Favoriete truien

| Favorieten

Stiekem ben ik altijd weer heel erg blij als het weer kouder begint te worden. Ik mag mijn armen en benen weer verstoppen en dat in de meest fluffy en vrolijke truien. Ik vind het veel makkelijker om me te kleden in de winter want er zijn zoveel vrolijke en leuke truien met printjes te vinden. En ook de herfstkleuren vind ik super mooi. Ook heel veel laagjes over elkaar vind ik fijn. Als ik mijn lichaam maar kan verstoppen en kan onderdompelen in mooie kleuren en mezelf kan bedekken met dierenprintjes, dat is het fijne van de winter.
Mijn Alice in Wonderland trui waar ik heel trots op ben. Ik kocht deze vorig jaar in Londen toen ik daar was met een groep beautyYouTubers toen we uitgenodigd werden door YouTube. Ik vind truien met een herinnering nog fijner. Ik had deze op de webshop gezien en hij was constant uitverkocht. Toen ik de winkel in kwam, zag ik hem gelijk hangen maar er was er maar een en het was een maatje S. SHIT! We hadden echt nog heel weinig tijd en vlak voordat ik het bijna had opgeven en al heel de winkel was door gerend, vond ik hem eindelijk! Ik moet zeggen dat ik hem niet heel vaak draag want het is best een opvallende, drukke trui en ook best wel een beetje fout. Maar foute wintertruien zijn stiekem wel de beste! En het geeft mijn liefde voor Disney goed weer.


En dan gelijk op naar de volgende foute trui, deze mopshondenkersttrui! Ik heb een beetje een haat liefdesverhouding met kerst maar foute kersttruien maken het absoluut beter. We doffen ons altijd veel te veel op voor de kerstdagen met glinsterende jurkjes en zwarte chique pakken. Maar hoe vet zou het zijn als heel de familie aan het kerstdiner zou verschijnen in foute kersttruien? I love it! Dit is absoluut mijn liefde deze kerst. Hij is me op het lijf geschreven. Fout, mopshond en fluffy. Ik heb hem nog maar een week maar hij is nu al absoluut een favoriet en ik hoop dat hij het deze kerst wat warmer voor me maakt.


Deze trui scoorde ik voor maar een tientje in de uitverkoop bij H&M. Het is een maatje S maar zit mij als gegoten. Ik ben verliefd op deze kleur en vooral in combinatie met mijn haarkleur vind ik het heel tof staan. Ik heb deze trui echt al ongelooflijk veel gedragen en ik wil meer kleding in deze kleur. Hij begint een beetje te pluizen, helaas. Dus ik hoop snel een soortgelijke trui te scoren. Voor hopelijk net zo weinig geld.


Een echte warme dikke wintertrui. Deze trui is alleen fijn voor de echte koude dagen want hij is al snel veel te warm. Ik had deze onder andere aan toen Starbucks opende op Rotterdam Centraal en ik er uren voor heb zitten wachten. Ik draag hem dus niet heel vaak maar op koude dagen is hij perfect.


Dan de trui die ik waarschijnlijk het meest draag en ook mijn absolute favoriet is. Ik krijg vrijwel altijd complimentjes als ik hem aan heb. Ik kocht deze vorig jaar kerst in Antwerpen bij Forever21. De trui schreeuwt mijn naam en maakt me heel blij. Hopelijk maakt Forever21 nog eens dezelfde trui maar dan met allemaal kleine morshondjes. Hoe schattig zijn die kleine hondjes?

Zijn jullie blij om jullie warme truien weer uit de kast te trekken of kleden jullie je liever zomers?

8 Comments

8 Comments on Favoriete truien

 1. Amy
  11 november 2014 at 11:15 (10 jaar ago)

  Ge-wel-dig! Die mopshondenkersttrui :’)

  Beantwoorden
 2. Arjanne
  11 november 2014 at 15:19 (10 jaar ago)

  Ahh.. Die van Alice is echt gaaf! En tegen zo’n lekkere warme zeg ik ook geen nee, sweater weather is coming!

  Beantwoorden
 3. Tanja
  11 november 2014 at 17:42 (10 jaar ago)

  Die Alice in Wonderland trui is wel het leukste! Ik ben ook gek op truien terwijl ik het vaak veel te warm heb daarvoor haha

  ik vind foute kersttruien echt helemaal hip! Dat is toch veel leuker? Een sport maken wie de foutste trui heeft ipv het mooiste jurkje.. Ik stem voor!

  Beantwoorden
 4. Marieke
  11 november 2014 at 20:48 (10 jaar ago)

  Leuke truien Sanne! Vind vooral de alice trui heel tof! En ik herken wat je zegt over het makkelijker kleden in de winter! Heb ik ook heel erg, de kleren zitten lekerder en alles staat zo veel leuker (als je dus een wat voller figuur hebt zoals ik ;)) dus ik ben blij met dit weer! mag nog veel kouder worden haha :D

  Beantwoorden
 5. Yvette
  12 november 2014 at 09:21 (10 jaar ago)

  Ik heb liever de zomer omdat ik echt niet gemaakt ben voor kou maar vindt winterkleding wel altijd heel leuk :p
  Dan vooral ook van die truien .
  Mijn kast hangt nu vol met fluffy dingen <3

  Beantwoorden
 6. Michelle
  12 november 2014 at 12:47 (10 jaar ago)

  Jaa, ik sluit me helemaal aan bij je liefde voor warme kleding! En daarbij zijn truien ook wel echt een favoriet, vooral voor thuis. Onderweg vind ik het nog wel eens lastig omdat ik het dan al snel superwarm heb. Dan zijn laagjes handiger, want ik ben wel een echte koukleum. Maar toch: truien zijn the best, en hoe fouter hoe beter. Ik zit op dit moment in een trui met grumpy cat erop die weer een trui draagt met ‘Geek’ erop. I approve!

  Beantwoorden
 7. Moniek
  16 november 2014 at 13:45 (10 jaar ago)

  Aw die kersttrui met de mopshond is zoooo leuk!

  Beantwoorden
 8. Manja
  25 november 2014 at 20:43 (10 jaar ago)

  Waar kan ik die mopsentrui kopen? Enig! Hebben!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>