OOTD: Smokin’ Dog

| OOTD

Gisteren opende de webshop van Smokin’ Dog zijn deuren. Achter de schermen heb ik hierbij ook een beetje mogen helpen. Toen ik de collectie zag, viel mijn oog gelijk op deze muts met zijn aparte gele kleur. I love mosterdgeel! (Is that how you call it?) En deze past perfect bij mijn kledingsmaak en ook mijn lange rode haren doet hij veel goeds. Na de twee mooie mannen die met deze muts hebben geposeerd, vond ik dat het nu tijd voor mij was. Naast mijn Smokin’ Dog muur, natuurlijk!
Leren jasje: Loavies
Blouse met honden: Monki
Zwarte broek: VILA
De muts moest het middelpunt van deze outfit zijn, daarom ben ik zelf zo donker. Maar wel met een hondenblouse!


Ik vind het contrast met mijn haar heel tof en ik vind sowieso de kleur van de muts heel apart. Hij is lekker warm en je kan hem fijn over je koude oren dragen, maar hij is toch nog een beetje baggy. Ik houd van dit soort mutsen! Het logo is subtiel en mooi. Niet schreeuwerig met grote letters. Like!
Ook bij mijn donkerrode lipstick (HEMA longer lastig lipstick ’04’) doet hij het goed.

De beanie (in grijs en geel) is nu te koop in de Smokin’ Dog webshop! Maar ook zijn er een shirt en Alwin’s schilderijen te koop. Neem zeker even een kijkje want ik ben fan. :)

12 Comments

12 Comments on OOTD: Smokin’ Dog

 1. marieke
  25 november 2014 at 09:55 (10 jaar ago)

  Staat je goed en inderdaad mooi bij je haren!

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 november 2014 at 16:57 (10 jaar ago)

   Thanks!

   Beantwoorden
  • Sanne
   25 november 2014 at 16:57 (10 jaar ago)

   Thanks :D

   Beantwoorden
 2. Nanda
  25 november 2014 at 13:59 (10 jaar ago)

  Mutsen staan mij totáál niet!
  Maar die schilderijen vind ik wel erg leuk, ik vind de schildering bij je trap ook ontzettend gaaf! Ik ga eventjes neuzen bij de schilderijen.

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 november 2014 at 16:58 (10 jaar ago)

   Ja die zijn ook erg tof :D

   Beantwoorden
 3. Yvette
  25 november 2014 at 14:23 (10 jaar ago)

  Staat je echt goed :)
  Op de foto lijkt die alleen groeb ipv geel xD

  Beantwoorden
  • Sanne
   25 november 2014 at 16:57 (10 jaar ago)

   Het is hier een beetje rot met t licht. Kleur komt t meest overeen op de middelste foto uit de collage.

   Beantwoorden
 4. Jasmijn
  25 november 2014 at 18:23 (10 jaar ago)

  Bij mij staat deze beanie waarschijnlijk niet, maar het staat je zo mooi! Je hebt het leuk gecombineerd <3

  Beantwoorden
 5. Lotte
  30 november 2014 at 23:55 (10 jaar ago)

  Wow je ziet er heel goed uit Sanne, je bent echt een mooi meisje!

  Beantwoorden
  • Sanne
   1 december 2014 at 15:39 (10 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>