Kerstdecoratie

| Lifestyle

Al twee jaren woon ik op mezelf en meer dan 2 kerstballen en een waxinelichtjehouder met wat rendieren is er niet meer hier te vinden wat je aan kerst doet denken. Een kerstboom (een echte!) vind ik erg leuk en gezellig. Maar om nou een hele boom voor mij alleen te kopen? Dat gaat me een beetje te ver. Toch wilde ik dit jaar het misschien wat gezelliger voor me maken. Maar ik kwam er al snel achter dat alle kerstversiering niets voor mij is. Alles is al veel te snel hysterisch, te glitterend, too much! Niet mijn ding.. Mijn kamertje is al druk en vol genoeg. Dus ging ik op zoek naar de mooiste kerstdecoratie die niet hysterisch en opvallend is.HEMA kerstbal 1,25 €
Ik houd van de eenvoud van deze bal. Hij straalt kerst uit maar niet op een hysterische manier. Cute! Je kan natuurlijk zelf ook doorzichtige kerstballen met van alles vullen.


ZARA Home slinger met rode kerstballetjes 22,95 €
Deze kerstkrans ziet er heel natuurlijk uit en dat vind ik ook erg mooi. Subtiel en schattig. Deze vind ik erg leuk om buiten aan de deur te hangen.


ZARA Home adventskalender met kerstballen van metaal 45,95 €
De adventskalenders met chocolaatjes kennen we nu wel. Hoe leuk is het om er een te maken met kleine cadeautjes? Je kan dit natuurlijk zelf doen (wat waarschijnlijk een stuk goedkoper is..) maar als je niet zo creatief als ik bent, is deze erg leuk!


Kerstposter Vogeltje & Lint A3 http://www.oktoberdots-shop.nl 5,95 €
Een kerstposter! Dat had ik nog nooit gezien maar wat een goed en leuk idee. Ik vind deze zo schattig en hij maakt me gelijk vrolijk.


H&M Home Jacquardgeweven kussenhoes 14,99 €
Een rendier mag met kerst niet ontbreken en daarom is dit kussen zo tof. Het is geen glitterend nep rendier wat je aan de muur moet hangen zodat het lijkt alsof je het beestje zelf hebt dood geschoten (zielig!). Maar een afbeelding van het echte mooie diertje.


Mopshond kerstboomhanger http://www.christmas4you2.net/ 11,95 €
Een kerstboom is niet compleet zonder een hysterische foute kitscherige hanger! En bij mij moet dat natuurlijk deze lelijke mopshond zijn. <3 Love it!

Frozen Olaf Kerstknuffel http://www.collectorscompany.com/ 27,95 €
En als je deze kerst eenzaam bent, is Olaf daar om je veel warme knuffels te geven.

Versier jij je kamer feestelijk voor kerst?

5 Comments

5 Comments on Kerstdecoratie

 1. Tineke
  26 november 2014 at 08:20 (10 jaar ago)

  Die advent kalender van de Zara is echt te leuk!
  Liefs

  Beantwoorden
 2. Michelle
  26 november 2014 at 12:19 (10 jaar ago)

  De afgelopen jaren woonde ik op kamers, nu woon ik echt alleen. En ik ga voor het eerst wat met kerstversieringen doen, het is toch eigenlijk wel heel leuk! Ik had er voorheen ook gewoon de ruimte niet voor. Nu heb ik een leuk herfsttafereeltje op mijn eettafel en binnenkort ga ik daar een mini-kerstboom neerzetten met wat rudolphjes en pinguïns! Stiekem vind ik dat toch wel heel gezellig en knus en zo, ook alleen haha.

  Beantwoorden
 3. Mariska
  26 november 2014 at 20:18 (10 jaar ago)

  Heel leuk artikel! Ik hou echt van kerstversiering, maar koop het nooit vanwege mijn twee katten die alles slopen en opeten. Kleine duiveltjes zijn het hihi. Ik ben bang dat ik dan nog voor de kerst begonnen is bij de dierenarts zit. Wel jammer, het staat altijd zo gezellig.

  Beantwoorden
 4. Yvette
  26 november 2014 at 21:33 (10 jaar ago)

  Ik krijg gelijk zin om kerstinkopen te doen .
  Die kerstbal is zo leuk :D

  Beantwoorden
 5. Marieke
  27 november 2014 at 16:07 (10 jaar ago)

  Leuk! Ik houd inderdaad ook niet zo van al die heftige versieringen! Vind dit leuke dingen, vooral die krans voor aan de deur vind ik tof! O en ik houd van kerstlichtjes!! Binnenkort maar weer eens tevoorschijn toveren :D

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>