Mijn zoldertje

| Sanne's Life

Ik ben erg blij met mijn kamer die ik in Rotterdam heb gevonden. Ik zit niet alleen erg dichtbij het centrum maar de kamer zelf is ook heel fijn. En dat komt vooral door mijn zoldertje. Toen ik zag dat dit erbij zat, was dat voor mij gelijk de doorslag om deze kamer te kiezen. Het is echt mijn favoriete plekje geworden.Het enige meubel wat ik nieuw kocht voor mijn kamer, was mijn bed. Ik wilde zo graag eens een fijn en lekker bed. Ik had altijd geslapen op slaapbanken of kapotte lattenbodems. Na 2,5 jaar ben ik nog steeds superblij met mijn bed en ik krijg er vaak complimenten over. Een goed bed helpt echt heel erg om fijn te slapen. Mijn matras is van traagschuim dus ik zak er letterlijk helemaal in weg. Heel fijn voor mijn zwakke rug en heupen die snel pijn doen als ik verkeerd lig.

Toen ik er pas woonde vond ik het niet zo fijn om er te slapen. Ik had me voorgenomen om het heel rustig te houden maar door dat alles wit was, was het me allemaal iets te rustig en was het erg ongezellig. Ondertussen heb ik het aardig aangekleed en vind ik het er erg gezellig. Ik heb deze lichtes van Flying Tiger om mijn bed gewikkeld.

Ook word ik erg blij van vrolijke kussens en drukke prints. Ik moet me vaak inhouden om geen nieuwe lakens te kopen omdat ik daar zo blij van word. Ik had dat als klein kind al. Het meeste komt van H&M Home. Ik heb ook een dekbedovertrek met flamingo’s die ik geweldig leuk vind.


Ook heb ik er veel foto’s hangen want ik ben gek op foto’s! Ik wil ze wel gaan vervangen en misschien toch een stukje verder verplaatsen. Ik word namelijk vaak ‘s nachts wakker en ben dan in de war wat ik zie hangen, haha. Heel stom.

Ook zie ik nog een stukje van de muurschildering van Smokin’ Dog. Wat een heel grappig effect geeft.

Het enige lelijke en foute vind ik de lamp en de quote. Tegenwoordig wordt je dood gegooid met quotes waardoor ik ze zat ben en iemand zei ooit dat de zin zo uit een liedje van One direction kwam, haha. Ik houd wel van een beetje fout. De lamp kan ik niet veel aan doen. Als ik er kap om doe, loop je er constant tegen aan dus ik laat het lekker zo. Hij valt toch amper op.

Ik kom altijd helemaal tot rust op mijn zoldertje omdat ik niet aan de straatkant woon dus het is altijd heerlijk en rustig en stil. Ook blijft het er lang donker en is zo klein en knus. Als ik me niet lekker voel of me sip voel, dan vind ik het heel fijn om me hier terug te trekken of even een dutje te doen.

Ik heb mijn hele leven een vrij kleine kamer gehad bij mijn ouders thuis en ben wel blij dat ik nu wat meer ruimte heb. Maar ik mis soms wel het knusse en vind een kleine ruimte wel heel fijn en rustgevend. Ik zou echt geen enorm grote slaapkamer willen hebben. Ik vind het er altijd zo gezellig, vooral als er iemand blijft slapen. Ik rust nergens zo goed en fijn uit als op mijn zoldertje.

4 Comments

4 Comments on Mijn zoldertje

 1. Yvette
  15 januari 2015 at 10:42 (9 jaar ago)

  Het ziet er ook wel heel knus uit mijn kamer is echt druk. Later wil ik ook meer wit en fotos aan de muur :D

  Beantwoorden
 2. Beau
  15 januari 2015 at 11:02 (9 jaar ago)

  Wat een gezellig zoldertje heb je!

  Beantwoorden
 3. Liskalife
  19 januari 2015 at 20:57 (9 jaar ago)

  Fijn zo’n plekje waar je je even kunt terugtrekken!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>