4 jaar vriendschap

| Sanne's Life

2010 was een heel heftig jaar voor me. Ik verloor mijn broer, mijn moeder lag maandenlang doodziek in het ziekenhuis, met mijn vader ging het slecht en mijn oma overleed. Er leek geen einde aan te komen en blije fijne dagen waren ver te zoeken. Echte vriendschap had ik al jaren niet meer mee gemaakt. Totdat de tweede editie van de Dutch YouTube gathering plaats vond op 23 oktober 2010 en ik mezelf weer kon zijn.


Ik moet zeggen dat ik meer opzag naar deze dag dan dat ik er naar uitkeek. Ik had al maanden contact met veel leuke mensen die ik via YouTube had leren kennen en vooral veel met Teske en Vera. Ik was zenuwachtig en bang. Bang dat ik mezelf niet durfde te zijn, dat ze me tegen vonden vielen, dat het niet klikte of misschien waren zij wel helemaal niet leuk in het echt. Toch had ik na al die maanden alleen maar narigheid deze dag nodig. En ik had nooit durven dromen dat het vanaf die dag alleen maar beter zou worden.


De foto van Vera en Teske samen met Michiel Veenstra maakt me nog steeds zo ontzettend blij. Het leukste cadeautje wat ze me ooit hebben gegeven. :D

Al snel kwam ik erachter dat Vera en Teske dezelfde humor als ik hadden en het klikte gelijk. Ik bloeide deze dag weer helemaal op en kon weer helemaal de gekke oude vrolijke aanwezige Sanne zijn.
Nu, 4 jaar later, zijn Teske, Vera en ik hele goede vriendinnen. We kunnen alles met elkaar delen, we begrijpen elkaar en we kunnen heel hard met elkaar lachen. Een vriendschap die me heel veel waard is.


Lieve vriendinnetjes, Lieve Teske, Lieve Vera, ik wil jullie bedanken voor de jaren vriendschap en dat we het al 4 jaar met elkaar uithouden. Ik ben heel blij dat we elkaar nu steeds vaker zien en zoveel met elkaar delen. Ik ben ook heel erg trots op jullie, want jullie hebben al zoveel bereikt en dat jullie op jonge leeftijd een eigen bedrijf hebben waar jullie zoveel succes mee hebben, daar mogen jullie trots op zijn. Vaak moet ik een traantje weg pinken als ik zie wat jullie nu weer hebben bereikt. Ik wil jullie bedanken dat jullie altijd voor me klaar staan en dat jullie superleuke vriendinnen zijn. Twijfel daar nooit aan! En weet ook dat ik altijd voor jullie klaar zal staan, no matter what.
Ik houd van jullie! <3 Dikke kus, jullie vriendinnetje Sanne.

17 Comments

17 Comments on 4 jaar vriendschap

 1. Teske
  23 oktober 2014 at 13:27 (10 jaar ago)

  Bwieh dit is zo lief <3 Love you! Vanavond als vanouds zoezie eten.

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 oktober 2014 at 13:36 (10 jaar ago)

   <3

   Beantwoorden
 2. Eilish
  23 oktober 2014 at 15:20 (10 jaar ago)

  Aah zooo lief! Echt heel leuk Sanne, je verdient het!

  Beantwoorden
 3. Simone
  23 oktober 2014 at 16:54 (10 jaar ago)

  Echt super lief van je Sanne!

  Beantwoorden
 4. Nanda
  23 oktober 2014 at 17:36 (10 jaar ago)

  Mooie en lieve tekst!

  Beantwoorden
 5. Dailynailsart
  23 oktober 2014 at 18:02 (10 jaar ago)

  Wat fijn dat je na al die narigheid er boven. Op bent gekomen. En 2 goede vriendinnen eraan over heb gehouden.

  Beantwoorden
 6. Lisanne
  23 oktober 2014 at 19:24 (10 jaar ago)

  Wat lief!! Ik volg je al vanaf je ‘What a Beauty’ periode en heb jullie als het ware vriendinnetjes ‘zien’ worden. Jullie zijn een super leuk stel met zijn drieën. Koester de vriendschap, hij lijkt me zeer bijzonder!

  Beantwoorden
 7. Monique
  23 oktober 2014 at 21:15 (10 jaar ago)

  Wow, zeker een heel heftig jaar. Fijn om te zien dat je je tegenwoordig een stuk beter voelt.

  En ik vind het altijd mooi om te zien dat vriendschappen zo hecht en fun kunnen zijn. :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 oktober 2014 at 13:38 (10 jaar ago)

   Komt bij jou ook nog wel, hoor! :)

   Beantwoorden
 8. Idhuna
  24 oktober 2014 at 10:10 (10 jaar ago)

  Echt heel lief en mooi geschreven! Ik wilde even zeggen dat ik ook altijd heel blij word als jullie met z’n drieën in één video of vlog zitten! Zo gezellig!

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 oktober 2014 at 13:38 (10 jaar ago)

   Ah leuk!

   Beantwoorden
 9. Mariska
  25 oktober 2014 at 23:17 (10 jaar ago)

  Zulke vriendschap vind je bijna nooit. Vaak haken mensen af als het niet zo goed met je gaat. Dit moet je koesteren :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 oktober 2014 at 23:49 (10 jaar ago)

   Doe ik zeker :)

   Beantwoorden
 10. Floor Daasvand
  5 november 2014 at 21:10 (10 jaar ago)

  Jullie zijn geweldige meiden Sanne! Leuk dat je er ook een oude foto van jullie tussen hebt gedaan, Teske met een rechte pony, jeetje dat is lang geleden haha!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>