Sanne’s life in pictures #11

| Sanne's Life


Afgelopen week was een supergezellige week! Aan het begin van de week merkte ik dat ik nog erg moe was van mijn antibioticakuur dus deed ik het nog een paar daagjes rustig aan bij mijn ouders. Maar het weekend was genieten met heel veel van mijn lieve vrienden.


zaterdag 20 september


Ik moet soms zo lachen om de creatieve uitspraken op verpakkingen. Een liefdesverhaal in een koekje? Maar natuurlijk! Lekker!


Om me een beetje meer te verdiepen in het bloggen, besloot ik dit boek te bestellen. Overal waar je tips kunt krijgen over bloggen, gaat het vaak alleen maar over geld verdienen of hoe je meer bezoekers krijgt. Heel erg jammer vind ik dat. Dit boek bespreekt echt letterlijk alles en meer. En ik kreeg er gelijk inspirtatie van. Als ik hem uit heb, zal ik jullie er meer over vertellen.

Maandag 21 september


Spaghetti met vegetarisch gehakt, jummie! Ik heb een aantal jaar niet tegen pasta gekund, ik werd er steeds weer heel erg ziek van. Gelukkig kan ik het sinds een tijdje weer zonder problemen eten.


Chillen met Pruttel. Ik probeer hem steeds vaker op te pakken en te leren knuffelen. Laatst viel hij zelfs in mijn armen in slaap, zo lief!

Dinsdag 23 september


‘s Ochtends vroeg was het weer tijd om naar Rotterdam te gaan.


Knuffels stelen.

Woensdag 24 september


Die dag was een echte herfstdag, het kwam met bakken uit de lucht. Ik ben even naar mijn moeder gelopen die weer in het revalidatiecentrum was om een pakketje op te halen. Helaas had ze vervelend nieuws gehad dus hebben we even samen koffie gedronken. Op de terugweg heb ik snel even wat boodschappen gedaan en de rest van de dag heb ik lekker cosy binnen gezeten. En de kaarsjes aan want het was echt koud en somber.

Vrijdag 26 september
Op vrijdag ging ik schoon maken bij mijn achter tante. Maar ze zei dat we eerst even op pad gingen..


Haar buurvrouw fokt mopshonden. Er liepen 4 volwassen mopsen rond en..


..die nacht waren er 6 puppy’s geboren! Het leken nog helemaal niet op mopshonden maar zo schattig om te zien. Hopelijk gaan we over een paar weken nog eens kijken om ze rond te zien rennen.

Zaterdag 27 september


In al die jaren dat ik Teske ken, had ze nog nooit haar verjaardag gevierd. Ze had daarom nu extra groot uitgepakt en haar best gedaan.


Alles was in het thema ‘cute’ en zelfs mijn thee kleurde roze.


Schattige bekertjes en rietjes.


Hmmm, een groene macaron! Hij had een mint smaakje.

Zondag 28 september


Zondag gaf Tim Hofman een feestje in Utrecht voor zijn Facebook vrienden. Het leek ons wel leuk om even te gaan kijken en Tim te steunen. Ik volg Tim al jaren op Twitter en hij ons ook dus het was leuk om elkaar eens in het echt te meeten. Aanstaande woensdag verschijnt hier een video over online.


Even de visagist uithangen en Alwin poederen.


‘s Avonds aten we burgers. Saske is helemaal gek van hamburgers dus ik stelde dit restaurant voor om bij te gaan eten en het was een succes. Ik zal hier ook nog een stukje over schrijven.


Daarna moesten we in de trein afscheid van elkaar nemen. Als ik een heel leuk weekend heb gehad met lieve mensen om me heen, dan maakt me dat altijd weer een beetje verdrietig. Omdat het dan alleen thuis ineens weer zo stil is.


En toen werd ik ‘s avonds ook nog ziek. Gelukkig net na het leuke weekend maar alsnog had ik er geen zin in.

Wat doe jij het liefst in je weekend? Kom je lekker rustig alleen bij van de drukke week of doe je liever zoveel mogelijk leuke dingen met vrienden?

 

Follow my blog with Bloglovin

13 Comments

13 Comments on Sanne’s life in pictures #11

 1. Amy
  4 oktober 2014 at 14:24 (10 jaar ago)

  Wat leuk dat je gaat bloggen! Leuke foto’s, ben benieuwd naar de posts die komen gaan!

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 14:32 (10 jaar ago)

   Dankjewel :)

   Beantwoorden
 2. Anja
  4 oktober 2014 at 16:05 (10 jaar ago)

  super trots dat je je eigen blog hebt en leuk dat we zo wat meer over jou te weten komen.

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 16:49 (10 jaar ago)

   Dankjewel <3

   Beantwoorden
 3. Celia
  4 oktober 2014 at 16:05 (10 jaar ago)

  Super leuk dat je blogt! Hoop dat je volgende “artikels” net zo leuk worden als deze

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 16:49 (10 jaar ago)

   Haha dankjewel :D

   Beantwoorden
 4. Eilish
  4 oktober 2014 at 16:14 (10 jaar ago)

  Dat blog boek lijkt me interessant! Super leuk dat je weer bent gaan bloggen meis!

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 16:50 (10 jaar ago)

   Tot nu toe is t ook echt heel interessant! Geeft me gelijk inspiratie en leest lekker weg. Thanks!

   Beantwoorden
 5. Charlotte
  4 oktober 2014 at 19:40 (10 jaar ago)

  Lieve Sanne,

  Echt super leuk dat je weer bent gaan bloggen, ik kijk uit naar de blogs die komen.

  Zelf loop ik ook al maanden met het idee rond om een blog te beginnen, maar na jou filmpje van vandaag heb ik besloten het toch ook maar echt uit te voeren, omdat ik het net als jij ook toch wel heel leuk vind.

  Heel veel plezier en succes met bloggen de komende tijd!

  Xxx Charlotte

  Beantwoorden
  • Sanne
   4 oktober 2014 at 23:17 (10 jaar ago)

   Goedzo! :D Heel veel succes

   Beantwoorden
 6. Mylou
  5 oktober 2014 at 01:48 (10 jaar ago)

  YESS JE BLOGT! Echt super leuk al die posts! Ik weet zeker dat het een groot succes wordt :) xx

  Beantwoorden
 7. Eefje
  5 oktober 2014 at 09:45 (10 jaar ago)

  Hey Sanne,
  Super leuk dat je weer bent begonnen met bloggen! Leuke foto’s ook!
  Liefs!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>