NEW YEAR TAG

| Sanne's Life, Tag

Een week geleden zaten we nog in 2014, wachtend op een heel nieuw jaar. Waarschijnlijk is iedereen de jaarlijstjes, terugblikken en goede voornemens alweer behoorlijk zat. Maar mag ik nog heel even? Ik las deze tag en het begon gelijk bij me te kriebelen om ook deze vragen te beantwoorden. Dus sorry, ik doe het nog een keertje.


1. Wat is het leukste wat je afgelopen jaar hebt gedaan?
Heel veel! Zoals ik ook al in mijn 2014 video heb besproken. Maar ik ben vooral heel blij dat ik iedereen regelmatig heb gezien en we samen heel veel leuke dingen hebben gedaan.

2. Wat ben je anders gaan doen met make-up afgelopen jaar?
Ik ben minder gaan dragen. Normaal ging ik altijd full face de deur uit maar op een gegeven moment stopte ik met dagelijks oogschaduw dragen en ook de eyeliner verdween een tijdje. Ook ging ik soms alleen met wat concealer, poeder en mascara de deur uit. En dat is voor mij al een hele stap. Ik mag absoluut niet klagen over mijn huid maar ik heb wel hele donkere kringen onder mijn ogen waardoor ik er altijd vermoeid uit zie.

3. Wat was je favoriete liedje van afgelopen jaar?
Typhoon – IJswater! Dit liedje maakt me gelijk blij en geeft me energie. En omdat mijn vader en ik regelmatig ‘Het is te koud om te zwemmen!’ opeens uit het niets schreeuwen.

4. Wat was je favoriete trend afgelopen jaar?
Pff, ik houd me echt totaal niet bezig met trends, haha. Dus ik vind dit een lastige. Was de donkerrode lipstick een trend? Dan dat.

5. Had je goede voornemens en heb je je daar aan gehouden?
Zover ik me kan herinneren, had ik die niet.

6. Waar kijk je het meest naar uit komend jaar?
Het meest naar de dingen die nog niet gepland staan. Want ik weet dat er vast heel veel leuke uitjes aankomen dit jaar. Ook kijk ik uit naar het film festival eind deze maand. En mijn meeting op 17 januari.

7. Wat zijn je goede voornemens voor dit jaar?
Er zijn wat dingen voor mezelf die ik wil verbeteren of aan wil werken, maar die spreek ik liever niet uit. Die komen namelijk voort uit een soort onzekerheid en ik weet dat als ik ze niet waar maak, ik daar alleen maar meer onzeker over wordt. Maar een goed voornemen van me is om wat liever en positiever te zijn voor mijn omgeving. Ik kan heel negatief zijn en vind het dan nodig om alles er maar uit te gooien wat ik denk, zonder na te denken hoe dit op anderen kan over komen. En dat is gelijk ook beter voor mezelf.

5 Comments

5 Comments on NEW YEAR TAG

 1. Yvette
  7 januari 2015 at 10:00 (6 jaar ago)

  Dat het maar een mooi 2015 mag worden :)

  Beantwoorden
 2. Marieke
  7 januari 2015 at 15:20 (6 jaar ago)

  Je begint me blij te maken met die liedjes van typhoon haha, kende hem nog niet maar klinkt lekker!

  Beantwoorden
  • Sanne
   7 januari 2015 at 23:29 (6 jaar ago)

   Yeah :D Het is ook super vrolijk

   Beantwoorden
 3. Nanda
  7 januari 2015 at 18:44 (6 jaar ago)

  haha, die 1e foto!

  Beantwoorden
 4. Dewi
  7 januari 2015 at 20:34 (6 jaar ago)

  Nog een goed nieuw jaar gewenst! Leuke tag om nog even terug te kijken op alle lievelingsdingetjes van 2014.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>