Mijn dromen

| Sanne's Life

Ik ben een echte dromer maar leven naar mijn dromen vind ik lastig. Het zijn toch de verwachtingen van het leven die je zelf maakt. En ik weet maar al te goed dat het leven soms heel anders kan lopen dan dat je had verwacht. Daarom leef ik met de dag en geniet extra van de kleine dingetjes in het leven. Maar natuurlijk heb ik wel grote dromen die ik ooit hoop waar te maken.Mopshond

Ik denk dat het ondertussen wel bekend is hoe graag ik mijn eigen mopshond wil. Ik ben sowieso een grote dierenvriend en mis het hebben van een eigen huisdier echt heel erg. Wij hebben thuis helaas nooit een hond gehad, omdat mijn vader absoluut geen honden mens is. Maar ik zou het juist zo fijn vinden om eens een dier te hebben die erg aan je hangt en je vrolijk begroet zodra je thuis komt. Met een hond kan je echt een hechte band opbouwen en ben jij de baas. Ik denk dat het best nog wel eens jaren kan duren voordat deze droom uitkomt. Want zolang ik er niet alle ruimte en tijd voor heb, zal ik nooit een huisdier nemen. En wat als ik een vriend krijg die een hekel heeft aan honden? Misschien komt deze droom wel nooit uit. Maar een mopshond zal me altijd onwijs blij maken, al is het maar kort als ik er buiten eentje voorbij zie hupsen.


Reizen

Een grote droom van me is om af te reizen naar Tokyo. Ik houd onwijs van de Japanse cultuur en het lijkt me waanzinnig om dat eens allemaal echt mee te maken. Echte verse sushi te eten, de gekke gadgets, harajuku meisjes, de meest prachtige parken en de onwijs grote drukke stad. Het liefst zou ik er een paar weken zitten en dan onwijs veel video’s opnemen. Het lijkt me zo tof om raar eten te proeven en dat met jullie te delen. Klein probleempje is dat ik best last heb van vliegangst. Ik heb het wel steeds beter onder controle maar vroeger werd ik echt ziek als ik moest vliegen. En nog is de angst groot maar ik wil angst niet mijn leven laten leiden en dat ik daardoor mijn dromen niet kan laten uitkomen. Maar ik zal me er nog even overheen moeten zetten om 13 uur lang in de lucht te zitten. Ook zou ik graag eens New york willen bezoeken. Oh, en natuurlijk alle Disneyparken!


Huisje boompje beestje

Misschien wel de meest clich├ę droom, maar ook de droom waar ik het minst over na durf te denken. Voor veel mensen is het misschien vanzelfsprekend om een vriend of vriendin te hebben en samen een toekomst op te bouwen. En iedereen zegt altijd dat er op ieder potje een dekel past. Maar ik geloof dat er genoeg potjes in deze wereld zijn die alleen overblijven. Het is wel heel negatief van mij gedacht als ik denk dat er niemand op deze wereld is, die bij mij past en mij leuk vindt. Maar het is wel iets waar ik rekening mee houd. Toch lijkt het me geweldig om de liefde van mijn leven te vinden, te trouwen en samen kinderen te krijgen. Super burgerlijk en helemaal niet zo spannend, maar volgens mij is er niets groters en mooiers dan de liefde voor je eigen kind.


Mijn eigen huisje

Ik ben al heel blij met het plekje wat ik nu heb. Ik woon in mijn favoriete stad op een super locatie met een hele fijne kamer. Maar er is natuurlijk niets fijners dan echt mijn eigen plekje te hebben waar ik mijn eigen keuken en badkamer heb. Ik zou vooral heel graag een grote mooie keuken willen hebben want ik houd heel erg van koken. Maar ook zou ik graag een kamer hebben om een filmstudio te bouwen zodat ik beter, leuker en mooier kan opnemen. En dat mooie huisje moet sowieso in Rotterdam staan.

3 Comments

3 Comments on Mijn dromen

 1. Nanda
  6 mei 2015 at 11:53 (6 jaar ago)

  Vaak zoeken mensen iemand om op hun hond te passen of uit te laten, is dat niet iets voor jou?

  Beantwoorden
  • Sanne
   8 mei 2015 at 18:56 (6 jaar ago)

   Ja, lijkt me zeker erg leuk.

   Beantwoorden
 2. Natasja
  6 mei 2015 at 15:40 (6 jaar ago)

  Mooi artikel Sanne, hopelijk komen al je dromen uit! :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>