Tips over daten

| How to, Sanne's Life, Videos

4 Comments

4 Comments on Tips over daten

 1. Monique
  2 november 2014 at 22:50 (6 jaar ago)

  Ben toch wel benieuwd hoe je dan aan die dates komt, haha!

  Ik ben niet echt iemand die zomaar op een ander afstapt, of op datingsites iemand gaat zoeken.

  Ik hoop altijd maar dat ik iemand gewoon random tegenkom in een winkel of zo of in een restaurant. Maar ja, ik zit vrijwel altijd thuis of op mijn werk, dus echt veel mensen kom ik niet tegen. Voelt zo alsof ik nog jaren kan wachten!

  Beantwoorden
 2. Marije
  3 november 2014 at 19:04 (6 jaar ago)

  leuke video!

  Beantwoorden
 3. Floor Daasvand
  11 november 2014 at 18:41 (6 jaar ago)

  Ik ben wel weer een paar keer gaan daten, maar doordat mijn vertrouwen in jongens op dat vlak grotendeels weg is vind ik het erg lastig.. Dan vraag ik me continu af of hij de dingen die hij zegt wel meent etc..

  Zo had ik een date met iemand die ik ken doordat we beide bevriend zijn met een band en hij had tegen de roadie gezegd dat hij hoopte dat ik zn laatste vriendin zou worden maar na dat concert heb ik niks meer van hem gehoord en hij was blijkbaar gewoon flink bezopen… Lekker lullig :(

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 november 2014 at 23:22 (6 jaar ago)

   Ik snap je helemaal, helaas. Ik heb de afgelopen jaren ook genoeg gedate maar het lijkt wel alsof ik alleen maar klootzakken tegen kom en dan is t idd lastig om niet te denken dat alle mannen hetzelfde zijn. Maar zo denken is ook een beetje stom en je moet niet daardoor de hoop in de liefde opgeven. Dat zijn ze niet waard.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>