Monki shoplog

| Sanne Shopped


Monki is een winkel waar ik heel vaak kom maar eigenlijk zelden wat koop. Ik heb een beetje een haat-liefverhouding met de kleren van deze winkel. Toch wist ik er deze keer heel goed te slagen. Ik laat jullie graag zien wat ik heb gekocht.


Grijs gemêleerde jas: €55,00

Ik besloot mijn jacht op een winterjas dit jaar eens op tijd te starten in plaats van te wachten totdat het koud wordt. Ik heb een hele mooie dure winterjas, maar de knopen vliegen er constant vanaf en dat is helaas niet zo praktisch voor een jas die je warm hoort te houden. Ook heb ik vorig jaar een winterjas gescoord in de sale van Asos. Deze is eigenlijk heel fijn maar het stofje begint echt te rafelen en ziet er niet zo netjes meer uit. Ik wilde dit jaar echt een jas waar ik me prechtig in voel en die me ook goed warm houd. Als eerste is het vrij lastig om een winterjas zonder bontkraag te vinden, ik hoop dat deze hype volgend jaar echt een keer over is. Ik wilde een soort wollen grote jas die er netjes uitzag maar wel comfy en warm. Ik vond hele mooi maar deze hadden allemaal pastelkleurtjes en dat durf ik echt niet aan met mijn rode haar. Een regenbui en de jas kleurt rood. Bij Monki zag ik meerdere winterjassen die ik erg mooi vond in de echt herstkleuren waar ik zo van houd. Veel van de jassen vielen erg groot, wat ik wel een tof effect vind maar niet bij mezelf. Ik voel me vaak al zo groot en een jas moet dat effect niet nog groter maken, ik wil me er wel fijn in voelen. Toen ik deze jas aantrok, voelde ik me er gelijk fijn in. De kleur is misschien saai, maar past juist perfect bij mijn kleding en schoenen die ik draag en het combineert daarom juist heel erg tof. En omdat het grijs gemêleerd is, vind ik hem niet heel erg saai maar juist stoer. Ik vind 55 euro een onwijs leuke prijs voor een winterjas. Ook vind ik de flappen heel erg stoer. Een nadeel is wel dat je deze vrijwel nooit naar binnen klapt waardoor het soms wel wat kouder kan zijn maar daar vond ik bij Monki ook gelijk een oplossing voor..


Sjaal: €15,00

Namelijk deze onwijs dikke en lange sjaal. Love it!! Ik zag overal door de winkel deze sjaal liggen in verschillende kleuren liggen maar ik wilde perse een okergele hebben. Omdat ik dat zo’n mooie kleur vind, dat het mooist bij het grijze van de jas vind staan, tof bij mijn haar en het combineert ook fijn met mijn Clarks die ik heel veel draag. Ergens tussen alle kleding vond ik deze, de allerlaatste. Hij past perfect bij de jas en lost het probleem van de kale koude nek op. Ik draag hem nu al met veel plezier. Vooral toen ik vorige week ziek was en toch naar buiten moest, was het erg fijn om me goed in te pakken. Ik houd zo erg van comfy sjaals, ik kan daar helemaal in weg kruipen. En deze sjaal is zo ontiegelijk lang. Dit wordt mijn knuffelmaatje deze winter.


Grijs wit gestreept shirt: €15,00

Ik heb getwijfeld of ik dit shirt zou kopen omdat je vaak hoort dat horizontale strepen je dikker laten lijken. Vooroordelen lap ik vaak aan mijn laars en ik vind streepjes in kleding gewoon onwijs leuk dus ik kon het niet laten om hem mee te nemen. Ook hier is het grijs lichtelijk gemêleerd. Het is een vrij basic shirt maar het combineert makkelijk bij mijn stijl kleding en de kleuren die ik vaak draag. Hij is simpel maar ik vind hem erg leuk staan.

Winkelen jullie wel eens bij Monki?

 
12 Comments

12 Comments on Monki shoplog

 1. Kirsty
  17 oktober 2014 at 13:10 (7 jaar ago)

  Leuke combinatie, de grijze jas met oker gele sjaal! En wat betreft de streepjes op het shirt: wist je dat horizontale strepen dus helemaal niet dikker maken? Daar is onderzoek naar gedaan en daaruit bleek dat het juist de verticale strepen zijn die je ‘dikker’ maken! Dus no worries ;) staat je goed!

  Beantwoorden
 2. Dailynailsart
  17 oktober 2014 at 15:52 (6 jaar ago)

  Die jas ziet er super comfy uit. Erg leuk ook is de kleur.
  En die sjaal. Ik houd ervan!

  Beantwoorden
  • Sanne
   19 oktober 2014 at 12:07 (6 jaar ago)

   Thanks!

   Beantwoorden
 3. Julie-Renée
  19 oktober 2014 at 13:36 (6 jaar ago)

  Jaaa je hebt ‘m gekocht! Wat goed! Heel erg mooi met die sjaal erbij :) :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:47 (6 jaar ago)

   Ja, ben gelijk terug gegaan om hem te halen. :D Enige nadeel is dat mijn sjaal steeds achter de rits blijft haken. Maar verder ben ik er erg blij mee.

   Beantwoorden
 4. Hesteranne
  19 oktober 2014 at 23:15 (6 jaar ago)

  Je jas is echt heel leuk! Ik ben zelf ook nog op zoek naar een winterjas. Pastelkleurig het liefst. Nog niet gevonden helaas

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 oktober 2014 at 15:51 (6 jaar ago)

   Oh er zijn echt heel veel pastelkleurige winterjassen! O.a. bij Only. Ik wilde er eerst ook een maar ik durf t met mijn rode haar niet aan.

   Beantwoorden
 5. Chelsea
  22 oktober 2014 at 21:47 (6 jaar ago)

  Ik houd van Monki, super winkel. Toevallig heb ik echt hetzelfde idee als jij gehad bij je winterjas. Ik heb denk ik zo bijna hetzelfde model + een gekleurde sjaal!

  Staat je alle 3 heel leuk trouwens!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>