Kerstkaarten

| Sanne's Life

Ik verstuur zelf elk jaar weer een hele stapel kerstkaarten en ik lig op de mat te wachten om ze te ontvangen. Uiteindelijk krijg ik altijd maar een handjevol kaarten terug. Nu gaat het daar natuurlijk niet om, de kaarten die ik krijg zijn altijd stuk voor stuk heel mooi en bijzonder en ik bewaar ze allemaal. Maar er zijn mensen die zelf nog nooit een kaart hebben verstuurd maar zelf wel elk jaar een hoop kaarten krijgen. Hoe dan ze dat toch?! Je hebt natuurlijk bloggers en YouTubers met een postadres (Ik ook, hoor! Mocht je die willen hebben; info@iheartschatteke.nl haha!) waardoor ze stapels post ontvangen. Maar ik dacht; ‘Dit moet andersom!’.


Jullie zijn degene die altijd moeite doen voor mij. Sommige van jullie komen elke dag hier heen om te kijken of ik wat heb geplaatst, bekijken mijn video’s, laten lieve reacties achter en ook op social media kan ik altijd rekenen op lieve woorden. Jullie zijn zo vaak mijn steun geweest, hebben me opgevrolijkt en er zijn nog steeds duizenden die mijn filmpjes bekijken. Dat is super awesome! Natuurlijk droom ik ook van stapels post maar ik vind dat ik daar zelf ook wat moeite voor moet doen. Dus ik wil jullie kaartjes sturen! Persoonlijk geschreven en op de post gedaan.

Wat moet je hiervoor doen?

- Stuur een mailtje naar info@iheartschatteke.nl met je naam, adres en waarom je een kaartje zou willen ontvangen. Vertel ook bijvoorbeeld iets over jezelf of hoe lang je me al volgt en waarom. Zodat ik er een leuke persoonlijke kaart van kan maken. :)

Je kan eventueel ook iemand anders opgeven die het leuk zou vinden om post van mij te ontvangen en haar/zijn adres doorgeven. Zo is het helemaal een leuke verrassing!
Ik hoop veel van jullie post te sturen en jullie kerst wat extra op te fleuren. Ik zie jullie mailtjes graag tegemoet! :D

7 Comments

7 Comments on Kerstkaarten

 1. Marieke
  18 december 2014 at 17:37 (8 jaar ago)

  Aah wat leuk! Tof initiatief, zeker om voor iemand anders te regelen! Helaas ken ik dan weer niemand die jou kent haha

  Beantwoorden
 2. Nanda
  18 december 2014 at 17:42 (8 jaar ago)

  Ha! The Grinch die kerstkaartjes stuurt!

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 december 2014 at 17:43 (8 jaar ago)

   Yup :P That’s me!

   Beantwoorden
 3. tanja
  19 december 2014 at 01:56 (8 jaar ago)

  Onwijs leuk! Wil jou ook een kaartje sturen dus heb snel gemaild vanavond :) ook jij bent belangrijk, niet alleen wij

  Beantwoorden
 4. Yvette
  19 december 2014 at 21:55 (8 jaar ago)

  Aah super lief dat je dat doet ^^

  Beantwoorden
 5. Floor Daasvand
  21 december 2014 at 18:36 (8 jaar ago)

  Leuk initiatief Sanne! Ik wil jou ook graag een kaartje sturen <3 Ik heb je gemaild :D

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>