Exclusive scents

| Lifestyle

Mijn obsessie voor geurkaarsen lijkt steeds grotere vormen aan te nemen. Terwijl ik dit type staat er naast me ook een vanille en appel/kaneel geurkaars te branden. Kaarsjes maken de donkere dagen lichter en zoveel gezelliger. Zodra het aan het eind van de middag begint te schemeren, steek ik overal kaarsjes aan. Ook helpt het heel fijn om de kou uit mijn kamer te krijgen. Kaarsen met geur maken me extra blij en ik was daarom blij verrast toen de webshop Exclusive scents me een paar Yankee candles opstuurde.


Ik houd het meest van warme geuren zoals appel, kaneel, vanille en etensgeuren. Ook vind ik zoete geuren erg lekker.
Ik kende Yankee candle alleen uit de video’s van Amerikaanse YouTubers. Ik zag vlogs waarin ze keus hadden uit tig verschillende geuren en mijn ogen begonnen daar altijd bij te twinkelen. Ik was benieuwd of de geuren echt zo lekker waren en hoe goed je zou ruiken en of de geur nog lang te ruiken zou zijn.


Ik heb een small jar, namelijk ‘Home sweet home’. Deze heeft 40 branduren en kost € 13,95. Als je de kaars ruikt komt er gelijk een pittige kaneelgeur je neus in en ver ruik je ook iets van thee. Ik vind dit soort geuren echt het allerlekkerst en heel fijn om te branden in de herfst.


Dan heb ik nog 6 kleine kaarsjes die ‘sampler’ worden genoemd, ze hebben 15 branduren en kosten € 2,95 per stuk.
‘Fresh cut roses’ deze ruikt naar een sterkgeurende rozentuin. De geur is vrij sterk en helaas niets voor mij omdat ik helemaal niet van de geur van rozen houd. Maar hij ruikt wel echt precies naar rozen zoals het hoort.
‘Red apple wreath’ is ook een favoriet van me. Hij ruikt namelijk zoet en warm kruidig tegelijk. Het zoete van de appels en het warme van kaneel, walnoten en esdoorn.


‘Snowflake cookie’ ruikt licht naar vanille koekjes. Hij hoort te ruiken naar koekjes met zoet glazuur maar ik vind de geur voor mijn smaak niet zoet genoeg.
‘Season of peace’ als White musk van The Body Shop je favoriete parfum is, dan vind je deze geurkaars heel lekker. Heel anders dan ik de kaarsen die ik normaal brand maar ik vind hem erg lekker. Lekker fris en bloemig.


‘Fireside treats’ is een mix van een knisperend haardvuur en geroosterde marshmellows. De zwaardere geur overheerst de lichte zoete geur.
‘Vanilla cupcake’ is de zoetste van allemaal en ook de geur die het beste blijft hangen. Ontzettend veel zoete vanille met een vleugje citroen. Ik houd er wel van. Maar voor af en toe.

Het verschilt echt heel erg per kaars hoe goed je deze ruikt. Hoe sterker de geur is als je aan de kaars ruikt, des te beter je hem ruikt als je hem brandt. ‘Home sweet home’, ‘Fireside treats’ en ‘Vanilla cupcake’ ruik je het meest en het beste. De geur begint zich een half uur nadat je de kaars hebt aangestoken te verspreiden. Wel is het belangrijk om de lont steeds kort genoeg te knippen zodat hij mooi brandt. Wel vind ik het jammer dat de kleine kaarsjes vrijwel allemaal smelten als je deze in een glaasje zet om te branden. Ik heb verschillende glaasjes geprobeerd maar uiteindelijk liepen ze allemaal uit en zaten alle glaasjes vol met kaarsvet. Ik vind de geuren erg apart en verschillend en dat vind ik zo leuk aan Yankee candle.


Ook ontving ik er nog twee deosticks bij van ‘Secret’. Ik ben normaal niet zo kieskeurig qua deo en niet trouw aan een merk. Ik ben van mening dat bijna alle deo’s hetzelfde werken en je zweet nou eenmaal. Een deo kan alleen de sterke geur wat aangenamer maken. Maar helemaal niet meer stinken en zelfs minder zweten? Nee, daar geloof ik na meer dan tien jaar deodorant ervaring niet meer in. De zoektocht naar de perfecte deo had ik dan al opgegeven en alle verhalen over de Amerikaanse deksticks die allemaal zoveel beter werkte, klonken te mooi om waar te zijn. Waarom zouden die wel hun werk goed doen?


Secret clinical strength invisble solid ‘sport fresh’
Boy, was I wrong! Ik was de deo’s niet eens zo serieus aan het testen omdat ik dus niet geloof dat de ene deo zoveel fijner is dan de ander. Ik gebruik ook vrijwel nooit sticks omdat ik die plakkerig en vervelend vindt. Toch besloot ik om de sticks er eens bij te pakken. En ik rook toevallig na een lange dag hoe ik werkelijk echt totaal geen spoortje van zweet rook! Vooral deze versie is ontzettend fris en zelfs op mijn pyjamadag, waarop ik niet douche, roken mijn oksels nog heel erg fris. Ook helpt het goed bij veel zweten en laat hij geen zichtbare strepen achter. De prijs is € 4,99, wat veel lijkt voor een mini deo maar dit is een must have voor iemand die veel zweet, veel sport of er zeker van wil zijn om de gehele dag fris te ruiken.


Secret invisible solid clean ‘lavender’
Ook deze variant werkt echt goed maar is wat minder sterk. Ik houd niet van de geur van Lavendel maar het is niet een hele bloemige en sterke geur, hij is lekker fris. Hij kost € 7,99, wat misschien wat duurder is dan een normale deodorant maar hij doet zijn werk dan ook vele malen beter en ik vind het hem absoluut waard.

Al met al is dit dus een hele leuke webshop, die fijn is voor huis en lichaam. Ze verkopen ook parfum, shower gels en de beroemde Lady speed stick.
Ik kan je de deodorant echt heel erg aanraden en Yankee candles doen het altijd goed als cadeau.
Neem dus zeker even een kijkje op Exclusive scenes

10 Comments

10 Comments on Exclusive scents

 1. Tineke
  16 november 2014 at 07:12 (10 jaar ago)

  Deze lijken mij zo lekker! Fijne zondag meid!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Michell
  16 november 2014 at 13:00 (10 jaar ago)

  Je blog is echt duper leuk!

  Beantwoorden
  • Sanne
   16 november 2014 at 14:43 (10 jaar ago)

   Dankjewel :)

   Beantwoorden
 3. Eline
  16 november 2014 at 13:01 (10 jaar ago)

  Ooooh, lekkere geuren, klinken goed! Ik ben ook benieuwd naar de Secret deo :)

  Beantwoorden
 4. Rahma
  16 november 2014 at 13:07 (10 jaar ago)

  Ze zien er echt heel fijn uit! X

  Beantwoorden
 5. Yvette
  16 november 2014 at 16:18 (10 jaar ago)

  Ik gebruik nooit geurkaarsen maar thuis hadden we altijd waxinelichtjes met geurtjes:)

  Beantwoorden
  • Sanne
   16 november 2014 at 16:39 (10 jaar ago)

   Die heb ik ook :)

   Beantwoorden
 6. Mariska
  17 november 2014 at 22:00 (10 jaar ago)

  Oké, nu wil ik weer nieuw geuren van Yankee Candle aanschaffen, dank je wel, haha!

  Beantwoorden
 7. Melissa
  16 januari 2015 at 13:34 (9 jaar ago)

  Hi is dit ook een betrouwbare website?

  Beantwoorden
  • Sanne
   19 januari 2015 at 21:34 (9 jaar ago)

   Zeker :)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>