I Wish.. TAG

| Sanne's Life, Tag

Lieve Teske tagde mij om de ‘I Wish tag’ te doen. En komt dat even goed uit want ik ben heel goed in dromen en vind het heerlijk om te dag dromen. Maar wat zijn nu eigenlijk mijn dromen?Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Ik vind dit heel lastig omdat ik het fijn vind om te dromen maar ook snel op mijn dromen probeer te vertrouwen er in te geloven. Maar ik weet ook hoe teleur gesteld ik kan zijn als dromen niet uitkomen. Als je me een beetje kent, weet je dat het mijn grootste droom is om mijn eigen mopshond te hebben. En deze komt er niet voordat ik zeker weet dat ik hem/haar alle liefde en tijd van de wereld kan geven. Dus een baan waar ik thuis kan werken, zou perfect zijn. En na bijna 6 jaar video’s maken, blijft dat een grote passie van me. Ik ben snel uitgekeken op iets of vind het niet leuk meer om te doen. Maar als ik compleet zou kunnen leven van YouTube, zou ik heel blij zijn. Video’s maken blijft zo onwijs leuk om te doen. Maar het voelt ook stom om dit te blijven zeggen omdat ik al zolang bezig ben en het zoveel mensen om me heen wel lukt. Toch wil ik de droom niet opgeven.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Ik zou wel een eigen spa aan huis willen. Inclusief masseur, gezichtsbehandelingen en zwembad. Ik houd zo erg van massages maar het is zo ontiegelijk duur. Ik kijk regelmatig naar beautybehandelingen op YouTube omdat ik daar zo ontspannen van word. Ook vind ik zwemmen onwijs fijn maar vind ik het een hele stap om me in badkleding aan vreemden te laten zien. Dit zou voor mij echt de ultieme ontspanning zijn.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Ik twijfel tussen Aaron Paul of Zooey Deschanel. Aaron lijkt me heel fijn om mee te chillen en goede gesprekken mee te voeren. Plus dat ik hem erg aantrekkelijk vind maar hij is getrouwd dus daar zou ik dan niets mee kunnen, haha. Ik denk dat Zooey en ik het wel goed zouden kunnen vinden, ik houd van haar humor en ik denk dat ze erg veel goede beauty tips heeft. En ik wil weten waar ze haar jurkjes koopt!

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Zonder dan te denken aan alle mensen die ik dan hier moet missen; Tokyo. Voor de lekkerste sushi, mooiste parken en vooral voor de gekste dingen. Ik zou alleen nog maar video’s maken over raar eten, arcade hallen en Japanse gadgets. Misschien word ik wel een harajuku meisje!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Sushi! Toen ik sushi echt heel erg lekker begon te vinden, heb ik me echt een paar keer flink misselijk gegeten. Ik weet nog wel dat ik een keertje met Vera sushi had gegeten en dat we ons daarna zo vreselijk ellendig voelde. Haha, zo stom. Nu weet ik gelukkig wanneer ik op tijd moet stoppen maar het liefst zou ik door blijven eten.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Het wantrouwen in de liefde. Of kan iemand gewoon alle klootzakken wegnemen van deze wereld? Dan hoeven andere meisjes ook niet meer bedonderd te worden. Ok thanks!

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Onzichtbaar zijn! Ik ben benieuwd wat mensen werkelijk over me zeggen en ik zou het heel leuk vinden om met mensen te fucken. Dus door spullen te verplaatsen of ineens de TV aanzetten. Maar dan alleen bij stomme mensen, hoor. Ik denk dat ik me helemaal kapot zou lachen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een priv├ę concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

The White Stripes! Jaren geleden kwamen ze naar Nederland en heb ik huilend op het postkantoor gestaan omdat het uitverkocht was. En nu zijn ze uit elkaar. :( Ze zijn trouwens live best wel heel erg slecht, dus het gaat me echt om de ervaring. Gelukkig maakt Jack White nog steeds muziek. Ik heb hem een keer gezien met The Raconteurs en twee keer solo. De eerste keer zag ik hem op Lowlands en zei hij ook nog wat over mijn haar. Wow! Ik zag mijn muzikale held gewoon voor het eerst en hij merkte mij op, dat vond ik zo cool. Ik hoop echt zo erg om hem nog vaker te mogen zien.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Zie vraag 1. :D Misschien is het een beetje stom om van een bepaald ras te houden, maar ze maken me gewoon onwijs gelukkig en blij. En gelukkig past t karakter ook heel erg goed bij me. Maar ik zou bijna net zo graag een cavia willen.

Ik tag hierbij Loes en Tineke.

Bron foto’s

2 Comments

2 Comments on I Wish.. TAG

 1. Daphne
  8 maart 2015 at 11:29 (9 jaar ago)

  Jaaaa, The White Stripes!! Ik weet niet of je the Dead Weather leuk vindt, maar als ze een nieuw album uitbrengen, komt Jack misschien weer naar Nederland :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   8 maart 2015 at 17:36 (9 jaar ago)

   Ja! Maar ik heb hem nog liever solo

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>