OOTD: Alice op Awkwardfest

| OOTD

Waarschijnlijk hebben jullie de video van Awkwardfest vorige week al gezien. Saske had deze toffe video voor me geschoten en zelfs bewerkt. Maar ze heeft die dag ook outfit foto’s van me geschoten. Dus hierbij een Outfit of the day!Top: H&M
Broek: VILA

Het is voor het eerst dat ik een wat kortere top met een wat hogere broek draag. De top is niet cropped maar wel wat korter dan een normale top. En aangezien mijn broek vrij hoog valt, kan dit eigenlijk prima. Normaal vul ik de leegte op met een wat langere singlet eronder maar ik vond dit effect, om de top er meer uit te laten knallen, juist tof.


Tas: Primark

Ik ben gek op deze tas! Ik kocht hem eigenlijk omdat ik het printje heel tof vond maar hij is vooral onwijs praktisch. Er past veel meer in dan je denkt en hij is makkelijk in gebruik. Wel is het jammer dat de kwaliteit van Primark slecht is. Het liefst draag ik deze tas dagelijks maar de banden beginnen te scheuren zoals ik altijd bij tassen van Primark heb. Maar voor de prijs kan ik het ze wel vergeven. En een mooi excuus om constant weer een nieuwe tas te kopen.


Ketting: I am
Plugs: ?

Ik ben heel blij met mijn schattige ketting en ik vind hem leuk staan bij de bloemen op het shirt. Ik draag vrijwel altijd dezelfde plugs, eens in de paar maanden wissel ik ze om. Stiekem wil ik ze dicht laten groeien maar dat lukt helaas niet meer.


Schoenen: Converse all stars

Sinds een tijdje heb ik weer nieuwe all stars, mijn oude waren helemaal afgetrapt en verkleurd. Ik kan eigenlijk niet zonder, ze combineren zo makkelijk en lopen zo fijn!


Lipstick: Teeez trendy cosmetics – Sensual red

Ik moet even heel eerlijk zeggen dat ik heb getwijfeld of ik de foto’s wel online zou zetten. Ik zie mijn lichaam nooit namelijk helemaal of ik probeer dit soms zelfs een beetje te vermijden. Nu wil ik niet zeggen dat ik mezelf bewust niet helemaal op internet zet of durf te zetten. Het is meer dat ik zelf het beeld liever niet zie. Dus het was even confronterend voor me om een keer wel heel mijn lichaam op beeld te zien en dit ook nog met jullie te delen. Ik werd namelijk zelf niet heel blij toen ik mezelf zo zag en ik schrok zelfs even. Ik ben me er natuurlijk altijd wel bewust van geweest dat ik geen maatje 36 heb. Maar misschien is het juist wel goed om af en toe foto’s van me te laten maken en zien hoe ik er daadwerkelijk uit zie. En ik vind dit ook wel zo eerlijk naar jullie toe om dit te delen. Want veel bloggers die dit soort outfitposts maken hebben nu eenmaal een normale kledingmaat. Maar ik weet zeker dat er genoeg lezers hier zullen zijn die hierdoor soms ook wat onzeker worden. Dus ik hoop dat jullie mijn eerlijkheid kunnen waarderen en zullen begrijpen. Alvast bedankt. :)

Vinden jullie het leuk om vaker ouftits van mij te zien?

 
55 Comments

55 Comments on OOTD: Alice op Awkwardfest

 1. Senna
  6 oktober 2014 at 14:23 (9 jaar ago)

  Je ziet er leuk uit Sanne! En goed van je dat je die foto’s hebt gebruikt x

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 14:28 (9 jaar ago)

   Dankje :)

   Beantwoorden
 2. Manon
  6 oktober 2014 at 14:27 (9 jaar ago)

  Leuke outfit, die video was ook al zo leuk inderdaad, maar nu zie ik het beter :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 14:29 (9 jaar ago)

   Thanks! :D

   Beantwoorden
 3. Dailynailsart
  6 oktober 2014 at 14:34 (9 jaar ago)

  Ik vind het heel tof dat je de foto’s plaatst. Je ziet er goed uit. Veel beter als de size zero die je altijd ziet.

  Je mag trots zijn op jezelf!

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 14:38 (9 jaar ago)

   Dat vind ik lief, dankjewel :) Maar size zero? haha.

   Beantwoorden
 4. Izabella
  6 oktober 2014 at 14:46 (9 jaar ago)

  je bent prachtig zoals je bent xx

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 15:48 (9 jaar ago)

   Dankje :)

   Beantwoorden
 5. Amy
  6 oktober 2014 at 14:59 (9 jaar ago)

  Je ziet er geweldig uit, topje staat inderdaad mooi bij je hoge broek! Goed dat je de foto’s toch online hebt gezet, snap dat dat lastig is als je er zelf moeite mee hebt (: Nogmaals, staat je mooi!

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 15:48 (9 jaar ago)

   Dankjewle Amy!

   Beantwoorden
 6. Salina
  6 oktober 2014 at 15:00 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s en een toffe outfit, je hoeft je helemaal nergens voor te schamen joh! =) xxxx

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 15:48 (9 jaar ago)

   Ahw, dankje.

   Beantwoorden
 7. Lisa
  6 oktober 2014 at 15:57 (9 jaar ago)

  HI Sanne,

  Ik snap dat je het lastig vindt om deze foto’s online te zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook dacht dat je slanker was, maar dat maakt helemaal niets uit. Iedereen is mooi op zn eigen manier, en als je het vervelend vind kan je er altijd wat aan doen! (uitgezonderd van de mensen die wat voller zijn door ziekte). Je hebt wel een aparte uitstraling, zou het niets voor jou zijn of Plussize modellenwerk te gaan doen? Denk dat je daar heel erg geschikt voor zou zijn!

  Groetjes

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:21 (9 jaar ago)

   Plussize is kleiner dan dat ik heb :P tenminste qua modellenwerk.

   Beantwoorden
 8. Mandy
  6 oktober 2014 at 16:02 (9 jaar ago)

  Leuke foto’s!

  Beantwoorden
 9. Nienke
  6 oktober 2014 at 16:03 (9 jaar ago)

  Ik heb ongeveer hetzelfde figuur als jij en vind het knap dat je zo eerlijk eronder hebt gezet wat je er zelf van vindt. Dankjewel dat je dit wilde delen, en ja! Ik zou wel meer outfits van je willen zien, ik kan me er namelijk goed in vinden:)

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:21 (9 jaar ago)

   Dankje :) Fijn!

   Beantwoorden
 10. Sanne
  6 oktober 2014 at 16:03 (9 jaar ago)

  Leuke outfitfoto’s !! Je bent mooi zoals je bent ! Veel meiden hebben geen maatje 36, waaronder ik, en daarom zijn dzee foto’S juist leuk ! Nog gefeliciteerd met je blog, helemaal leuk :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:21 (9 jaar ago)

   Dankjewel, Sanne :D

   Beantwoorden
 11. Yvette
  6 oktober 2014 at 16:41 (9 jaar ago)

  Iedereen is anders en er zijn zoveel mensen die ook geen maat 36 hebben.
  Je moet blij zijn met jezelf en zolang je gezondheid maar goed is trots Zijn op jezelf

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:22 (9 jaar ago)

   True :) Maar daarom ook belangrijk om het niet te erg uit de hand te laten lopen.

   Beantwoorden
 12. Michelle
  6 oktober 2014 at 16:53 (9 jaar ago)

  Ja, je eerlijkheid is tof! Júist omdat je geen maatje 36 hebt, wie van ons heeft dat wel?! Enorm inspirerend en je outfit is awesome :).

  Beantwoorden
 13. Sanne
  6 oktober 2014 at 17:36 (9 jaar ago)

  De outfit staat je geweldig!
  Ik vind het goed dat je de foto’s online hebt gezet, want jij bent nou eenmaal zo en je kan het niet binnen een minuut veranderen. Je hebt misschien een maatje meer, maar je mag er zijn zo als je bent!

  x

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:22 (9 jaar ago)

   Dankje :)

   Beantwoorden
 14. Idhuna
  6 oktober 2014 at 19:21 (9 jaar ago)

  Wauw, wat een leuke outfit! Staat je ook echt goed!

  Beantwoorden
 15. Aline
  6 oktober 2014 at 19:27 (9 jaar ago)

  Die top is zo leuk wow

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 20:23 (9 jaar ago)

   Ja, ik vind hem zo tof! :D

   Beantwoorden
 16. Iris
  6 oktober 2014 at 21:00 (9 jaar ago)

  Wat is je ketting leuk!! Ik ben zelf juist echt heel slank, is ook niet altijd heel fijn. Maar jij bent in ieder geval prachtig :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 21:19 (9 jaar ago)

   Hoezo? Door de vooroordelen?

   Beantwoorden
 17. Monique
  6 oktober 2014 at 21:20 (9 jaar ago)

  Leuke outfit!
  En die rode lippen staan je altijd echt mooi, vooral zo samen met je haar :)
  (I LOVE red!)

  Btw, bekende tas :) Ook mijn favoriet, maar helaas na 4 maanden alweer aan vervanging toe omdat hij ook bij mij al scheurde…

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 23:16 (9 jaar ago)

   Thanks. Ja, jammer, hé? :(

   Beantwoorden
 18. Iris
  6 oktober 2014 at 21:28 (9 jaar ago)

  Ik krijg regelmatig de vraag of ik een eetstoornis en “of ik nooit eet ofzo” ik eet vet veel! haha

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 23:16 (9 jaar ago)

   Oja irritant :s

   Beantwoorden
 19. Mariska
  6 oktober 2014 at 21:33 (9 jaar ago)

  Zelf zie ik mezelf ook het liefst niet in foto’s, maarja. Ik heb nu eenmaal maat 42, ben 1.70 en weeg 85 kilo. Niet om op te scheppen, maar je innerlijk is vaak belangrijker dan je uiterlijk :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 23:17 (9 jaar ago)

   Dan hebben we hetzelfde lichaam, haha.

   Beantwoorden
 20. Elvira
  6 oktober 2014 at 22:13 (9 jaar ago)

  Leuke outfit! Ik vind het super dat je laat zien wie je echt bent! Er zijn zat mensen met maatje 36 die laten zien wat ze dragen.. De werkelijkheid is alleen dat de meeste geen maatje 36 hebben. Ik vind het fijn om is een “echte” vrouw te zien! Super dat je het online hebt gezet sanne!

  Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 23:18 (9 jaar ago)

   Lief :) Maar wil ook niet mensen met een kleine maat nu zwart maken en dat dat geen echte vrouwen zijn.

   Beantwoorden
   • Elvira
    8 oktober 2014 at 22:12 (9 jaar ago)

    Ohh nee dat bedoel ik ook zeker niet! Zou alleen zo leuk zijn als er meer diversiteit zou zijn en dan vooral in de mkdellenwereld ;) hoe dan ook ik vind te top sanne! ;D

    Beantwoorden
 21. Lisa
  6 oktober 2014 at 22:49 (9 jaar ago)

  Waarom verwijder je mijn reactie sanne?

  Beantwoorden
  • Lisa
   6 oktober 2014 at 22:50 (9 jaar ago)

   Huh, ging iets niet goed haha

   Beantwoorden
  • Sanne
   6 oktober 2014 at 23:17 (9 jaar ago)

   Doe ik niet?

   Beantwoorden
 22. Chantal
  7 oktober 2014 at 21:25 (9 jaar ago)

  Wat een leuke outfit! En niks om je voor te schamen, vind ik.

  X

  Beantwoorden
  • Sanne
   7 oktober 2014 at 22:59 (9 jaar ago)

   Dankjewel Chantal

   Beantwoorden
 23. Eline
  7 oktober 2014 at 22:46 (9 jaar ago)

  Sanne, jij hebt echt geen abnormale maat ;)
  Je bent een mooie meid met een stralende lach en een prachtige uitstraling. Daar mag je trots op zijn, ongeacht je gewicht.

  Beantwoorden
  • Sanne
   7 oktober 2014 at 23:01 (9 jaar ago)

   Ik zeg niet abnormaal :P haha. Maar ik ben wel wat grote/dikker/forser (hoe je t wilt noemen) dan de gemiddelde OOTD.
   Dankjewel :)

   Beantwoorden
 24. Marilene
  8 oktober 2014 at 07:07 (9 jaar ago)

  Hee sanne. Je zegt: “bloggers die wel een normale maat hebben”, die heb je zelf ook! Wie mag bepalen welke maat normaal is? Omdat de meeste mensen die hebben? Misschien is het goed om die standaarden te bannen uit je hoofd, als je begrijpt wat ik bedoel? Natuurlijk is het belangrijk om wel een gezónd gewicht te houden, maar wie zegt dat alleen maatje 36 gezond is? Ik vind je mooi zo, en ik denk dat ik dan voor veel van je lezeressen mag spreken. Ga zo door! X marilene

  Beantwoorden
  • Sanne
   8 oktober 2014 at 13:59 (9 jaar ago)

   Haha ja, hoe ik het zeg klinkt het misschien een beetje raar. Maar ik bedoel dat bijvoorbeeld de meeste kledingwinkels tot maat 42 gaan en dat plussize modellen al vanaf maat 40 zijn. En de meeste bloggers hebben ook een kleinere maat, dus dat is wat ik er mee bedoel. :) Ik bedoel het niet perse negatief. Maar wel lief van je! x

   Beantwoorden
 25. Robin
  10 oktober 2014 at 23:29 (9 jaar ago)

  Dat is een heeeel leuk shirt! :)
  Wist niet dat je een blog had, volg je eigenlijk alleen soms op twitter (gebruik het niet vaak) maar leuk om wat meer van je te lezen! :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 oktober 2014 at 11:39 (9 jaar ago)

   Yeah, leuk dat je mee leest! :D

   Beantwoorden
 26. jara van Bergeb
  13 oktober 2014 at 05:22 (9 jaar ago)

  Ach, wat vervelens om te horen! Weet je, tegenwoordig is er een hype aan de gang die nog meer benadrukt dat je dun en fit moet zijn. Om eerlijk te zijn heb ik me ook laten meeslepen in dat hele fit gebeuren, omdat ik het bijna als berplichting voelde om fitter te worden en van mijn flubber buikje af te komen. Maar als ik om me heen kijk zie ik zoveel verschillende en mooie figuren! Ik zie bijja nooit iemand in het echt die écht fit is, of voldoet aan de norm die internet of de tv van je verwacht. Het is erg zonde voor de vrouwen die geen maatjs 36 hebben want ook zij voelen de druk. Maar weetje Sanneke, ik vind het alleen maar dapper van je dat je dit gewoon online zet. Ik vind je outfit je mooi staan en ik vind je niet te dik. Je zou niet zo onzeker moeten zijn want je bent echt heerlijk jezelf en mensen accepteren je gewoon wanneer je zelfvertrouwen uitstraalt. Blijf vooral doen want je al doet in ieder geval, ikvind je juist een voorbeeld eigenlijk! Ik vind je humor leuk, je hebt prachtig haar, leuke kledingstijl en je bent een leuke meid! Wees alsjeblieft niet onzeker ergens over, dat is absoluut niet nodig!

  Heel veel liefs

  Beantwoorden
  • Sanne
   13 oktober 2014 at 14:05 (9 jaar ago)

   Ah dankjewel, Jara. Deze comment doet me goed. :) Ik ben vanaf mijn 9e altijd al stevig geweest dus ik ben t wel gewend en heb t op de een of andere manier wel geaccepteerd. Maar als je het accepteert, lijkt het ook alsof je hoofd het vanzelf ook mooier gaat maken dan het is. Dus dan denk ik dat ik een ‘normale’ bouw heb en dan zie ik foto’s en dan word ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt. En terwijl ik helemaal niet ongezond eet en idd, ik word gek van de hype. Opeens is een simpele boterham met een glas melk ongezond en voel ik me zelfs slecht als ik dat eet. Ik zit gewoon even in een periode waar ik niet lekker in mijn vel zit en mezelf even heel dik en vies voel. Even een tijdje goed voor mezelf en mijn lichaam zorgen, dan komt t vanzelf wel weer. :)

   Beantwoorden
 27. Nicole
  13 oktober 2014 at 15:40 (9 jaar ago)

  Lieve Sanne! Vertel me eens, waar kan ik dat shirt bestellen! Ik wil hem ook. En Sanne, je bent helemaal NIET dik! Je bent prachtig. Wij hebben ongeveer hetzelfde figuur (ik ben 1.75 en 76 kg), dus vind het ook leuk om te zien hoe jij je kleed :)! En nogmaals, ik wil dat shirt hahaha!

  Beantwoorden
  • Sanne
   13 oktober 2014 at 16:17 (9 jaar ago)

   Je kan bij H&M kopen :)

   Beantwoorden
 28. Roos
  16 oktober 2014 at 17:50 (9 jaar ago)

  Ik vind je geweldig zoals je bent Sanne! Zo fijn dat je nu ook een blog hebt, kan ik je op nog een plaats stalken haha <3

  En ik snap dat het confronterend is, ik heb het zelf ook als ik volledige foto's van mezelf zie, maar wat je zegt klopt wel: je inspireert de wat vollere meiden.
  Ik ben op de een of andere manier trots op je ofzo, nouja oke, doei. <3

  Beantwoorden
  • Sanne
   16 oktober 2014 at 18:57 (9 jaar ago)

   Lief!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>