BFF event

| Sanne's Life, Videos

3 Comments

3 Comments on BFF event

 1. Chantal
  23 februari 2015 at 23:05 (6 jaar ago)

  Ik was er gisteren ook, voelde me met m’n 24 jaar toch wel erg oud daar, haha!
  Maar ondanks dat vond ik het erg leuk om met je op de foto te kunnen!

  X Chantal

  Beantwoorden
 2. Sandra(hpw)
  24 februari 2015 at 01:46 (6 jaar ago)

  Leuke videooo! :D Ik ben niet bij het BFF Event geweest, anders was ik zeker even komen kijken.. ben vandaag wel op de Huishoudbeurs zelf geweest. En jouw reactie daar op, in de video, geweldig! :D Echt heel typisch, maar zo is het ook gewoon. Moeders, dochters, vrouwen, trolleys… hahaha, het is er afentoe de hell! Tenen kneuzen, trolley schoppen, vallen, op staan… Ik ga er alweer ‘n aantal jaren op rij standaard heen, met 3x raden: mama! Moeder-dochter dus. We hebben het er zo’n 5,5u vol gehouden. Wauw, als ik daar nu zo over nadenk, 5,5u.. da’s wel heel lang! Maar het was wel weer leuk, hebben een geslaagde dag gehad. Ja, ondanks al hysterie, drukte en gekte.

  En uiteindelijk, dachten we alles gehad te hebben. Stonden we om h6 op het station op onze trein te wachten.. komt ‘ie ‘n half uur later pas opdagen.. uuuugh! HELL! hashtagNSFail! En als klap op de vuurpijl, stappen mama en ik uiteindelijk in Eindhoven uit de trein om over te stappen. Stap ik in, in de volgende trein, ingestapt en wel kijk ik om of mama ook al ingestapt is en gaan de deuren dicht. En mama stond nog buiten, op het perron. AAAAHHHH, PANIEK! Dus mama bleef achter op het station in Eindhoven, ik bellen, bellen, bellen en doen. Ik op het volgende station uitgestapt, hopen dat ik mama in de volgende trein zie.. wat niet zo is :( Dus weer wachten op de volgende trein. Ik weer ingestapt, zoeken, kijken waar ze is. Nog niets gezien/gevonden. Uiteindelijk kwam ik op ons eindstation uit en hoopte ik echt heel hard dat ik mama ook zou gaan zien. Want ook al was ‘t maar ‘n half uur, ik heb in de stress gezeten, haar gemist, boos geworden.. Jeetje! Uiteindelijk stapten we gelukkig allebei uit dezelfde trein en waren we weer herenigd. Hehe…

  Nooit eerder zoiets meegemaakt, maar joh, wat een hectiek. Geweldig, zo’n dag! :)

  Oke, story of my life.. maar ik moest het even kwijt. Video, BFF Event, huishoudbeurs, vlog.. let it gooo!

  Beantwoorden
 3. Floor Daasvand
  28 februari 2015 at 22:03 (6 jaar ago)

  Zag er gezellig uit! Ik ben zelf ook heel erg benieuwd hoe het er aan toe zal gaan bij de dytg dit jaar

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>