Mijn favoriete YouTubers

| Sanne's Life, Videos

Ik maak niet alleen YouTube video’s, ik kijk er ook ontzettend veel. Ik begin en eindig mijn dag graag met een vlog, shoplog of andere leuke video. Ik kijk echt al jaren video’s op YouTube en heb dus ook aardig wat favorieten, sommige volg ik al jaren en anderen zijn misschien net begonnen maar dit zijn mijn favoriete YouTubers op dit moment.Ik volg de Shaytards nu al een jaar of 4. Ik weet nog dat mijn broer me ooit vertelde dat hij naar een gezin keek die zichzelf dagelijks filmde en dit op YouTube zetten. Ik vond dit zo raar! Hij zei dat ik hier echt naar moest kijken maar pas nadat mijn broer overleed, heb ik ze ontdekt en toen ik helemaal fan was en dagelijks keek dacht ik opeens ‘OMG! Mijn broer had het over de Shaytards!. En inderdaad zag ik op zijn YouTubeprofiel dat hij geabonneerd was. Shay Carl en zijn gezin komen af en toe verschrikkelijk Amerikaans, gelovig en te positief over maar ik ben vooral met ze mee gaan leven en een beetje van ze gaan houden. Zo heb ik de bevalling van Rocktard en Brotard ‘meegemaakt’ en dat is toch wel heel bijzonder. Ik vind ze heel erg inspirerend en het lijkt me onwijs tof om later misschien ook wel mijn gezinnetje te gaan vloggen. Ook is het echt een droom van me om de Shaytards eens te ontmoeten, maar ik ben bang dat het bij een droom blijft.


Ik leerde Alli kennen omdat ik CTFxC ging volgen; Charles Trippy vlogde al een aantal jaar en Alli trouwde met Charles. Helaas maakten ze een paar maanden geleden bekend dat ze gingen scheiden en binnen een paar weken had Charles een nieuw vriendinnetje (met precies dezelfde naam als zijn ex-vrouw.. WEIRD!). Ik kreeg een naar gevoel van de acties en vlogs van Charles en besloot daarom mijn abonnement op te zeggen. Een beetje verdrietig want ik heb de vlogs van CTFxC jaren dagelijks gevolgd, ik kocht een hoodie van ze en ik werd een beetje hysterisch toen ik twee jaar geleden ineens Charles aan de telefoon kreeg. Mijn liefde voor Alli is gebleven en ik gun het haar nu eigenlijk nog meer. Ik vind de interesses van Alli heel tof en haar stijl van video’s. Vloggen maar ook video’s over beauty, een beetje zoals ik het doe. Ik vind haar ook echt heel grappig en kijk heel graag naar haar video’s. En heel tof dat ze op haar eigen kanaal gewoon is doorgegaan, want ze heeft een hoop shit over haar heen gekregeken.


Grav3yardgirl, Bunny. You love her or you hate her. And I LOVE her! Bunny is erg aanwezig, apart en enthousiast. Vooral haar serie ‘Does this thing really work?’, waarin ze Tell sell producten test, is echt een hit! Ze is zo oprecht en onwijs lief voor haar fans. Ze gaat ook vaak shoppen met haar camera, onwijs tof.


En dan op naar de Nederlandse kanalen, want ik vind het onwijs leuk om nieuwe kanalen te ontdekken en deze vanaf het begin te zien groeien. Zo ontdekte ik een tijdje terug Charlotte. Ik vind het sowieso al heel leuk om naar kooktvprogramma’s te kijken maar ook op Youtube vind ik het heel tof. Ik vind de gerechten van Charlotte erg lekker klinken maar ze zijn toch allemaal erg gezond. Ik moet helaas alleen nog steeds een recept van haar uitproberen, oops!


Sofie volg ik echt nog maar heel kort maar wauw, wat is dat een talent voor de camera en vooral de vlogs vind ik super vermakelijk. Ze komt helemaal als zichzelf over en ze weet de vlogs altijd weer boeiend te maken. Ook is ze heel persoonlijk en ik houd er van als mensen open en oprecht zijn. Ook vind ik het verhaal zo mooi; ze is getrouwd met haar buurman. Hoe cute is dat?


En dan last but not least; het kanaal van Alwin en Saske. En dit deel ik niet omdat ze hele lieve vrienden van ze zijn. Maar omdat ik de video’s oprecht onwijs leuk en creatief vind. Sowieso zijn Alwin en Saske echt sterren in video’s maken en steeds weer vernieuwend en daarom ben ik heel blij dat ze weer terug zijn op YouTube. Wel wat minder dat ik daar de eerste video gelijk voor geprankt werd, haha.

En zo zijn er nog zeker tig kanalen die ik heel graag en vaak kijk maar dit zijn op dit moment absoluut mijn grootste favorieten. Hopelijk hebben jullie weer wat nieuwe kanalen kunnen ontdekken.

Wie is jouw favoriete YouTuber? En kijk je liever naar Engelse/Amerikaanse YouTubers of naar Nederlandse?

 
12 Comments

12 Comments on Mijn favoriete YouTubers

 1. Mayara Esther
  19 oktober 2014 at 13:36 (10 jaar ago)

  Ik kende ze niet maar ik ga maar snel eens een kijkje nemen. :)

  Beantwoorden
 2. Britt
  19 oktober 2014 at 15:59 (10 jaar ago)

  Die Grav3yardgirl is zo grappig! Elke keer als ze zo’n slokje neemt van haar flesje en dan die ‘aaaah’ erachteraan. hahah geweldig kind!

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:48 (10 jaar ago)

   Sippy sippy D

   Beantwoorden
 3. Marion
  19 oktober 2014 at 18:54 (10 jaar ago)

  Zitten zeker leuke tips tussen die ik nog niet kende. Ben zelf ineens heel into Duitse deko filmpjes, maar ik wissel nog wel eens:).

  Beantwoorden
 4. Amy
  19 oktober 2014 at 21:01 (10 jaar ago)

  Alleen Sofie kende ik nog niet, klinkt heel leuk – ga ik zo maar eens naar kijken (: De Shaytards probeer ik al heel lang leuk te vinden maar het is denk ik niets voor mij, van de familie vloggers zijn de Saccone Joly’s mijn duidelijke favorieten!

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:49 (10 jaar ago)

   Ik snap ook wel als je t niets vindt, het is dat ik ze al jaren volg. Ik kijk ze nu ook nog heel weinig en soms heb ik periodes dan kijk ik ze weer elke dag.

   Beantwoorden
 5. Sofie Rozendaal
  19 oktober 2014 at 21:17 (10 jaar ago)

  Hoi Sanne, wat ontzettend leuk dat ik in je lijstje sta! Ik voel me echt vereerd, bedankt! Je bent absoluut één van mijn favo vloggers/bloggers, dus het is heel bijzonder om te lezen dat je mij ook een beetje volgt.

  Dank je wel en succes met alles!
  (ook namens mijn buurman ;-) )

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:50 (10 jaar ago)

   Ah, ik vind t zo onwijs leuk dat je reageert! Ik had geen idee of je me kende dus wilde eerst een link achter laten onder je vlog, maar dat vond ik ook zo stom. Ik kijk nu echt steeds weer uit naar je vlog. Jullie zijn zo vrolijk en ook echt grappig! Ik hoop dat je voorlopig nog even door gaat.
   Groetjes aan de buurman, haha.

   Beantwoorden
 6. Idhuna
  20 oktober 2014 at 17:26 (10 jaar ago)

  Wat leuk om te lezen! Een paar kende ik al, zoals Bunny. Ze is inderdaad opvallend en druk maar ik vind haar wel heel erg leuk!

  Beantwoorden
 7. sarah
  20 oktober 2014 at 19:23 (10 jaar ago)

  ik vind bunny ook echt super tof volg haar ook al best wel lang ik kan zo om haar lachen bijv als ze een slok van haar drinken neemt OMG dat doet zij zo grappig

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:52 (10 jaar ago)

   Haha ja, love her.

   Beantwoorden
 8. Sanne
  22 oktober 2014 at 16:37 (10 jaar ago)

  Ik volg de shaytards ook al jaren en vind ze geweldig. Wel vind ik dat ze tegenwoordig wat nare gewoontes er aan over houden, bijvoorbeeld met hun kleine poesjes:(

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>