Shoplog Action & Kruidvat

| Sanne Shopped

10 Comments

10 Comments on Shoplog Action & Kruidvat

 1. Nanda
  10 februari 2015 at 14:14 (6 jaar ago)

  Leuke shoplog! Waarom heb je geen oplaadbare batterijen genomen?

  Ik heb zwangerschapsdiabetes. Ben nu 25 weken en over een week of 10 wil ik van alles inslaan wat ik nu niet mag. Dan ga ik dat na de bevalling allemaal opeten ghegheghe. Die kitkat met kokos klinkt zalig, ik hou van kokos!

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 februari 2015 at 01:02 (6 jaar ago)

   Zo’n gedoe :P En ik ben niet zo georganiseerd dus op het moment dat ik de batterijen nodig heb, zijn die dan weer leeg, haha.

   Jeetje, wat naar. Vooral omdat je tijdens je zwangerschap vaak zo’n trek in iets kunt hebben en gewoon lekker wilt kunnen eten. Gelukkig is het straks weer voorbij en kan je straks lekker met chocola van je kind genieten. :D

   Beantwoorden
 2. lizzy
  10 februari 2015 at 17:01 (6 jaar ago)

  Die lipstick past echt heel mooi bij je ogen vind ik!

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 februari 2015 at 01:03 (6 jaar ago)

   Ah dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Beau
  10 februari 2015 at 22:02 (6 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! De lipstick staat echt mooi :) Ik heb zelf een slechte ervaring met de gel eyeliner van Max & More, kreeg hem zelfs met flink boenen er niet af. Heb dagen met geïrriteerde ogen rond gelopen. Hoop dat hij bij jou wat beter werkt!

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 februari 2015 at 01:03 (6 jaar ago)

   Wow! Dat is een beetje te long lasting.

   Beantwoorden
 4. Yvette
  11 februari 2015 at 02:22 (6 jaar ago)

  Leuke dingen :D
  Ik ben best benieuwd naar de make up van de action .

  Beantwoorden
 5. Miriam
  11 februari 2015 at 16:42 (6 jaar ago)

  IK werd heel blij toen ik jou shoplog zag. Vrijdag ga ik weer een middagje naar het dorp,moet onder andere bij de kruidvat zijn,maar ook bij de Action. Liep me al 2 dagen kapot te zoeken op YT naar filmpjes over shoplogs. THANKS! :D

  Anyway,ontzettende leuke dingetjes weer! En die Kitkat Coconut,moet ik zeker even proberen!!! Alles waar kokos in zit. Snoep make-up,noem het maar op ,moet ik hebben.

  Hahahaa,loveit! :D

  Beantwoorden
 6. Amber
  13 februari 2015 at 15:18 (6 jaar ago)

  Oh die kitkat…Ik baal dat ze die nergens anders hebben want ik kom ongeveer één keer per jaar (of minder) bij de Action. Ik zag de peanutbutter versie wel p/st bij Jamin maar de Coconut niet en natuurlijk een stuk duurder als je ze per stuk koopt. :( Meestal vind ik peanutbutter niet echt geweldig maar had ze toch maar meegenomen, en nu ben ik verslaafd, haha.

  Beantwoorden
 7. Floor Daasvand
  18 februari 2015 at 17:27 (6 jaar ago)

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben benieuwd naar die BB Cream!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>