THE INSTAGRAM TAG

| Tag

Toen ik deze tag zag, wilde ik hem stiekem gelijk overnemen. En tot mijn grote vreugde heeft de enige echte Vera Camilla me getagd, dus toen moest ik wel! Hierbij ‘The Instagram tag’.


Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?


Deze selfie met donkere lipstick. Ik vroeg wat mijn volgers ervan vonden en ik kreeg geen een negatieve reactie, wauw! Super tof. :D Terwijl ik bijna zeker weet dat als ik hiermee naar buiten zou gaan, mensen me wel extra aan zouden staren. Dus dat moet ik nog even durven.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?


Deze te blije en niet zo mooie selfie. 3 jaar geleden kreeg ik mijn iPhone 4 en was ik wekenlang onder de indruk van alle apps. Dus ook van Instagram en ik maakte van alles foto’s met lelijke filters.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?


Lastig maar ik denk deze! Ik heb mijn volgers echt al tig keer geprankt dat ik mijn haar kort heb geknipt en zo deed ik dat hier ook weer. Altijd wordt er weer ingetrapt maar nog leuker, altijd zijn de reacties altijd heel leuk en positief! Terwijl als ik nu zeg dat ik mijn haar korter ga knippen, iedereen begint te gillen. Ik wil mijn haar dus ook echt zo gaan knippen omdat ik het lange zat ben en dit super leuk vind. Wat vinden jullie?

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?


Deze lieve foto met Gers. Hij is echt de ideale hond <3 (afgezien van zijn scheten en bitchy gedrag naar anderen honden..). Hij begroet je altijd super blij en is heel erg lui. We hebben dus samen flink wat keren uitgeslapen. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Gek genoeg maak ik bijna nooit foto’s van gerechten die ik zelf heb gekookt. Vooral omdat het vaak lastig hier een mooie foto van te maken en zodat het er ook nog smakelijk uit ziet. Dus niet echt een gerecht maar ik heb in 2014 heel wat sesambagels met geitenkaas op. Jammie!

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?


Nog net 2014, deze zielige selfie met Vera, Jeffrey, Alwin en Saske. Haha! Hij is grappig bedoelt, niet zielig. Ik had hiervan een meme gevonden op internet en wilde deze graag namaken. Stiekem hebben we deze foto al om 20.00 gemaakt, haha.

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?


Deze foto kreeg heel veel stomme reacties (want ik dik, Pruttel dik, poes op poes, ha-ha.) maar jammer dan, ik vind hem super leuk! Vooral omdat Pruttel helemaal geen kroelerd is en hij er hier toch heel tevreden en relaxt bij ligt. Heel schattig. Als ik weer eens bij mijn ouders ben, dan knuffel ik mijn katten altijd verplicht maar dat vinden ze eigenlijk helemaal niets.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik wissel vaak af. Maar op het moment gebruik ik de app ‘Instasize’ het meest. De filters op Instagram zelf gebruik ik sinds een tijdje helemaal niet meer.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?
Volgens mij heb ik nog nooit een hashtag gebruikt op Instagram. Echt, doe het niet! Ik snap dat als je niet zoveel volgers hebt, graag wel veel likes krijgt. Maar ik vind het echt lelijk en zonde van de foto.

Ik tag hierbij Jill, Joyce en Scarlet en Thamar omdat ik ze leuk vind en omdat het kan. Succes!

9 Comments

9 Comments on THE INSTAGRAM TAG

 1. Beau
  25 januari 2015 at 11:25 (6 jaar ago)

  Leuke tag! Ik vind de donkere lipstick ook erg mooi staan bij je :-)

  Beantwoorden
 2. Marieke
  25 januari 2015 at 14:12 (6 jaar ago)

  Ik vind die foto met je kat juist heel leuk! Op de een of andere manier sta je er juist heel leuk op :D

  Beantwoorden
 3. liskalife
  25 januari 2015 at 15:04 (6 jaar ago)

  Leuke tag is dit. En je haar kort doen moet je zeker een keer proberen. Wij denken dat het je super leuk zal staan. Wij gebruiken wel hashtags en doen dit zeker niet om de likes, aar gewoon omdat we het leuk vinden.

  Beantwoorden
 4. Yvette
  25 januari 2015 at 16:12 (6 jaar ago)

  Leuke tag

  Beantwoorden
 5. Daphne
  25 januari 2015 at 16:23 (6 jaar ago)

  Leuke tag, Sanne :)
  Dat kortere haar staat je erg leuk, zeker doen!
  Heel toevallig heb ik pasgeleden ook mijn haar tot ongeveer die lengte geknipt en daar ben ik nog steeds erg blij mee haha

  Beantwoorden
 6. Lise
  25 januari 2015 at 17:33 (6 jaar ago)

  Leuke blogpost! Zeker je haren zo laten knippen, staat heel mooi bij je.

  Beantwoorden
 7. Joyce & Scarlet
  26 januari 2015 at 21:42 (6 jaar ago)

  Oeh wat leuk, thanx, gaan we doen!
  & die foto met kruisjes bloesje is inderdaad echt een prachtige foto!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>