vond ik het mooi om haar eens zo te zien.Een beetje een crappy foto maar ik wilde toch nog even mijn outfit laten zien. Mijn jurk en colbertje zijn allebei van Forever21 en waren bij elkaar maar 50 euro. Ik ben heel blij met de jurk want hij is heel chique maar toch niet te opvallend. De enige nadelen zijn dat de rok voor de helft doorschijnt en het jurkje eronder kruipt nogal snel naar boven, waardoor je steeds moet opletten of je niet per ongeluk in je blote reet loopt, haha. En de jurk was aan de achterkant open en daardoor moest ik een plakBH aan, wat totaal geen steun bied dus daar voelde ik me niet heel gemakkelijk in. En ik had de BH bij Hunkemöller gekocht voor maar liefst 34 euro en een paar dagen later zag ik precies hetzelfde bij Action liggen voor 3 euro. Huilen.

Zaterdag 13 september


De volgende dag werd ik wakker met een huilende Pruttel op de gang dus ik legde hem bij me in bed. Helaas had hij geen zin om te kroelen en was hij al snel weer weg.


Ontbijten met twee croissantjes die mams ‘s ochtends vers had gehaald. <3

De rest van de dag bracht ik een beetje balend in bed door. Die dag was er Appelpop in Tiel waar ik heel erg hoopte naar toe te gaan maar helaas kon ik niemand overhalen met me mee te gaan. Toen ook alle andere plannen voor het weekend niet door gingen, voelde ik me een beetje sip. Ik kijk altijd echt naar dingen uit en als het dan opeens niet allemaal door gaat dan kan ik daar erg van balen. Ook vond ik het echt jammer dat ik De Staat en Typhoon live moest missen.Maar ‘s avonds was er de lampionnenoptocht! Al sinds ik me kan heugen, komt elk jaar deze optocht met versierde wagens met thema’s door onze straat. Hoe ouder ik word, hoe meer het eigenlijk tegen valt, haha. Maar het blijft toch leuk om altijd even te zien.

Zondag 14 september


Mascha liet ze een paar weken geleden al zien in haar vlog en ik had ze toevallig ook laatst weer terug gevonden; de parfums van tickled pink sensations. Dit was in 2008 een hype in bloggersland. Ik mis dit soort kleine webshops met handgemaakte producten echt heel erg. Ik vind dit veel leuker dan alle grote merken. Ik heb onder andere de geur ‘Twinkies’ van de zoete cakejes uit Amerika. De geur is echt ontzettend zoet!


Ik ben de hele middag bezig geweest om alle filmpjes op mijn blog te zetten. Niet het leukste werkje maar het was fijn om mijn blog af te maken en er mee bezig te zijn zodat ik er eindelijk echt mee kon beginnen.


‘s Avonds at ik een lekkerbekje in bierbeslag. Dit wist ik niet maar nadat ik de helft op had vroeg ik aan mijn moeder ‘Is dit in bierbeslag gemaakt ofzo?’. Ik had een smaak in mijn mond alsof ik net een glas bier op had. Het was niet vies maar een beetje too much voor mijn smaak. Mijn vader was er meer fan van.


‘s Avonds was het tijd voor mijn favoriete tv programma ‘Heel Holland bakt’. Ik ben sowieso wel gek op kooktvprogramma’s maar dit is zo kneuterig en soms zelfs spannend. Je leeft zo met iemand mee en als iemand na drie uur bakken, zijn taart compleet in elkaar laat storten of iets per ongeluk laat vallen; verschrikkelijk! Helaas ging deze aflevering mijn favoriet, Fleur, eruit. Wel heb ik vreselijk hard om haar moeten lachen.

Maandag 15 september


Selfie time.


Even langs Action die de kerstspullen alweer klaar hebben liggen. Afschuwelijk.. Ik heb het niet zo op kerst.

Dinsdag 16 september


Dinsdag is oppasdag waar ik altijd heel erg van geniet. Ik heb Laurent vanaf dag 1 mee mogen maken en zien groeien. Ik sta er steeds weer versteld van hoe snel hij groeit en hoeveel hij in 1 jaar tijd heeft geleerd. Als hij naar me lacht, me knuffelt of lekker tegen me aan komt zitten dan smelt ik van binnen altijd weer een beetje.


Mijn mams was op de 50+ beurs en stuurde me deze foto. DIT IS TOCH TE SCHATTIG?!

Woensdag 17 september


Woensdag ben ik ‘s ochtends even de stad in geweest om wat cadeautjes te kopen. Daarna ben ik naar het revalidatiecentrum gelopen waar mijn moeder in 2010 een tijd heeft gezeten. Ze was er nu voor therapie en zo kon ik mee rijden naar Hellevoetsluis.


En om even te stoppen bij McDonald’s om de nieuwe iced frappé te testen. Ik ben gek op ijskoffie en koos voor de karamel variant. Ik vond hem lekker maar wow, wat zoet! Lekker als toetje maar als je echt dorst hebt niet echt een dorstlesser.


Jaren geleden kocht ik bij Zara deze maxijurk. Hij is echt heel mooi en ik ben vooral verliefd op de kleur. Ik draag hem erg weinig maar aangezien ik naar een verjaardag ging vond ik het wel weer eens tijd om hem uit de kast te halen. Deze foto is alles behalve flatterend. Maar ik wilde even laten zien hoe raar de kleding van Zara is. De jurk valt perfect maar het tailleriempje wat er bij zit is maatje XS en doet niet veel goeds voor me, haha. Ik heb hem dan ook maar los gedragen.


Luca wordt grijs.


‘s Avonds besloten we om wenslampionnen op te laten. Ik bedacht met twee anderen een wens die bedoelt was voor dieren en onze dierbaren, haha.

Donderdag 18 september


Donderdag was een minder leuke dag, ik moest namelijk mijn verstandskiezen laten trekken. De rechterkant had ik vorig jaar al gehad en toen stond ik binnen 5 minuten buiten. Deze keer viel het toch een beetje tegen. Door de zenuwen voelde ik me naar en zat ik na de verdovingen te hebben gehad, letterijk trillend in de wachtkamer. Mijn onderste kies wilde niet los komen en dus moesten ze gaan snijden en mijn kies doormidden boren. Ik heb niks gevoeld maar de geluiden waren heel naar en het duurde maar. Alsnog viel het me mee maar mijn hobby zal het nooit worden. Ik voelde me echt een lelijke hamster.


Wel een goede reden om deze potjes te eten.


Maar ik was ontzettend flauw dus om 16.30 probeerde ik een broodje te eten. Pas later kwam ik er achter dat ik blijkbaar op mijn lip had zitten bijten, haha. Maar ik voelde toch niets omdat de verdoving nog werkte.


Mijn haar begint er nu toch wel steeds slechter uit te zien en zo ziet het er dus uit als ik het een paar dagen niet gewassen heb. Pas na het wassen, een hoop conditioner en serum ziet het er weer oke uit. Maar dit is wel een reden om er binnenkort eens goed de schaar in te zetten.

Vrijdag 19 september


Yes! Eindelijk de smaken testen! We hadden visite dus het was extra leuk om te testen en met elkaar te bedenken wat het zou kunnen zijn. Het grappige was, is dat echt iedereen iets anders proeft, haha. Ik vond geen enkele smaak echt lekker maar ik bleef eten omdat ik perse wilde weten wat de smaak is. Ik denk dat roze chocoladefondue lange vinger is, geel iets van roti met sambal en de groene is erwtensoep met rookworst. Maar ook oreo, bacon, chocola, vlamtosti kwamen langs als optie.


Onze visite bleef eten en mijn moeder had Surinaams gekookt. Erg lekker en geslaagd!

Dit was mijn week. Ik hoor graag van jullie wat jullie vinden van dit artikel en of jullie het misschien op een andere manier willen zien. Ik merk dat ik echt veel meer tekst erbij heb getypt dan ik van te voren had bedacht maar zo maak ik het persoonlijker. En ik vertel jullie graag het verhaal bij de foto. Hopelijk vinden jullie het op deze manier ook leuk maar commentaar en tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Hebben jullie de chips al geproefd en wat denken jullie dat de smaken zijn?

 
15 Comments

15 Comments on Sanne’s life in pictures #10

 1. lies
  24 september 2014 at 23:06 (6 jaar ago)

  Die kleur van je haar staat je geweldig!!!!!

  Beantwoorden
 2. Bente
  4 oktober 2014 at 14:42 (6 jaar ago)

  Zo leuk dat je eindelijk je eigen blog hebt! Ik kijk al best lang je filmpjes en hoopte stiekem al dat je er een ging beginnen (: Gefeliciteerd!!!
  x

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 14:44 (6 jaar ago)

   Dankjewel, Bente! :D

   Beantwoorden
 3. iemandx
  4 oktober 2014 at 16:12 (6 jaar ago)

  Jaa dit is echt leuk en niet te lang of zo!
  En na die foto’s van dat eten krijg ik echt trek hihi
  Xx

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 16:50 (6 jaar ago)

   Dankjewel :) Haha, ik zelf ook.

   Beantwoorden
 4. Merel
  4 oktober 2014 at 16:32 (6 jaar ago)

  Superleuk je eigen blog :) ik keek hier ook echt zo lang naar uit!
  Wat is de haarkleuring die jij gebruikt? ik verf mijn haar ook zo vaak rood maar het gaat er zo snel uit..

  xxxx

  Beantwoorden
 5. Saar
  4 oktober 2014 at 18:57 (6 jaar ago)

  Jaaa, je blog is er eindelijk! <3

  Ik ben zo benieuwd hoe korter haar jou staat! Vermoed dat het gaaf staat, en anders is het maar haar: het groeit toch wel weer aan…

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 23:16 (6 jaar ago)

   Ik heb t al vaker gehad :) kijk maar wat jaren terug in mijn video’s. Zie je gelijk kort en blond :D

   Beantwoorden
 6. Siem
  5 oktober 2014 at 08:51 (6 jaar ago)

  Wat een leuke foto’s en wat fijn dat je eindelijk een blog hebt! Ik droomde vanacht dat ik net zulk lang haar had als jij en moest dus best lachen toen ik las dat jij het juist korter gaat laten knippen en dat ik mijn haar, ik heb een boblijn die bijna tot op mijn schouders is uitgegroeid, juist wil laten groeien.. Nu ik het opgeschreven heb klinkt het helemaal niet meer zo grappig maar ik vond het echt grappig hahaha

  Beantwoorden
 7. Mariska
  5 oktober 2014 at 19:18 (6 jaar ago)

  Aaah!! Wat onwijs leuk, je eigen blog!
  Nu heb ik nog meer te bekijken savonds! Je hebt een plekje op mijn bureaublad van mijn telefoon ;).
  Ik wil je eigenlijk veel zeggen maar lastig te omschrijven zonder dat ik over kom als één of andere creepy fan! Hahaha.
  Ik wens je enorm veel succes met je blog. Je bent een onwijs leuke meid om bezig te zien in de videos. Een soort herkenning van mezelf, dat is ook wel wat de meeste zoeken denk ik.
  Ik hou het hierbij, anders is het straks echt creepy :p

  Groetjes,
  Mariska.

  Beantwoorden
  • Sanne
   5 oktober 2014 at 19:33 (6 jaar ago)

   Yeah! Ik voel me speciaal :) Dankjewel!

   Beantwoorden
 8. Daniëlle
  8 oktober 2014 at 16:50 (6 jaar ago)

  Hey Sanne!

  Ik heb ook echt een hekel aan die donkere dagen. Ik moet altijd me best doen om niet in een dipje te komen! Wel heerlijk als je katten dan bij je komen kroelen :)

  Liefs Daan

  Beantwoorden
  • Sanne
   8 oktober 2014 at 17:27 (6 jaar ago)

   Ja, jammer dat ik niet meer bij mijn katten woon :(

   Beantwoorden
 9. Fleur
  28 januari 2015 at 15:45 (6 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Ik zie nu pas dat je een klein stukje over me hebt gepost haha wat ontzettend lief en leuk! Thank god heb je ook een leuke foto gemaakt :P! Super grappig want ik ben al een keer eerder op je blog geweest maar ik zag dit nu pas! Bedankt! En mocht je het trouwens zelf leuk vinden om brood te bakken, ik geef deze week 2 gesigneerde boeken van Robert van Beckhoven weg op m’n blog :)!

  Groetjes,

  Fleur

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>