Sanne geeft antwoord

| Personal, Q&A

Een paar weken geleden was ik benieuwd of jullie brandende vragen voor me hadden. Er waren 10 mensen die meer van me wilde weten. De rest van jullie weet alles al van me? Anyway, vandaag geef ik antwoord op jullie vragen. :) Enjoy!


Joyce vroeg: “Wat is je droom baan?
En wat is het liefste wat een fan ooit voor je heeft gedaan?”

 

Ik vind het heel lastig voor mezelf om te bedenken wat mijn droombaan is. Als ik dat wist, had ik waarschijnlijk daarvoor een studie gevolgd en had ik die vast zonder moeite en met heel veel plezier afgerond. Maar ik vind het lastig om te zeggen waar mijn passie ligt. Wat ik de laatste jaren heb ontdekt is dat ik veel meer van kinderen houd dan ik dacht en er ook beter mee kan omgaan dan verwacht. Ik dacht altijd dat mijn geduld heel snel zou opraken en ze me irriteerde, maar alles behalve dat. Maar ik vind het lastig om te zeggen op wat voor manier ik dan met kinderen zou willen werken. Ook heb ik natuurlijk ontdekt dat ik video’s maken onwijs leuk vind en ook het bloggen doe ik met heel veel plezier. Dus misschien droom ik wel het meest van fulltime blogger en YouTuber zijn en daar mijn werk van te kunnen maken. Maar ik merk dat ik hierin ook nog veel moet groeien en vooral nog veel moet leren en ook een stukje van mezelf moet veranderen.
En het liefste wat een fan ooit heeft gedaan.. Het raakt mij altijd ontzettend als iemand persoonlijk naar me toe komt en ze me vertellen dat ik veel voor ze heb betekent. Als ik bijvoorbeeld iemand opvrolijk met mijn filmpjes in moeilijke tijden of op de gathering kwam een meisje naar me toe die vertelde dat ze epilepsie heeft en het waardeert dat ik om begrip probeer te vragen bij mensen. Dat doet me onwijs veel. Het klinkt misschien een beetje arrogant op deze manier. Maar een compliment doet me onwijs veel.

Alyt vroeg: “heb je voornemens voor in het nieuwe jaar? Zo ja, welke? En kun je ze volhouden denk je?”

 

Eigenlijk niet. Ik leer dagelijks van dingen en neem me dan altijd weer voor daar iets mee te doen. Daar hoeft niet speciaal een nieuw jaar voor aan te breken. Maar om wat goede voornemens op te sommen; beter na te denken voordat ik mijn mening spuw (zeker als ik hiermee mensen kan beledigen), regelmatig te blijven bloggen en wat positiever voor mezelf zijn.

Yvette vroeg: “Hoe ben je begonnen met youtube ? En wie is jouw grote voorbeeld?”

 

Ik besloot op een dag mijn make up routine te filmen. Ik maakte wel vaker filmpjes maar had deze nog nooit online gezet en dat deed ik voor de grap eens een keer. Toen deed ik het steeds vaker en pas na 1,5 jaar kreeg ik abonnees, kijkers en reacties. Ik heb niet echt een voorbeeld. Ik leer van iedereen wel en doe inspiratie op maar vind het vooral belangrijk om dicht bij mezelf te blijven.

Emma vroeg:“Wie is je stijlicoon?
Wat was je eerste woord?
Wat is je grootste blunder?
Wat is een goede eigenschap van je en wat een slechte?”

 

Ik heb geen stijlicoon. Ik let er niet zo op wat anderen dragen en wat er hip is.
Papa of mama, waarschijnlijk haha.
Mijn laatste grootste blunder was van de week. Ik was uit met een vriendin, we waren op het toilet en ik hoorde een liedje van een bepaalde band. Ik dacht dat die vriendin uit het hokje stapte en naast me stond. Dus ik zei tegen haar over de muziek ‘Beginnen ze nu al die zooi te draaien!’. Toen bleek het een vreemde te zijn en de vriendin die naast haar stond, bleek groot fan van de band.. Sorry!
Goede eigenschap: Ik kan goed luisteren. Slechte eigenschap: Ik blijf te lang in het negatieve hangen.

Nanda vroeg:“Tegen welk geluid kan jij echt niet?
Durf je te bungeejumpen?
In welk kledingstuk wil jij echt niet gezien worden?
Wanneer was je voor het laatst boos en waarom?”

 

Ik kan vooral niet tegen hele zachte geluiden. Vooral niet als ik slaap. Als iemand bijvoorbeeld zwaar adem haalt, kauwt of in de kamer naast me is maar ik dat wel kan horen. Ik word dan echt super geïrriteerd!
Misschien wel maar ik zou het absoluut niet met plezier doen, haha.
Hotpants. En daar willen jullie me ook niet in zien, hoor. :P
Dat was vrijdag. Omdat ik vond dat ik deels onterecht werd aangevallen.

Mariah vroeg:“Hoe is het om op straat herkend te worden?

 

Leuk! En het went nooit. Ik ben altijd blij als iemand me even aanspreekt en iets liefs tegen me zegt of met me op de foto wil. Toen ik pas in Rotterdam woonde werd ik wel heel vaak herkend. Als ik door de stad liep werd ik om de vijf minuten aangesproken en dan was het me af en toe te veel. Maar dat is nu weer een stuk minder en ik vind het sowieso altijd leuk en vooral heel bijzonder.

Filine vroeg:“Wat zou je nog graag willen bereiken in jouw leven?”

 

Lastige vraag! Ik had namelijk altijd verwachtingen van mezelf en mijn leven maar ik merkte dat ik uiteindelijk daar alleen maar ongelukkig van werd. Dus heel cliché denk ik dat het belangrijkste is dat ik gelukkig ben en me goed voel. Ik ben al heel blij als ik dat bereik.

Merel vroeg:“wat is je lievelingseten?”

 

Sushi! Maar de laatste tijd word ik ook heel blij van pizza.

Michelle vroeg:“Wat is je favoriete vakantie land?
En naar welke plaats of welk land wil je ooit nog heen?
Wat is je favoriete kledingwinkel?

 

Tot nu toe is dat Griekenland.
En ik zou graag nog eens naar Tokyo en New york willen.
Oei, lastig! Vroeger shopte ik altijd veel bij een bepaalde winkel maar nu shop ik eigenlijk overal. Ik denk dan toch maar vertrouwd H&M.

Jolien vroeg:“Wat is je favoriete disneyfiguur?
Welke quote is echt op je lijf geschreven?

 

Rapunzel! Ik word echt heel blij van die film en haar mooie haren.
‘Je weet pas wat je had als je het kwijt bent.’ Om me soms te laten realiseren wat ik wel heb in plaats van te kijken naar wat ik mis.

Ik hoop dat jullie weer een tikje wijzer over me zijn geworden. Als jullie nog meer spannende, leuke, mooie vragen hebben, mogen jullie die hieronder natuurlijk achter laten. Ik vind het leuk om af en toe eens vragen van jullie te beantwoorden. Alvast bedankt! <3

7 Comments

7 Comments on Sanne geeft antwoord

 1. Nanda
  14 december 2014 at 11:12 (8 jaar ago)

  Leuk om de antwoorden te lezen! En mijn vragen staan er ook tussen, jay!

  Beantwoorden
 2. Yvette
  14 december 2014 at 14:16 (8 jaar ago)

  Ik word altijd vrolijk van je postst :)

  Beantwoorden
 3. Silvana
  14 december 2014 at 14:39 (8 jaar ago)

  Leuk om te lezen, dat van je irriteren aan zachte geluiden ken ik héél erg, haha. Mijn vader is een vaste slaper en slaapt vaak door z’n wekker heen, maar hij staat zelfs zo hard dat ik er wakker van wordt. Ondanks dat het voor mij een zacht geluid is. :’)

  Beantwoorden
 4. Merel
  15 december 2014 at 15:56 (8 jaar ago)

  jij bent zo lekker nuchter :) en dat is een compliment trouwens! ik vind het superfijn je posts te lezen :)

  Beantwoorden
 5. Christina
  20 december 2014 at 08:49 (8 jaar ago)

  Je bent zo streng voor jezelf! Als jij ergens zin in hebt dan doe je dat toch gewoon? Blijf jezelf❤️ Xx Christina

  Beantwoorden
  • Sanne
   20 december 2014 at 18:18 (8 jaar ago)

   Wat bedoel je precies? :)

   Beantwoorden
 6. Anniek
  1 januari 2015 at 19:52 (8 jaar ago)

  haha wat een topfoto!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>