Jewel candle

| Lifestyle, Sanne Shopped

In deze donkere en koude maanden, warm ik mijn kamertje graag op met wat kaarsen en het zorgt ook gelijk voor wat extra gezelligheid. Het liefst brand ik geurkaarsen in allerlei winterse warme geuren. Toen ik te horen kreeg dat Jewel candle met een wintercollectie kwam, met heerlijke geuren die je aan de winter doen denken, was ik gelijk enthousiast. Maar de kaarsen van Jewel candle hebben niet alleen een fijne geur, maar in de kaars zit ook nog een cadeautje verstopt. Ik was benieuwd hoe dit werkte en testte het uit.
Ik koos voor de geuren ‘Gingerbread’ en ‘Pumpkin spice’. ‘Gingerbread’ is onwijs zoet, kruidig en warm. Als je de kaars opent, komt de geur je gelijk tegemoet want hij is vrij heftig en sterk aanwezig. Ik houd daar wel van! En vooral deze koude maanden maakt hij een stukje warmer. Ook tijdens het branden was hij erg aanwezig. Ik vind dit de beste geurskaars die ik tot nu toe heb gebrand omdat je hem zo goed en sterk ruikt. ‘Pumpkin spice’ was iets minder naar mijn smaak. Ik kan er niets kruidigs in terug vinden en de geur doet me het meest aan meloen denken, waar ik absoluut niet van houd. Als je hem brandt ruikt hij wel wat warmer en vind ik hem wel lekker.


De naam verraad het al; in elke geurkaars zit een sieraad verborgen. Die je hier goed zit zitten, verpakt in folie. Er zit normaal ook nog een grote sticker op om te laten zien waar je sieraad verstopt zit en wat voor sieraad erin zit. Dit kan een ring, een hanger of een paar oorbellen zijn. In deze kaars zaten oorbellen. Maar je hebt geen idee wat voor paar oorbellen er tevoorschijn zullen komen! Je moet de kaars gemiddeld 10 tot 15 uur branden zodat je het sierraad eruit kunt vissen. Je merkt zelf al snel genoeg wanneer je dit kan doen en gaat dan vrij makkelijk. Wel even voorzichtig met een pincet, want de kaars is natuurlijk heet.


Het sierraad zit verpakt in folie met daarin een plastic zakje met daarin het sierraad. Het is even een gepriegel en je handen worden er vies en vet van maar het sierraad zelf is gelukkig helemaal schoon en zit goed verpakt. Ik vond het erg spannend om te wachten tot ik het sierraad eruit kon vissen en ik was erg nieuwsgierig wat erin zou zitten. Uit deze kaars kwam een stel oorbellen met blauwe steentjes. Heel subtiel maar wel een mooie knalblauwe kleur. Het lukte me niet goed deze kleur vast te leggen maar ze zijn dus echt knalblauw.


Uit de andere kaars kwam een ring. Het ziet er heel vies uit, dat gele en dan op een watje, haha. Ook de ring bevat een steen maar dan helder en in de vorm van een hartje. De ring is te groot voor mijn ringvinger maar prima om mijn middelvinger. De ring is niet zo subtiel en wel echt een feestelijke, aanwezige ring.

De sieraden zijn allemaal van 925 sterling zilver wat wil zeggen dat het sieraad voor 92,5% uit echt zilver bestaat. De sieraden kunnen een waarde hebben van 10 tot 250 euro. Maar het bedrag wordt er helaas niet bij vermeld. Mocht je geïnteresseerd zijn in de waarde van je sierraad, zou je hierover kunnen informeren bij de juwelier. Dat vind ik wel het enige jammere van Jewel candle; je hebt geen idee wat je precies krijgt. Al weet je dat toch nooit als je iets cadeau krijgt en gaat het hier meer om smaak. Ik denk dat de sieraden bij veel vrouwen in de smaak zullen vallen. Ik ben zelf heel kieskeurig qua sieraden en ik heb liever niets wat schittert en opvalt, dus de sieraden uit de kaarsen zijn niet helemaal mijn ding. Het idee vind ik wel super leuk! Het bouwt de spanning op en het zijn twee cadeautjes in een. Op een hele bijzondere manier. Daarnaast vind ik de geurkaarsen wel echt heel lekker en fijn omdat je ze zo goed ruikt. Het aanbod in geuren is ook groot. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de geuren ‘Sweet cupcake’, ‘Passionfruit’, ‘Candy cane’ en ‘Honey & milk’. Ook echt aparte geuren die me gelijk aanspreken.

Jewel candle heeft op dit moment ook nog een leuke kortingscode voor jullie, mijn bezoekers. Je krijgt nu 10% korting op je bestelling met de code ‘schatteke10′. Ik denk dat dit een super leuk cadeau is voor een lieve vrouw in jouw buurt voor de komende feestdagen. Of stiekem voor jezelf. Dus neem zeker even een kijkje op Jewel candle!

6 Comments

6 Comments on Jewel candle

 1. Jenny
  1 december 2014 at 14:03 (9 jaar ago)

  Ik werd gelijk enthousiast van dit artikel, maar toen ik op de webshop zag dat zo’n kaars €30,- is. Meh dat zou ik er nooit aan uitgeven.

  Beantwoorden
  • Sanne
   1 december 2014 at 15:39 (9 jaar ago)

   Dat is voor een grote kaars en die brandt 120 uur. Dus je hebt dan een hele grote kaars plus een sierraad. Dan valt het echt wel mee.

   Beantwoorden
 2. Yvette
  1 december 2014 at 21:06 (9 jaar ago)

  Super leuk dat er een sieraad in zit :D
  De prijzen vind ik wel meevallen aangezien ze best lang branden .
  Ik heb altijd van die waxine lichtjes met geur maar die zijn na 1 x op .

  Beantwoorden
 3. Sheryl
  1 december 2014 at 23:56 (9 jaar ago)

  Hoelang is de levertijd?
  Ik wil het graag cadeau geven voor 19 december…

  Beantwoorden
  • Sheryl
   2 december 2014 at 00:06 (9 jaar ago)

   En oja, hoelang is je kortingscode geldig?

   Beantwoorden
  • Sanne
   3 december 2014 at 15:07 (9 jaar ago)

   De kortingscode is t/m 17 januari geldig en de kaars word tussen de 3 en 5 dagen thuis bezorgd.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>