Verlanglijstje Sinterklaas

| Sanne's Wishlist

Mijn ouders vertelde me dat Sinterklaas dit jaar langs komt en om een verlanglijstje had gevraagd. Er zijn altijd genoeg dingen die ik wil hebben maar zodra ik jarig ben of de feestdagen eraan komen en ik een lijstje moet maken, weet ik spontaan niet meer wat ik zou willen hebben. Ook omdat ik wil dat de cadeautjes iets bijzonders zijn, waarmee ik echt blij ben en het vaak zal gebruiken. Het was dus even zoeken en nadenken maar hierbij laat ik jullie mijn verlanglijstje zien.The Body shop – Glazed apple eau de toilette
Toen ik de omschrijving van deze geur hoorde, dacht ik dat het niks voor mij zou zijn. Niks was minder waar want toen ik de geur rook in de winkel, was ik meteen verkocht. Wat een heerlijke geur! Ik ben dan ook zeer blij verrast dat ze hier ook een eau de toilette van hebben. Want een douchegel en bodybutter is nog niet genoeg, ik wil me kunnen onderdompelen in deze geur.
Smoked shakti necklace
Qua sieraden ben ik nogal kieskeurig. Ik houd niet van glimmende diamanten, het moet niet te opvallend zijn en het liefst iets aparts. Al mijn sieraden die ik heb komen dan ook van H&M of Primark en kosten nooit meer dan een paar euro. Mooie, wat duurdere sieraden krijg ik het liefst zodat er een verhaal en herinnering aan zit en het me altijd aan diegene doet denken waarvan ik het cadeau krijg. Op de webshop http://www.ish-jewels.com/ zag ik gelijk genoeg sieraden naar mijn smaak met prachtige stenen. Dit is echt helemaal mijn smaak! Ik wil al jaren een ketting met een mooie steen maar vaak zijn ze zo duur of vind ik het toch weer too much. Maar deze is perfect en helemaal mij.
Graphite Gana necklace
Daaronder nog een ketting met een hele mooie steen die me een beetje aan een planeet doet denken. Ook deze vind ik erg mooi en toch wel subtiel omdat het een kort kettinkje is.


Heb ik ooit genoeg kleren? Ik verdrink er onderhand in, ik moet echt een keer alles gaan uitzoeken en ik wil ook zoveel weg doen. Maar natuurlijk heb ik nooit genoeg! Want ik weet alsnog nooit wat ik aan moet en ben altijd weer op zoek naar iets nieuws. Bij C&A zag ik deze fijne trui en dit lieve jurkje. De trui kost maar 7,12 en het jurkje 14,90. Zo cheap! Stiekem heeft C&A hele leuke kleding voor heel weinig geld.


MAC lipstick ‘Diva’
Toen ik vorig jaar bij Douglas werkte, heb ik zeker wel vijf keer gehoord van verschillende collega’s dat ik echt deze lipstick moest kopen. Vooral omdat het zo mooi stond bij mijn haar. En ik ben ook al een tijdje opzoek naar een mooie donker rode lipstick. Ik wil deze ondertussen al een jaar en ik heb hem nog niet! Waarschijnlijk omdat ik steeds minder make up koop en vooral niet van dure merken. Maar wat is ‘ie mooi!
Instax camera
Deze wil ik al zo ontzettend lang. Ik ben gek op foto’s maar tegenwoordig is alles maar digitaal. Ik mis de echte foto’s en mijn kamer ermee vol hangen. Deze poloraid camera is daarom ideaal. Helaas was hij in de winkels 90 euro en vond ik hem daarom veel te duur. Vooral omdat de fotorolletjes ook nog flink duur zijn. En nu zit ik net de HEMA folder door te bladeren en daar zie ik hem instaan! ZO TOF! Daarom houd ik van HEMA. <3 En hij kost hier maar 59 euro. Echt ontzettend slim van ze. Ik weet zeker dat deze binnen no time uitverkocht zullen zijn en ik duim dat er eentje voor mij is want dit is zo leuk!! 30 seconds bordpsel
Ik ben gek op bordspelen maar heb zelf alleen Disney Triviant. Ik heb dit spel een keer gespeeld en vind het zo ontzettend leuk! Hopelijk kan ik eens een bordspelavondje organiseren.

Wat is dat toch dat je stiekem toch altijd het duurste product op je lijstje het liefst wilt hebben? Maar stiekem is heel veel kleine cadeautjes ook heel leuk. Want het is zo leuk om veel uit te pakken, haha.
Wij hebben Sinterklaas thuis altijd gevierd en ik was er zo ontzettend gek op! Ik houd van de humor van Sinterklaas, de banketstaaf die al heel de dag op de verwarming staat te wachten zodat we hem ‘s avonds warm kunnen eten, stiekem een beetje bang zijn en zo ontzettend zenuwachtig. En dat ik altijd nog als laatste bezig was met uitpakken omdat ik altijd de meeste cadeautjes kreeg.
We zijn er helaas mee gestopt toen mijn broer er niet meer was. Het voelde niet meer compleet en toen we het erover hadden, werden we er alleen maar verdrietig van. Ik mis het zo ontzettend! Vooral als ik weer genoeg leuke cadeau’s tegen kom voor mijn broer.
Ik vind het daarom heel lief dat mijn ouders me alsnog iets willen geven. Ik heb namelijk helemaal niks met kerst en cadeaus deden we altijd met Sinterklaas.

Wat staat er op jullie lijstje en vieren jullie Sinterklaas?

10 Comments

10 Comments on Verlanglijstje Sinterklaas

 1. Tineke
  24 november 2014 at 11:05 (9 jaar ago)

  Wat een leuk verlanglijstje. Dat jurkje is zo mooi( ik heb hem ook ;)
  Liefs

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 november 2014 at 15:21 (9 jaar ago)

   Ah, echt? :D Ik vind jouw jurkjes zo leuk!

   Beantwoorden
 2. Nanda
  24 november 2014 at 15:22 (9 jaar ago)

  Mijn ouders vroegen ook om een lijstje en dat mocht max 25 euro zijn. Dilemma, want net als jij vind ik de duurdere dingen het leukst haha. Verwend nest ben ik ik he.
  Al met al toch een aardig lijstje weten te fabriceren met oa badbruisballen, badschuim, huisparfum, nagellak of lipstick van miss sporty en een cd. Benieuwd wat ik krijg.

  Maar het leukste vond ik om zelf op stap te gaan. We zijn met totaal 7 man en om het betaalbaar te houden moet je creatief zijn om het per persoon op max 10 euro te houden maar ik heb heel veel leuke dingetjes gescoord.

  Die kleding van C&A is leuk! Vooral dat jurkje is snoezig

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 november 2014 at 19:49 (9 jaar ago)

   Ah, dus je krijgt ook cadeautjes van anderen? Ja, ik vind cadeautjes kopen ook zo leuk! Ik vind t echt jammer dat me dat niet lukt. :( Ik kan er zo van genieten om iets leuks te zoeken en zelf mooi in te pakken.

   Beantwoorden
 3. Eilish
  24 november 2014 at 17:53 (9 jaar ago)

  Wij vieren geen sinterklaas. Wel kerst, maar dat is dan ook maar met een budget van 30/40 euro. We doen dan allemaal kleine cadeautjes. Van mn moeder krijg ik nog altijd wel iets extra’s, vaak een boek of iets dergelijks. De instax camera wil ik ook, misschien vraag ik die wel voor mn verjaardag! (januari)

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 november 2014 at 19:50 (9 jaar ago)

   Ik heb niet eens om het budget gevraagd, haha. Maar meestal houd ik t zelf bescheiden en vraag ik niet duurder dan 30/40 euro. Maar met die camera kon ik t niet laten. :x

   Beantwoorden
 4. Yvette
  24 november 2014 at 20:08 (9 jaar ago)

  Wij doen altijd met lootjes .
  Ik vind het ook altijd heel gezellig om te doen met mijn ouders , opa en oma :)

  Beantwoorden
 5. marieke
  24 november 2014 at 20:15 (9 jaar ago)

  Aah leuke dingen, vooral dat jurkje. Echt super leuk!!ga er ook maar eens voor kijken bij de c&a haha.
  Ik mis sinterklaas vieren met mijn gezin ook best wel (kerst eigenlijk nog meer) sinds mijn ouders uit elkaar zijn vind ik die kerstdagen zo niet leuk. Staan vooral in het teken van ruzie, bluh stom!
  gelukkig wel een leuke schoonfamilie waar we sinterklaas mee vieren as zaterdag, heb ik dus zin in! :)

  Beantwoorden
 6. Alice
  26 november 2014 at 10:35 (9 jaar ago)

  Ja en het is ook bijna zover! Ik heb er echt heel veel zin in! Met Sinterklaas doen wij dat met mijn ouders en mijn zusjes en aanhang. Zo moet iedereen iets kopen voor zijn of haar partner. Want als we een budget zouden nemen is dat soms lasting voor de mensen die niet veel te besteden hebben. Zelf doe ik tussen de 25 en 30 euro voor mijn vriend. En ik vraag altijd zoveel, omdat ik niet wil weten wat ik krijg haha!

  Beantwoorden
 7. Floor Daasvand
  30 november 2014 at 13:23 (9 jaar ago)

  Leuke verlanglijst! Ik vier ook sinterklaas, maar heb niet echt een verlanglijstje gemaakt. Mijn moeder weet inmiddels wel een beetje wat ik leuk vind en sommige dingen heb ik zelf mee uitgekozen wat ik dan met sinterklaas krijg. We vieren het bij mijn zus en zwager met de kids en de jongste gelooft nog dus het gaat meer om het idee :) Maar natuurlijk weet ik niet alles wat ik krijg hoor!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>