Cherry culture bestelling

| Sanne Shopped

Mijn liefde voor make up begint langzaam weer terug te komen. Ik heb ongeveer 2 jaar amper make up gekocht en me er verder ook niet echt mee bezig gehouden. Ik heb zelfs de helft van mijn stash weg gedaan. Waar ik van sommige producten nu wel spijt heb want ik dacht geen vijf highlighters nodig te hebben maar toen kwam er achter dat de ene highlighter de andere niet is. Maar des te meer reden en een excuus om weer nieuwe make up producten te kopen! Dus toen ik een mailtje kreeg van Cherry Culture dat er 30% korting was op alle producten, gooide ik mijn mandje vol met NYX producten.

NYX Matte Lipstick ‘Eden’ $6.00
Ik ben gek op rode lipstick en ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte rode lipstick voor mij. Ik had al een lipstick uit de matte collectie die ik erg fijn vond dus was ik benieuwd naar deze. De lipstick is knalrood en heeft een matte finish, waar ik erg van houd bij lipsticks.


NYX Round Lipstick ‘Hero’ $4,00
De round lipsticks van NYX zijn super fijn en zo cheap, wow! Deze zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende en aparte kleuren. De lipstick lijkt vrij donker maar is bijna net zo rood als de lipstick ‘Eden’ hierboven. Ik vind het jammer als lipsticks niet zo donker zijn als ik had gehoopt.


NYX Butter Lipstick ‘Licorice’ $6.00
Daarom waagde ik de gok met deze lipstick die wel echt donker is. De kleur is meer paarsig maar ik vind hem erg mooi. Hij valt wel echt ontzettend op en maakt me nog bleker dan ik ben.


NYX Powder Blush ‘Desert Rose’ $6,00
Blush heb ik ook nooit genoeg en dus koos ik voor deze warme roze tint. De verpakking is erg klein en daarom vooral erg handig om mee te nemen.


NYX HD Eye Shadow Base $7,00
Het is een zoektocht voor me om een oogschaduwbasis te vinden die voor mij werkt. Elke keer koop ik er een naar aanleiding van een goede review en vervolgens werkt hij bij mij totaal niet! Hopelijk stelt deze me eens niet teleur.


NYX Concealer Magic Wand ‘Porcelene’ $5,50
Het is ook altijd een hele zoektocht naar een lichte concealer die ook nog eens aan alle eisen voldoet. Maar deze is echt perfect! Echt onwijs licht dat hij eens een keer lichter is dan mijn foundation. Yeah!


NYX Makeup Setting Spray Matte Finish Long Lasting $8,00
Ik kan echt niet meer zonder een setting spray. Ik gebruik normaal altijd die van MAC. Maar als het goedkoper kan, is dat altijd mooi meegenomen. Hopelijk is hij net zo fijn of misschien nog wel fijner.

Dit zijn alle producten die ik heb besteld. Ik kreeg dus op alle prijzen ook nog eens 30% korting en was ik dus uiteindelijk $46,43 kwijt wat ik nog eens leuk vind voor 7 producten. Als jullie van bepaalde producten een review willen zien, dan hoor ik het graag.

8 Comments

8 Comments on Cherry culture bestelling

 1. Yvette
  22 januari 2015 at 10:56 (6 jaar ago)

  De laatste ben ik wel benieuwd naar :)

  Beantwoorden
 2. Karin
  22 januari 2015 at 13:50 (6 jaar ago)

  Ik ben wel benieuwd naar de lipsticks! Leuke producten heb je gekocht!

  Beantwoorden
 3. Sanne
  22 januari 2015 at 17:54 (6 jaar ago)

  Wat een mooie producten heb je gekocht en ben vooral erg benieuwd naar de setting spray als het het ook daadwerkelijk goed doet dan dat is dat zeker mooi meegenomen.
  Ik heb zelf ook een wat lichtere huid dus ben benieuwd hoe de concealer bevalt.

  Ik ga naar het BFF event en ik hoorde dat jij er ook bent klopt dat?
  Dat lijkt mij echt top als jij er ook bent

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 januari 2015 at 18:15 (6 jaar ago)

   Ja klopt :) Ik ben er wel alleen op zondag.

   Beantwoorden
 4. Iris
  24 januari 2015 at 14:34 (6 jaar ago)

  Heeeeeel graag de setting spray reviewen! X

  Beantwoorden
 5. myrna
  26 januari 2015 at 18:11 (6 jaar ago)

  Ik ben benieuwd naar de settingspray, en voor mij werkt het prime and fine primer doosje van catrice perfect als oogschaduwbasis. Op de rest van m’n gezicht krijg ik er puisten van haha.

  Beantwoorden
 6. Ayse
  19 februari 2015 at 04:07 (6 jaar ago)

  Sanne, welke kleur concealer heb jij gekozen ? Ik wil er ook een bestellen maar ik wil een lichte kleur om onder mijn ogen te highlighten. Please help :)

  Had vandaag nyx butter gloss besteld ben benieuwd hoe die zijn hoor daar ook veel goeds over.

  Trouwens ik volg jou altijd op youtube. Vind het super jij als persoon en je video’s + je blog

  Liefs Ayse

  Beantwoorden
 7. Ayse
  19 februari 2015 at 04:09 (6 jaar ago)

  Ooo het staat er al sorry haha :)))

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>