Beautify Bedsessions

| Sanne's Life, Videos

Een paar weken geleden reisde ik af naar Amsterdam voor een interview met Lotte van Beautify. Ik vond het erg spannend omdat ik vrijwel nooit interviews geef. Maar Lotte was erg lief en stelde me op mijn gemak waardoor ik erg blij ben met het resultaat. Ik denk dat je in deze video wel echt mijn schattige en verlegen kant ziet omdat ik het niet gewend ben om video’s op te nemen waar anderen bij zijn en alles uit handen te geven. Daardoor is het voor mij wel gek om dit eens op beeld te zien maar wel tof om ook eens deze kant van mezelf aan jullie te laten zien. Hieronder kunnen jullie het resultaat bekijken.

Ook heb ik een kort interview gegeven voor Fashionista met verschillende beautyvragen. Dat kun je hier lezen.

3 Comments

3 Comments on Beautify Bedsessions

 1. Elise
  26 maart 2015 at 21:26 (9 jaar ago)

  Leuk gedaan Sanne! En meer video’s zijn altijd welkom!

  Beantwoorden
 2. Xandra
  5 april 2015 at 13:49 (9 jaar ago)

  Heel leuk interview! Vooral dat stukje over je broer. Stay strong x

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>