Sanne’s life in pictures #15

| Sanne's Life

Oops! De vorige ‘Life in pictures’ is alweer meer dan 1,5 week geleden. Maar ik vind het een beetje stom om een hele korte update te plaatsen als ik niet zo veel heb gedaan of gewoon ben vergeten om regelmatig foto’s te maken. Maar ik ga jullie weer laten zien wat ik zoal heb gedaan.



Donderdag 23 oktober

Op 23 oktober kende Vera, Teske en ik elkaar alweer 4 jaar en ik vond dat we dat moesten vieren. Dus we hadden afgesproken om ‘s avonds samen sushi te gaan eten. Ik besloot om een paar uurtjes eerder naar Amsterdam te gaan. Ik kan namelijk echt niet tegen de drukte die er vaak is. Dus ik had tijd genoeg en dwaalde wat door de stad en shopte wat. Teske en Vera waren wat verlaat dus ik heb ook nog een tijdje koffie gedronken bij Starbucks.

Amsterdam is ook best wel mooi. Echt totaal anders dan Rotterdam. Ik vind het leuk dat ik er al aardig de weg ken.

Jummie, sushi! We hebben ruim 3 uur gegeten en gekletst.

Vrijdag 24 oktober


Na weken had ik weer eens een heel lang weekend niks. Super saai. Ik houd niet van weekenden waarin niets gebeurd en ik met mezelf zit opgescheept.

Het is weer mandarijntjes tijd. Super lekker! Ik heb al twee netjes op.

En de kaarsjes aan en natuurlijk soy scents.

Zondag 26 oktober


Ik ben helemaal niet zo gek op zoetigheid en toetjes maar lavacake is zo lekker! Het is van binnen nog helemaal warm en vloeibaar.

Maandag 27 oktober


Ik zoek nog altijd een goede vervanging voor mijn veel te dure ijskoffie verslaving van Starbucks die 1,75 per bekertje kost. Maar helaas viel ook deze weer tegen. Ze zijn vaak zo zoet en deze smaakte heel erg naar hazelnoot.

Ik ging weer even langs mijn moeder om een pakketje op te halen. En in de tas had ze speculaascake en scones verstopt. De cake had ze zelf gebakken en de scones waren door een vriendin van mijn ouders gebakken. Heel lekker.

Mijn nieuwe fluffy vest.

Dinsdag 28 oktober


Giechelen met Laurentje.

Lisa had lekkere bonbons meegenomen en ik had er eentje met pindakaasvulling, super lekker!

Donderdag 29 oktober


We gingen naar het Boijmans van Beuningen museum om outfit of the day foto’s te schieten. De foto’s zijn echt supergaaf geworden en laat ik binnenkort hier zien. Ik was nog nooit in het museum geweest maar er hangt heel veel moois.


We gingen lunchen bij Bazar, wat echt een aanrader is als je in Rotterdam bent. De gerechten komen vanuit heel de wereld, het is heel sfeervol, onwijs lekker en betaalbaar. Ik had hier een pita falafel maar de pita en saus is zoveel lekkerder!

Vrijdag 30 oktober


Vrijdag ging ik weer schoonmaken bij mijn achtertante en ‘s avonds ging ik even langs Primark. Wat is dat onwijs chill! Op vrijdagavond is het zo heerlijk rustig. Je kan gewoon overal op je gemak kijken.

Zaterdag 1 november


Met Lisa ging ik naar Amsterdam voor een lezing van Lena Dunham. Ze is de bedenker en maker van de serie ‘Girls’ en heeft net een boek geschreven ‘Not that kind of girl’. Ze komt uit New york en het was heel gek om haar ineens van zo dichtbij te zien en horen. Lena is een onwijs tof mens en heel inspirerend voor veel vrouwen. Ik herkende ook veel in haar verhalen dat haar vader een feminist is, haar angsten of hoe ze met haters om gaat. Aaf Brandt Corstius introduceerde haar en dat vond ik onwijs tof. Helaas werd ze door twee wat jongere meiden geïnterviewd die niet de diepte in durfde te gaan en veel vragen vroegen die. als je Lena een beetje kent, al beantwoord waren. Ook waren er veel bekende vrouwen zoals Marlies Dekkers, Hanneke Groenteman en Sunny Bergman in de zaal te vinden.

Het was een nachtmerrie in Amsterdam. Ze hadden een Halloween optocht en museumnacht tegelijkertijd gepland. Echt gekkenhuis! Na een half uur op de tram wachten, hadden we nog geen tram gezien. Uiteindelijk hebben we zelfs een taxi moeten nemen om bij het station te komen. Ook reed de helft van de treinen niet. Hier zaten we lekker met meisjes te Tinderen in de trein, haha.

Komende week heb ik genoeg leuks gepland waar ik erg naar uit kijk. :)

7 Comments

7 Comments on Sanne’s life in pictures #15

  1. Daniëlle
    3 november 2014 at 16:12 (9 jaar ago)

    Lava cake??? Ziet er heerlijk uit! Dat kende ik nog niet, waar haal je dat?? :)

    Beantwoorden
    • Sanne
      5 november 2014 at 12:41 (9 jaar ago)

      Je kan t vaak bestellen als toetje bij je pizza

      Beantwoorden
  2. Nanda
    3 november 2014 at 16:59 (9 jaar ago)

    ben ik ook benieuwd naar, de lava cake

    Beantwoorden
  3. Scarlet & Joyce
    3 november 2014 at 18:32 (9 jaar ago)

    Leuk om zo een kijkje te krijgen in jouw weekje! De speculaascake lijkt ons heerlijk!!

    Beantwoorden
  4. Demi
    5 november 2014 at 12:55 (9 jaar ago)

    Die ijskoffie die je hebt geprobeert heb je ook in de smaak cappuccino! Die is beter en smaakt meer naar die van de starbucks. Al is t natuurlijk nooit t zelfde.. :(

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>